Tuesday, April 10, 2012

Hvorfor gymnastikkballer er rart-treningsutstyr

Gymnastikkballer er den siste oppfinnelsen i øvelsen utstyr. Disse baller fange hver ens fancy på grunn av deres figur og attraktive farger. Den virkelige fordelen med gymnastikkballer, introdusert av en gruppe av sveitsiske medisinsk terapeuter, er imidlertid som erstatning av støtte under øvelsen.


En utøve Ball er bra for alle øvelse grupper som kjernen stabilitet, øvelser og kardiovaskulær trening.


Workouts med ballene styrke og tone alle store muskelgruppene i kroppen. Myk teksturen av ballen gjør det til et ideelt valg for Yoga posisjoner, bruker manualer for muskel toning, eller arbeider med tung-plikt muskeltrening.


Fordelen med gymnastikkballer er at de er holdbare og vedlikeholder formen under press. Dokumentasjonen med ballen inneholder test Last inn tall for hvor mye vekt øvelse ballen vil holde. Fordelen med gymnastikkballer er, de gir myke, men likevel fast støtte som ikke skader kroppen din.


Gymnastikkballer kommer i forskjellige farger og er ferdig. Du kan få en ball samsvarende rommet ditt tekstur. De er enkle å lagre, og du kan også rulle dem under din seng eller tabell. Mens du ikke trener med din ballen, kan du bruke den for å spille med barn. Myk og store baller vil ikke gjøre noen
skade til barn. Ball spillet vil gi ekstra morsjon indirekte.


Gymnastikkballer: Medisinsk utstyr i øvelsen


Ble opprinnelig brukt i medisinsk terapi, brukes øvelse ball til å støtte kroppen mens trener. Disse baller gi støtte til kroppen når du gjør en spesifikk øvelse i en bestemt posisjon og trenger for å opprettholde balanse. De fleste gymnastikkballer er laget av latex for burst-bevis eller andre materialer og trygge å bruke.


Mange yoga postures og muskel toning øvelse kan gjøres kun ved hjelp av støtte. Gymnastikkballer er ganske nyttig for disse postures. Gymnastikkballer introdusere et element av stabilitet til øvelse som du ikke vanligvis bruker når du får i gulvet øvelse. Kroppen reagerer automatisk på oppfattet ustabilitet å holde balansert på øvelse ballen. Dette bidrar til å styrke muskler som ikke deltar aktivt i øvelsen.


Øvelse baller - effektive For fysioterapi


En øvelse ballen er også nyttig for fysioterapi behandling. Disse baller bidrar til å kvitte seg med ryggsmerter og rygg lidelser. Små utvalg bevegelse og Saldojustering av ryggraden indusert ved å utøve med øvelse ballen hjelp i å redusere ryggsmerter.


Swiss ballen øvelsen for personer med ryggsmerter gi dem en enkel måte å gjenopprette bevegelser etter en episode ryggsmerter. Det er også resulterer i forbedret muskel styrke, større fleksibilitet og bredt spekter av bevegelse av ryggraden under behandling.

No comments:

Post a Comment