Thursday, April 19, 2012

Vanligvis kan tilgjengelig bomullslaken og sengetøy være en alvorlig helserisiko

Min mor som brukes til å fortelle meg, "Det er to ting i livet som bør du spare ingen utgifter, sengen og skoene dine." Hennes begrunnelsen var at hvis du ikke er i sengen, så du må være i skoene dine, og din helse og livskvalitet påvirkes sterkt av én. I denne artikkelen vil jeg diskutere den første halvdelen av denne ligningen, helse av sengen, som påvirker alle aspekter av fysisk og psykisk resultater.


Jeg har også skrevet andre artikler om betydningen av å bruke en organisk madrass, men det er like viktig å bruke organisk ark, pillowcases og tepper på sengen fordi sengetøyet gjør direkte kontakt med kroppen for 8 timer hver kveld. Bare så bruker en naturlig madrass beskytter deg fra giftig virkningene av petrokjemisk skum og polyester i konvensjonelle madrasser, organisk sengetøy beskytter deg mot skadelige kjemikalier som finnes i de fleste kommersielle sengetøy.


Jeg er sikker på at du tenker, "min gjeldende sengetøy er fine, det ikke kan skade meg, spesielt hvis jeg ville vask den og endre det oftere." Mens jeg ikke kan hjelpe deg vask og endre sengen oftere, må du vite at mest kommersielt tilgjengelig ark og pillowcases er laget av en 50/50 blanding av konvensjonelt dyrket bomull og polyester, som er ikke trygt. La meg forklare hvorfor:


Bomull er en svært nyttig fiber som har mange gode kvaliteter: det er Hypoallergeniske, det wicks bort fuktighet godt for en hyggelig tørr følelse, er det relativt myke, og det vasker og tørker godt. Men bomull er også den mest tungt sprayet Beskjær på jorden og 25% av verdens plantevernmidler brukes til bomull produksjon. Disse middel mot skadedyr rester bygge opp i bomull som det vokser, og de kan overføres direkte til din sengetøy når det er laget av ikke-organisk bomull. Når du sover på dette forurensede bomull, kan middel mot skadedyr rester passere gjennom huden din og i kroppen.


Ikke-økologisk bomull er ille nok, men polyester, som omfatter de andre 50% av sengetøyet 50/50 blanding, er laget av petrokjemi som ikke bør være hvor som helst i nærheten av kroppen. Polyester inneholder kjemikalier som forårsaket phthalates, som brukes til å gjøre fiber mer fleksible, og disse kjemikaliene etterligne kvinnelige hormone estrogen i menneskekroppen. Konstant eksponering for phthalates og andre plasticizers i mat containere, lekeservise, polyester møbelstopping og andre kilder, har vært knyttet til kreft og det dramatiske fallet i mannlige fruktbarhet som har skjedd i løpet av de siste 60 år. Polyester overtrykkes også vann damp, som fører til at night svette, jock kløe og fotsopp. Det er inkludert i ark fordi det er rimelig og gjør ark mer holdbar og rynke-fri. Men er dette verdt potensielle helsemessige konsekvenser?


Løsningen på dette problemet er å bruke økologisk bomull ark og pillowcases på sengen. Som bekymringen har vokst over plantevernmidler i konvensjonelt dyrket bomull og phthalates i polyester, er økologisk bomull sengetøy blitt mer allment tilgjengelig. Organisk dyrket bomull er nå å være produsert over hele verden, fra Texas til India. Økologisk bomull er vevd inn i ark og pillowcases som likner på kommersielt tilgjengelig sengetøy, uten plantevernmidler og polyester. Jeg finner også disse arkene å være mye mer behagelig for sover fordi de ikke trykk over fuktighet som blander 50/50 bomull/polyester.


Bedre organisk ark er pre-shrunk ved hjelp av damp, og maskinen er helt Vaskbart og dryable. De har bare noen få mer rynker ut av tørketrommel enn 50/50 harmoni, men det er en liten pris å betale for en sunn seng. Vi kan leve med noen rynker, men vi kan ikke være i stand til å leve med kreft.


Produsenter av økologisk bomull sengetøy inkluderer:


-Coyuchi, ligger i punkt Reyes Station, California, som importerer økologisk bomull sengetøy og bad sengetøy fra India.
-EcoDownUnder, som ligger i Sydney, Australia, som importerer økologisk bomull sengetøy og bad sengetøy til USA.
-Native organisk, ligger i El Segundo, California, noe som gjør økologisk bomull sengetøy og bad sengetøy fra Texas-vokst organisk bomull.
-Under de høye, og ligger i Boca Raton, Florida, noe som gjør økologisk bomull sengetøy og håndklær som er importert fra Brasil, samt økologisk bomull klær.


Økologisk bomull ark, pillowcases madrass pads og tepper fra disse produsenter blir nå solgt over hele USA gjennom lokale forhandlere som spesialiserer seg på naturlige fiber sengetøy. Det finnes også en rekke landsomfattende Internett-forhandlere for økologisk bomull ark og sengetøy, og er en av de største Dax butikker.


Økologisk bomull ark og sengetøy koster litt mer enn konvensjonelle sengetøy, men, som min mor sa, du bør ikke være redd for å spare noen utgifter din sengetøy, fordi det vil gjengjelde med bedre helse. Jeg tror din helse er verdt som ekstra utgifter, og ville så mamma, velsigne hennes hjerte.

No comments:

Post a Comment