Sunday, April 22, 2012

Helse er interne skjønnhet

Hentet fra boken "Din høyre å være vakre: hvordan å stoppe the Train av aldersfordeling og møte the mest vakre du" ved Tonya Zavasta. Boken er tilgjengelig på: http://www.beautifulonraw.com


Jean Kerr, amerikansk forfatter og dramatiker skrev: "Jeg er lei av dette tullet om skjønnhet blir bare skin-deep. Det er dypt nok. Hva gjør du vil bruke en bedårende bukspyttkjertel? "—


Jean Kerr ble nærmere sannheten enn hun har innsett. Hver utenfor organ av menneskekroppen er kvalifisert til å bli kalt vakker, men fordi indre organer er vanligvis sett bare ved kirurger, de få utelukket fra skjønnhet konkurransen. Hvis våre indre organer ble observert, vi vil beskrive dem i attraktivitet og normal farge og form vil bli vurdert vakre. Du trenger bare sammenligne bilder av vanlig sunn indre organer med bilder av sine infiserte og sykelig kolleger i medisinsk bøker å overbevise deg selv at helse og skjønnhet er synonymt.


En sunn kolon ser ut som jevnt flettet muskler. På den annen side, usunn kolon er deformert: vridd og sendes i enkelte deler, ballooned og engorged i andre, idet avsløre av barium røntgenstråler. Besøk en kolon terapeut, hvis bare én kan være å observere bilder av usunn kolon og se selv hvordan stygg på innsiden.


En frisk person blod er også vakkert. Røde blod celler er jevnt runde. Et organ som er full av giftstoffer blod er forurenset med patologisk bakterier, unormal proteiner og parasitter. Når rødt blod corpuscles clump sammen, kalles betingelsen Rouleau eller "klebrig" blod. Rouleau, denne clumpy, unattractive blod, vises 5 til 20 år før symptomer på sykdom presenterer seg selv. Det er en tidlig messenger av hundrevis av degenerative sykdommer. Konglomerater av røde blod celler får ikke tilgang til de fine capillaries av kroppen. Rouleau er særlig skadelig for organer av hodet, spesielt øyne, ører, og skalpen. En diett høy i kjøtt og meieriprodukter øker stickiness av din platelets. Blod som blir klebrig er en sikker på prekursor for blod clots, streker og hjerte-angrep.


Arterial rørledninger i et sunt sirkulasjons-system er ren og tydelig fra hindringer. I sunn arteries, indre foring, kalt intima, er glattere og sprekker uten. Et tverrsnitt av en normal coronary arterien viser ingen arterial thickening eller blokkering av blod plakett innskudd.


En usunn sirkulasjons-system, skaper en helt annen bilde. Det midterste muskuløse laget av arterien kan ikke lenger fullt rekyl etter en puls-bølge har utvidet fartøyet. Elastisitet av arterien veggene er redusert, og sprekker og møkk vises. De fange kalsium, Kolesterol innskudd, fett forurensninger og klynger av platelets. Kolesterol innskudd roughen indre overflater og skade veggene i arteries. Plakett opprustning ikke forårsake ubehag--først, det er bare stygg. Men senere, tykke, tilstoppede blodet resultater i coronary arteries å bli occluded med fettstoffer buildup, hvilke effekter sirkulasjon og årsaker forverring av det forbinde tissues. Forverring og unormal herding of the arteries resultere i en prosess som kalles arteriosclerosis og kan føre til at hjertesykdommer, Slaglengde og hypertensjon.


Kroppen viser ofte ekte oppfinnsomhet møtt med stoffer som ikke kan metabolismer eller eliminere. Det bryter dem og fordeler dem til fjerntliggende områder av kroppen unna vitale organer for å minimere skade. Kroppen tar poisons bortgjemt men ikke nødvendigvis ute av syne. Giftig avfall skyves mot eksterne organer, som måtte være huden og hver andre organ som vi kan se på utsiden.


Eksterne misdannelser er direkte manifestasjoner av interne pathologies. Stygg tauene varicose årene, puffy ansikter og cellulite er fortelle historier om din innsiden betingelse. Hver kvise, psoriasis eller pigment endre på huden er faktisk en refleksjon av noen orgel sliter med å gjøre jobben sin. Hver bulge, koke eller hevelse er et tegn på at kroppen er presser ut noen giftstoffer i sine forsøk på å beskytte seg selv.


Begrepet "natur" har blitt misbrukt og misbrukt utover restaurering. Fordi det er ingen naturlige skjønnheten uten 100% naturlig mat, skjønnhet som vil dukke opp på det rå mat kostholdet jeg kaller Rawsome skjønnhet. Våre eksterne skjønnhet er på sitt beste når våre indre organer er i best mulig form, form og farge. Vakkert er ikke noe ekstra kroppen trenger: for å være vakker både innvendig og utvendig er den naturlige tilstanden av ens kropp.


Vitalitet av indre organer, som fungerer som den skal, transcends huden, og bringer en stråleglans til ansiktet ditt. Dette er når skjønnhet trenge gjennom huden. Så når vi beundrer glitrende øyne, fabelaktig hud og skinnende hår, er på en måte vi beundrer teamarbeid av en sunn leveren, kolon, nyrer, etc. Hvor dyp direkte betydningen av det uttrykket "skjønnhet kommer innenfra" virkelig er.


Helse og skjønnhet anses å være kronologisk tap. I mine bøker vil jeg overbevise deg de trenger ikke å være. Det er en biologisk mulig å se vakre på hvilken som helst alder. Jeg har tenkt å bevise at skjønnhet ikke er en ulykke; skjønnhet er din fødselsrett, det kan bli din gjennom rett daglige valg, mat du sette i munnen som de fleste betydelig ettall. Du kan dramatisk forbedre utseendet og gjøre det 100 prosent på din egen uten dyreste produktene, plastisk kirurgi eller kostbare kosmetikk.

No comments:

Post a Comment