Friday, April 27, 2012

Hvor å tog din hjerne å holde deg sunn og lykkelig

Hva vil du gjøre når du er fornøyd? Vil du gå for et måltid? Gå på kino? Teateret, kanskje? Du går shopping? Kanskje liker du en drink å overvinne din unhappiness. Eller får du en buzz fra jogge, eller gå til gym?


Hva er det vitenskapsmann som er i ferd med å bevise at interne endring er det eneste som kan gi deg helse og lykke. Alt annet er en illusjon.


Hva betyr dette?


Hjernen er det eneste som kan holde deg sunn og lykkelig.


Richard Davidson, en neuroscientist ved University of Wisconsin og Jon Kabat-Zinn fra University of Massachusetts medisinsk sentrum har nettopp fullført noen interessante forskning som kan faktisk være til nytte for deg og meg, og måten vi leder våre liv.


De tok en gruppe av 41 understreket, men ellers rask, de som arbeider i en bioteknologi urokkelige i Wisconsin. 25 ble undervist meditasjon. I dette tilfellet: mindfulness meditasjon. Gruppen møtes for en 2,5-3 timers meditasjon klasse hver uke. Etter seks uker de alle deltok på en syv time meditasjon retrett. I tillegg hvert medlem ble bedt om å meditere, hjemme, for en time en dag ved hjelp av en guidet meditasjon tape.


De andre 16 ble holdt som en kontrollgruppe og mottok ikke meditasjon trening før studien ble fullført.


På slutten av åtte uke programmet, i November, ga de også alle deltakerne en influensa jaben. Og gjett hva. "Medlemmer av gruppen meditasjon hadde en betydelig økning i antibody titers" med andre ord de har mindre sjanse for å fange influensa.


Bunnlinjen synes å være. Hvis du har god helse og overvinne daglig blues og opprettholde lykke lære å meditere. Når du mediterer endrer hvordan hjernen din opererer.


Dessuten, de fant, jo mer du praktisere meditasjon bedre din daglig ytelse.


'' Hva vi fant er at lang tid utøvere viste hjernen aktivisering
Vi har aldri sett før, på en skala. ' Deres mentale praksis er å ha
en effekt på hjernen i samme måte golf eller tennis øvelsen vil forbedre ytelsen.'' Det viser at hjernen er i stand til å være
trenet og fysisk endrede i måter som få mennesker kan forestille deg.
(Richard Davidson)


Så gi deg selv plassen hver dag for å tog din hjerne. Det fungerer.



Lykke til


Graham og Julie
www.Desktop-Meditation.com

No comments:

Post a Comment