Monday, April 9, 2012

Hvordan redusere Stress som forårsaker Hårtap og dårlige hår

Håret blir strålende og skinner Hvis du er sunn fysisk også så følelsesmessig.


Håret blir Matt og livløs Hvis du er opprørt følelsesmessig. Håret begynner å falle, og det vil bli waxy med overproduksjon av sebaceous glands.


Stress kan påvirke håret ditt på samme måte som påvirker andre din store organer som ditt hjerte. Stress kan forårsake Håravfall, og mange ganger føre til problemer med hår 3-6 måneder etter at noen traumer hendelsen forekom.


Så snart kroppen finner sin likevekt og du har kommet til hektene fra stress, skal Hårtap slutte. Redusere stress kan Stopp stress Hårtap så vurdere følgende stress management teknikker.


Dyp pusting


Dyp pusting er en enkel, men effektiv stress management teknikk. Det er faktisk kjernekomponent for mange stress management teknikker, som er relativt komplisert i naturen.


Bilder


Bilder er en metode for avslapning gjennom bruk av hyggelig eller avslappende bilder. Slike bilder hjelpe for å roe kropp og sjel. Man kan få en følelse av avslapning ved å kontrollere pusten, og viser noen beroligende bilde.


Meditasjon teknikker


Meditasjon har lenge vært en av de mest populære stress management teknikkene. Det er prosessen for å fokusere på kjernen i en blir. Det lindrer sinnet, kroppen og følelser. Man kan gjøre meditasjon ved daglig praksis av en rutine, eller ganske enkelt mediterranea alene utendørs.


Progressive muskelavslapping


Man kan bruke Progressive muskelavslapping for å oppnå mental avslapping gjennom fysisk velvære. Det involverer stramme og avslappende muskelgrupper etter hverandre. I denne teknikken må du først spent opp en gruppe av muskelen å kontrakt i dem så mye som mulig. Deretter slappe musklene normalt etter et par sekunder. Du skal slappe musklene så mye som mulig.


Autogenic opplæring


Dette stress management teknikken bruker passiv konsentrasjon og bevissthet om kroppen opplevelser for avslapning. Leger bruke Autogenic trening som en del av terapi for mange plager. I denne teknikken fokuserer en på forskjellige opplevelser i forskjellige organer av kroppen gjennom gjentakelser av autogenic "formlene". Disse opplevelser inkluderer varme, heaviness osv.


Biofeedback


Biofeedback er en avansert teknikk for å oppnå avslapping, kontrollere stress svar og for å endre kroppens reaksjoner. Den bruker visse overvåking utstyr til å trekke ut informasjon fra kroppen. Slikt utstyr kan måle hjertefrekvens, blodtrykk, hjernen aktivitet, muskelspenning, magen Surhet og andre biologiske funksjoner innenfor kroppen.
Kampsport


Praktiserer kampsport, kan det være en stor stress management teknikk. Det holder en fysisk passform og mentalt varsling. Det finnes flere kampsport som man kan ta opp. Tai chi er en kinesisk kampkunst som er populært kalt "meditasjon i bevegelse". Det understreker presisjon og styrke. Kroppens bevegelser er myk og rennende.


Qigong


Denne gamle kinesiske helsevesenet kombinerer østlige filosofi og avslapping teknikker med fysisk trening. Fysisk trening inkluderer aerobic condition, isometrics, isotonics osv. Dette stress management teknikken har flere skjemaer. De er effektive i behandling av ulike medisinske forhold.


Yoga


Denne gamle indiske form for mosjon er svært effektiv som en stress management teknikk. Yoga har mange skjemaer, men alle former fungerer på prinsipp som hjernen har en tilkobling med kroppen og puste. Yoga gjenskaper balanse og harmoni i kroppen og følelser gjennom ulike puste øvelser og stillinger. Det øker kroppens fleksibilitet og evne for avslapning.

No comments:

Post a Comment