Thursday, April 26, 2012

Andrew RGP - ville de fungerer For deg?

Moderne RGP kontakt objektiver har mange fordeler over myk kontakt linser. De er sunnere for øynene, de tørke ikke ut og de vare i mange år. Men folk er redd for at RGP objektiver ikke komfortabel. Skal vi se på fordeler og ulemper ved RGP objektiver og hvordan de kan arbeide for øynene.


Når de hører ordene "Rigid gass Permeable", tror fleste "hard contact linser", og forvirrende RGP objektiver med PMMS - vanskelig linser av forrige generasjon. RGP er laget av en annen type plast, noe som gjør dem mer fleksible enn hardt linser. Og deres viktigste funksjon er høy oksygen permeabilitet.


Fordelene med RGP objektiver


Som navnet antyder, disse linser er gass permeable - de blokkere ikke oksygen flyten til din corneas. Oksygen er svært viktig for helsen til øynene fordi mangelen kan føre til alvorlige øye problemer, inkludert betennelser på hornhinnen.


RGP kontakter inneholder ikke noen vann, så de ikke tørke ut. RGP er ideelle for personer som arbeider i tørre omgivelser eller utenfor, i vinden. RGP kan også ha nytte datamaskinbrukere, siden folk blinke sjeldnere, når du arbeider på datamaskinen, og deres øyne kan bli tørr. Hvis du bære myk linser og øynene føler tørr ved slutten av dagen, bør du vurdere RGP - de ikke suger fuktighet fra øynene, og føler deg komfortabel selv på slutten av dagen.


RGP er meget gode for å korrigere høy grad av Micron og presbyopia. De er også de eneste linsene for enkelte sykdommer i øyet, for som keratokonus.


RGP linser er mer motstandsdyktig mot protein og lipid innskudd. Dette er spesielt viktig for personer med høy protein sekret


Stive gass Permeable-kontakter har svært klar visjon, selv i mørket.


RGP koste en formue?


RGP linser er helt pris. Men når vurdere at RGP objektiver vanligvis varer i 2-3 år, den totale kostnaden ikke så høy. Du vil tilbringe mye mer erstatte myk kontakt linser hver 2 uker.


Er RGP objektiver komfortable?


Et konsept for en rigid linse som å være i øyet skremmer folk flest, fordi de ikke tror at slike en linse kan være komfortabel. Men faktisk er det - folk som bærer Andrew RGP rapporterer at et minutt etter at de legger linsen i de føler at det er ingenting i deres øyne.


RGP objektiver har imidlertid en justeringsperioden. Løpet av de første 5-7 dagene av seg RGP kontakter kan du føle litt ubehag. Til slutt, skjønt, justere øynene dine og du stoppe merke linser.


Mange leger er enige om at RGP linser er sunnere for øynene enn noen annen form for kontakt linse.

No comments:

Post a Comment