Monday, April 30, 2012

Å kjøpe en tredemølle? 3 Felles kjøpe myter

Å kjøpe en tredemølle? En tredemølle er en stor investering for å gjøre i din helse (men definitivt verdt en.) Men med alle og hans hunden å komme inn i tredemøllen produksjon virksomhet, det lønner seg for deg å være utdannet når du kjøper din enhet.


Her er 3 felles myter som mange tredemølle kjøpere faller byttedyr til. Styre klar av disse myter og du vil gjøre en mye bedre kjøpe Beslutningstøtteverktøy.


Myte # 1) 'den har så mange kule ekstra funksjoner, det er åpenbart den beste kjøp.'


Ikke nødvendigvis. Mens trening funksjoner som 30 treningsprogrammer, fortelle handweights og bonus trening CDS er stort, de virkelig ikke deg om kvaliteten på tredemølle seg selv. Hvis du kjøper en sitron, du skal bruke den for en klær rack et år senere - handweights eller ingen handweights.


Noen (ikke alle) tredemølle-produsenter tilby disse ekstra funksjoner for å prøve å skjule det faktum at de avgjørende faktorene av en kvalitet tredemølle ikke er der:


Så kommer hva om det er bare en 1,5 HP-motor – det med en gratis hjertefrekvensmåler! 90-Dagers eneste garanti spiller ingen rolle-det gir deg 30 treningsprogrammer!


FAKTABOKS: Først fokusere på nødvendigheter kjernen av en kvalitet tredemølle (solid motor kraft, god polstring, etc.) - og nyt godbitene.


Myte 2) 'Den har en 2,75 Peak Duty Motor - det er måten bedre enn den andre en med en 2.0 kontinuerlig Duty Motor'


Noen ikke-så-savory tredemølle produsenter vil prøve å imponere deg med motorkraft for topp plikt. Wow, tror du, en 2,75 hp-motor. Men hva de ikke å fortelle deg at det er 2 tiltak av motorkraft: Peak plikt hestekrefter og kontinuerlig Duty hestekrefter.


Peak Duty hestekrefter er potensielle kraften av motoren – høyeste potens det kan kjøre på. Men tredemølle kan ikke opprettholde denne myndighet, og det vil snart begynne å overopphetes. Så er dette målet essensielt ubrukelig til deg.


Kontinuerlig Duty hestekrefter er en mer nøyaktig mål på motor makt. Dette er kraften som tredemølle kan kontinuerlig, jevnt fungere i 24 timer uten sakker. Så er dette mer nøyaktig tallet til gage motorkraft.


Tror ikke dette skjer? En ekstremt populære tredemølle gjør dette akkurat nå, og dessverre folk kjøper det i hopetall fordi det virker som et godt kjøp. De skjønner ikke at tredemølle er egentlig bare en 1,5 varig prestasjon HP motor - fordi den er avertert idet en 2,75 peak plikt HP-motor.


FAKTABOKS: Ikke lure av en topp plikt motor rating - alltid ber om varig prestasjon motor sensuren. Husk at motoren er den dyreste delen av tredemøllen å fikse, slik at du ønsker å få en god en!


Myte # 3) "For Å finne det beste kjøpe, jeg må bare sammenligne tredemølle funksjoner."


Å finne den beste tredemøllen er bare delvis om sammenligne tredemølle-funksjoner. Det handler også om vurderer treningen egne behov. Mange anser ikke sine egne unike behov før du velger en tredemølle. Det er en flott måte å lære - men det er også dyrt.


Så funnet du en godt gjort tredemølle for $999. Men har du vurdert det faktum at du er 6 meter høy og at treadbelt er bare 52 "lang?


Slik at du kom over et godt kjøp for $1299: en 2,5 hk motor og mange treningsprogrammer. Men har du vurdere det faktum at sønnen din ekstra stor skal kjøre på den og vekt kapasiteten er bare 200 lbs?


Når shopping for en tredemølle, falle mange mennesker i fellen med bare ser på tredemøller og aldri ser på seg selv eller for deres familier.


For eksempel, er du høyt eller har du tenkt å kjøre på tredemølle? Deretter må du Kontroller at treadbelt er minst 55 ".


Er du, eller er noen i din husholdning litt på solid side? Da er det trolig best å få en tredemølle som er spesielt bygget for å ta tyngre vekter.


Har du ryggproblemer? Så hvis du ønsker en folding tredemølle, kan det bli bedre til å kjøpe en med en potens folding alternativet slik at du kan redusere belastningen av tunge løftene.


FAKTABOKS: Å finne den beste tredemøllen innebærer sammenligne tredemølle funksjoner og vurderer din egen personlige trening trenger.


Uansett hvilken tredemølle velger du - prøver å styre klar av disse felles kjøpe myter og du vil spare deg selv en last av sorg (og massevis av penger!)

No comments:

Post a Comment