Saturday, April 7, 2012

6 Tips for hver dag For å miste vekt

Håret blir strålende og skinner Hvis du er sunn fysisk også så følelsesmessig.


1. Drikk rikelig med vann. Våre kroppen trenger mye vann så gi etter for vann. Vann er ikke bare måte å spyle ut gift, men hvis du har mer vann i kroppen din du vil vanligvis føler sunnere og montør. Dette er det selv vil ta motet fra noen tendens til gorge. Beste om vann er det er har ingen calories i det hele tatt.


2. Start dagen med et glass vann. Så snart du våkner opp, svelge ned et glass med kjølig vann. Det er en flott måte å starte dagen du, og du trenger bare et mindre antall av din frokost drink etter at. Et glass vann kan ut alle fordøyelseskanal juices og smører slags innsiden av kroppen. Du kan ha din morgen kopp te, men har den etter et glass vann. Det er bra for deg.


3. Drikk et glass vann før du starter måltidet. Vann må naturlig litt plass slik at du føle fuller uten å faktisk måtte ting selv.


4. Har en annen glass vann mens du har måltidet. Dette er igjen en annen måte å tjene deg full, slik at du kan faktisk stige fra tabellen spise mindre men følelsen full akkurat det samme. I stedet for å drikke det én jafs, ta sips etter hver liten bit. Det vil hjelpe mat å slå seg ned raskere, slik at du får denne følelsen av at du er full raskere.


SIDENOTE: Vann er en merkelig ting, men sjelden kan vi gi den kreditten som den fortjener. Visste du at over 66% av din kroppsvekt er noe annet enn vann? Det er utrolig!


Vann spiller også en viktig rolle i vekt kontroll, og det er derfor jeg donerte så mye plass til det, ovenfor.


5. Hold deg unna sweetened flaske drinker, spesielt brus. Hei alle de colas og musserende drinker er sweetened med sukker og sukker betyr calories. Jo mer kan du kutte på disse sweetened flaske drinker, jo bedre for deg. Så hvis du må drikke brus, deretter stokk til diett brus.


6. Ta med i din diett ting som inneholder mer vann som tomater og vannmeloner. Disse tingene inneholder vann 90 til 95% slik at det er ingenting som du har å tape ved feasting på dem. De fylle deg uten å legge til antall pund.

No comments:

Post a Comment