Sunday, February 19, 2012

Tre faktorer som påvirker Eyesight

I tillegg til visuelle vane mønstre, er eyesight påvirket av tre andre faktorer.


Først er sekundær spenning


Andre er å begrense eller negative tanker om visjon.


Og tredjepart er underbevisst minner og siste emosjonelle beslutninger.


Alle disse faktorene kombinere i hver person på en annen måte, slik at hver persons visjon påvirkes til en annen grad av hver enkelt. Men det er viktig å ta hver enkelt å se hvilken rolle det har spilt i din visjon. La oss se på hver av dem nøye.


a) sekundære spenning


Sekundær fysisk spenning er noen kroppen spenning som begrenser fri bevegelighet og funksjon av øynene. Denne spenningen er vanligvis i overkroppen – brystet, skuldre, hals, hodet, ansikt og kjeven. Faktisk, personer med ulike øye problemer har en tendens til å stille ut ulike mønstre av spenning.


Nearsighted folk, for eksempel holder ofte spenningen i deres base av halsen, i tillegg til høyre rundt øynene med øvre rygg og skuldre.


Fremsynt folk, på den annen side, pleier ofte å oppleve mer spenning i fronten av overkroppen – brystet, halsen og kjeve områder.


Personer med Edge Blade for Cataract er mer utsatt for viser vendinger og ubalanser i deres holdning – som om forvrengningen av øyet er gjenspeilet i kroppen. Og dem som har en mangel på koordinering av øye eller som ser annerledes ut av hvert øye ofte speile som i brødteksten av utstilling mangel på koordinering av dyktige øye-hånd, eller ved å oppleve en rekke forskjeller mellom de to sidene av kroppen.


b) begrenser eller Negative tanker


Neste faktor som kan påvirke vår visjon er å begrense og negative tanker. "Jeg ikke kan se" er åpenbart den mest brukte negativ uttalelse. Tenk hvor mange ganger du har sagt det til deg selv – uten selv virkelig tenker på det – gjennom årene-"Jeg ikke kan se", "Jeg ikke kan se uten briller", "Jeg kan ikke se at", "Jeg kan ikke vise denne", etc. etc.


De fleste som har en klar visjon ta det for gitt. De går ikke rundt tenkning positive tanker om deres øyne. de ta bare det for gitt. Men dersom en person har et problem med syn, de begynne å utvikle en rekke negative tanker om deres øyne. En hele klyngen av negativity om visjon begynner deretter.


Nå selvfølgelig, ønsker vi alle å være ærlige med oss selv. Det ville være tåpelig å fortelle oss om vi kan se noe når det er ikke klart. Men det er veldig viktig å forstå at det er en del av oss selv og våre organer som lytter til – og svarer på – hva vi forteller oss selv.


Negative thinking har en tendens til å forsterke selv. Prøv å bruke ulike uttrykk i stedet. "Min visjon er alltid bedre" eller "Jeg leter etter min visjon om å endre", eller "min visjon er å bli klarere og klarere hverdagen" eller "Jeg ønsker å se mer". Disse uttrykkene er bare så "true", i en følelse, men de forsterke muligheten for endring.


c) underbevissthet minner og siste emosjonelle beslutninger


Dessverre er det ikke så enkelt som sier "Jeg vil se" og deretter å ha din visjon bli helt klart.


Det er et viktig første skritt, men ofte, det er dypere nivå – hva vi har for å være sann subconsciously som har den mest dyptgripende innvirkning på hvordan vi se. Dette er en annen faktor som påvirker visjon.


Hva er nødvendig på dette nivået er hva jeg kaller psyko-visuelle justering: Dette kombinerer slippe indre barrierene til å se, den helbredende prosessen med minner og justeringen av den indre bevisstheten og den ytre ønske om å se.


For å forstå hvordan dette fungerer, dele livet ditt i to separate stadier – det første trinnet er å være tiden fra når du ble født til tidspunktet du første merke et problem med din visjon. Det andre stadiet begynner når du fikk din første par briller, og fortsetter til nå.


Denne andre fasen er alt etter faktum og har ikke noe å gjøre med hva kan ha forårsaket problemet i utgangspunktet.


Under den første fasen, om det er bevisst husket eller ikke, du hadde naturligvis klar visjon. (Husk at dårlig visjon ikke er genetisk!)


Overgangsperiode har nøkkelen


For å forstå indre årsaker til uklart syn er det nødvendig å se på hva jeg kaller overgangsperiode – denne perioden av tid-vanligvis et år, men det kunne ha vært lenger – mellom å se klart med naturlige øyne til første merker et problem.


Denne fysiske endringen i visjon følger ofte endringer i våre egne følelsesmessige og psykologiske responsen til oss selv – eller til verden rundt oss-blitt inngrodd under dette overgangsperiode:


Fleste kan identifisere en overgang i minst ett av disse tre hovedområder under den overgangsperiode.


Personlig – endringer i selvbilde bildet som vanligvis (men ikke alltid) ledsaget av fysiske endringer i ungdomsårene, nådde pubertet eller med middels alder.


Emosjonelle – endringer i viktige forhold. (Foreldre skilsmisse, er født et barn eller en elsket én dør)


Situational – endringer i miljøet. (Flytte til et annet byen og måtte få nye venner eller bor i samme by men bytte karriere, hjem eller skoler)


Uansett hva bestemte ytre endringer kan ha vært, hva som er viktig er betydelig indre endringer av følelser, holdninger eller perspektiv og etablering av å begrense emosjonelle mønstre. Den emosjonelle og underbevissthet setningen "Jeg ikke ønsker å se denne delen av meg selv eller dette problemet" er hva som påvirker det visuelle systemet. Nøyaktig hvor er ikke klart, men jeg har sett det skje igjen og igjen i mer enn 200 visjon forbedring seminarer som jeg har utført.


Under dette overgangsperiode vil en person vanligvis ikke innrømme å det er å bli sett, sensed eller kanskje til og med fryktet. Meldingen "Jeg ikke ønsker å se hva som skjer" sendes til underbevissthet sinn. Ofte leveres med følelser, blir en kommando i tankene å utvikle et mer begrenset mønster for å se denne meldingen og visuelle systemet svarer på tilsvarende. Ikke ønsker å bli sett eller skjule og beskytte seg fra andre ut av frykt eller skam kan også bidra til lukkingen og begrense av visuelle systemet.


Hvis du vil vite mer om myter og holdninger om din visjon og hvordan du kan forbedre din visjon, gjennom eye naturlig åpne øvelser web-leseren til http://www.program-for-better-vision.com
. Du vil oppdage fakta om din visjon som ingen noen gang fortalt deg.

No comments:

Post a Comment