Thursday, April 12, 2012

Fitness Wars: Revenge av Girth

Skrives av denne artikkelen, 16. mai 2005, er vi alle nesten 5 måneder i våre Nyttårsdag oppløsninger.


Er du mager ennå?


Fant du din seks-Pack?


Ser baken like du savnet det til i disse jeans?


Svarene på disse spørsmålene er for mange av dere, kommer til å være "Nei, Nei, og jeg tok jeans tilbake til store".


hvorfor? Du er et offer for Fitness-krigene, det er derfor. Din Girth er vinner over din oppløsning, og du er trolig mer frustrert nå enn du var da du startet!


Er det noen master konspirasjon som hindrer deg i å komme i form? Reglene av energi i vs. energi ut gjelder ikke du? Er du i et fat tap vakuum der normal lovene i vekttap ikke fungerer?


Selvfølgelig ikke. Ennå, du fremdeles kan ikke tape på bodyfat, og det er sannsynligvis fordi du er bare forvirret.


Hvis du er som de fleste andre, har du fått fitness råd fra radio, TV, venner, familiemedlemmer, magasiner, kanskje enda en personlig trener. Som har mest å tjene på å gi deg fitness råd?


Radio, TV, magasiner og selv din trener er alle interessert i å få betalt for å levere ut råd til deg. Does det lage seg den mest kvalifiserte til å hjelpe deg? Med det mulige unntakelsen av din personlige trener, Nei, det er virkelig ikke.


Hva med venner og familie? La oss svare på dette spørsmålet først: var personen som ga deg råd i god form? Hvis ikke, poenget med dette spørsmålet bør være klart!


Fitness Wars - alle disse forskjellige personer og byråer som prøver å få deg til å gjøre noe eller kjøpe noe.


Hva med en liten ting som noen mennesker liker å kalle "Tilbake til grunnleggende"? Forbered deg selv! Du skal til å vises sann hemmeligheter til fitness suksess!


1. Riktig ernæring. For de av dere som ikke vet hva det vil si en god tommelfingerregel er at hvis mann gjorde det, spise ikke den! Hvis det ikke er nok informasjon for deg, deretter ta kontakt med en profesjonell nutritionist, eller gjøre free forskning på nettet. Hvis du betaler en profesjonell, kontrollerer du at de er riktig credentialed. Hvis du gjøre forskningen selv, tror ikke hva du finner, hvis området er åpenbart mer interessert i pengene dine enn i din helse.


2. Spis 5 til 6 små måltider om dagen. Du sier at du har hørt dette en tusen ganger allerede? Vel, som bør fortelle deg noe - det funker! Kroppen er en calorie-brenning maskin. Hvis du er en gjennomsnittlig kvinnelig, kan du bare brenne ca 300 calories om gangen. En gjennomsnittlig mann kan brenne om 400. Det spiller ingen rolle hvor mye du utøve - Hvis du spiser mer enn det i løpet av en sittende, noen av det kommer til å være lagret som bodyfat.


3. Øvelse - minst 60 minutter om dagen. Det spiller ingen rolle hva magasiner sier, eller hva du hører på "Ett sekund Abs" kommersiell eller som forteller deg noe annet. Utøve - minst 60 minutter om dagen. Det bjørner Gjenta, så stemning ledig for øyeblikket holde si det høyt til du føler at du har det memoriserte.


4. Tro. Dette siste trinnet er egentlig den viktigste. Fleste har selv-begrensende tro. I et nøtteskall, det betyr at uansett hvor mye utdanning eller assistanse de mottar, de ikke TROR at de kan gå ned i vekt! La oss se.... hvor does det si gå? "Om du tror du kan, eller tror du ikke, du har rett!" Tro det kan skje, fordi det kan. Vil du være bare 3 korte skritt fra suksess.


Wow, hva en åpenbaring som denne artikkelen har vært! I færre ord enn det tar for å liste dusinvis av usunn omstendigheter og lidelser som er relatert til å være overvektig, du har bare fått en garantert 4-trinn-systemet for fitness-suksess!


Er du villig til å ta vare på deg selv og endelig møte de fitnessmål, eller har du en annen 5 måneder å kaste bort?


Gjør deg selv dette en liten tjeneste. Telle til fire, slå Girth, og husk at 1 januar er bare en annen dag!

No comments:

Post a Comment