Monday, April 16, 2012

Kosttillskudd - hvordan velge et høy kvalitetsprodukt

På utkikk etter kvalitet kosttillskudd kan virke ganske overveldende til tider, spesielt hvis du bare starter ut. Det er like viktig å være sikker på at du tar kosttilskudd av høy kvalitet som det er å ta de riktige kosttilskudd, fordi det er ikke noe poeng i å ta dem hvis de ikke fungerer. Du kan være fristet til å kjøpe en "butikken brand" eller rimelige ernæringsmessig supplement, men akkurat som med noe annet, vær på vakt mot handel kvalitet for pris.


En av de viktigste kriteriene du vil søke etter i å velge den høyre supplement gjør at styrken på næringsstoffer er sikret. Når etiketten sier at det er et standardisert beløp av en viss næringsinnhold i tillegg, betyr dette at balansen av urter er utviklet for å kontroller at hver capsule inneholder de samme mengden virkestoffet. Avhengig av urt i spørsmålet er det mulig for si 10 milligram standardisert trekke ut til å være like sterk eller enda mer så enn 100 eller selv av 1000 milligram en billigere versjon.


En annen ting som du vil kontrollere er om de ernæringsmessige bilag inneholder naturlig eller syntetiske ingredienser. Mens syntetiske stoffer & er selvfølgelig mindre dyre, sine naturlige kolleger er mye mer potente og effektive, og har fordelen av å være mer lett brukes av kroppen. Noen mennesker kan har reaksjoner til syntetiske versjon av en næringsinnhold som har aldri hatt et problem før, som kan føre til problemer i fremtiden også.


Om virkestoffet i tillegg er hentet fra organisk materiale er også svært viktig. Ernæringsmessige studier har vist tid og tid igjen, at det er flere av de viktige næringsstoffene i organisk dyrket frukt og grønnsaker enn det er i masse produsert, kjemisk behandlet seg, så det er bare fornuftig at denne fordelen ville overlevert eller tilbakeholdt avhengig av ingrediensene. Også, hele spektret sourcing er avgjørende for å sikre at din supplement har alle næringsstoffer som du trenger, som viktige enzymer og ingredienser kan ha gått tapt i en utpakkingen.


Det er også noen næringsstoffer som fungerer best når tatt sammen med en utfyllende vitamin eller mineral, og i fleste tilfeller, dette kan faktisk forbedre effektiviteten. Et perfekt eksempel er at av Vitamin D, som da tatt sammen med en kvalitet kalsium supplement kan begge forbedre absorption rate og redusere mengden kalsium som blir skilt ut i avfallsprodukter. Selvfølgelig vil du fortsatt få noen fordel fra kalsium kosttilskudd alene, men for de som teller hver bit av ernæring, en liten lekser er det beste alternativet.


Den viktigste grunnen til å velge en høy kvalitet ernæringsmessig supplement er selvfølgelig, sikkerhet. Dessverre, siden kosttilskudd og vitaminer er blitt mer populære blant allmennheten, mange prute-kjelleren merkevarer har popped opp over natten med påstanden om at deres produkt er like god som de dyrere og mye billigere å støvel. Være svært skeptisk til slike krav! Husk at hvis et supplement er priset langt under sine konkurrenter, de måtte finne en måte å klippe ned kostnadene... er du villig til å risikere å finne ut hva det var?


Masse produsert kosttillskudd er ofte gjort i store grupper med utstyr som er ment å kjerne ut så mye av ting som mulig på kortest mulig tid, og ofte kvaliteten av tillegget vil lide. Verre ennå, er det den økt risikoen for forurensning.


Når du velger kosttillskudd, må du huske på at svært helse er avhengig av hvilke avgjørelser du tar. Mens det kan virke som en god idé å spare noen få dollar nå, i det lange løp kan du finne deg selv som ønsker at du hadde investert som ekstra litt i kvalitet interesse. Dette er ikke å si at en rimeligere ernæringsmessig supplement vil ikke gi deg noen fordel, men det kan faktisk ende opp koster deg mer i det lange løp hvis du har til å ta flere piller flere ganger daglig for å få noen form for effekt.


Ta deg tid til å finne en høy kvalitet ernæringsmessig supplement fra en anerkjent produsent... vil du være glad du gjorde!

No comments:

Post a Comment