Thursday, April 5, 2012

Giftstoffer gjøre deg fett og forkorte livet ditt

Når kroppen er giftig, giftstoffer skjule og legge ned i seg selv i din kroppsfett. Dette fører til din celler og organer å bli svak og miste effektivitet. Jo fatter du er, mer giftstoffer kan du lagre. Som din organer og kroppens systemer mister evnen til å funksjonen riktig, mister de evnen til å metabolismer og behandle fett effektivt. Dette er en grunn til hvorfor noen av dere finne det vanskelig å gå ned i vekt - kroppen din ikke fungerer som den skal. Når du begynner å gå ned i vekt, dette gjør fett som skal brukes i cellene som energi og forårsaker giftstoffer som utgis i deres blodstrøm. Hvis


du miste vekt raskt, må overkant giftstoffer som slippes ut i blodet, og dermed opprettes en rekke usunn symptomer og betingelser - hodepine, mucus, influensa som symptomer, felles smerter. Overdreven giftstoffer i blodet kan forbli der over et år og forårsake du skade, og det vil si hvorfor du trenger å miste vekt sakte – som 2 lbs en uke. Hva er giftstoffer og hvor giftstoffer virkelig kommer fra? De kommer fra


* Mat du spiser


* Kjøttet du spiser


* Grønnsakene du spiser


* Luften du puster


* Tankene du har


* Aktivitetene du har


Giftstoffer er kjemikalier som leveren ikke gjenkjenner så nyttig for kroppen. Disse giftstoffer er ødeleggende for din kroppens celler og andre vev av kroppen. Giftstoffer angripe og ødelegge celle ytre og inter veggen overflater. De ødelegge inter cellen og gene strukturer. De oppretter en syre kroppen som tiltrekker sopp, bakterier, parasitter, ormer, virus og mange andre patogener.


Hvorfor ikke kroppen bli kvitt giftstoffer gjennom sin 5 eliminering kanaler – kolon, nyre, huden, i lungene og lympatiske systemet? Gjør det klart, men som du blir eldre kroppen blir over whelmed med toksin og kan ikke fjerne dem helt gjennom eliminering-kanaler eller nøytralisere dem gjennom lympatiske systemet.


Så hva betyr kroppen gjøre med alle disse giftstoffer? Lagrer dem i din kroppens celler og fett celler, og hvor som helst det er svakhet i kroppen. Det lagrer giftstoffer i svak deler av kroppen fordi den delen av kroppen ikke vil frastøte dem like lett som gjør sunn del av kroppen. Dette gjør dette svak del enda svakere og til slutt blir en sykelig området eller cyst. Hvis dette sykelig området er tillatt å eksistere for lenge, blir det vanskelig å reparer og bringe den tilbake i god helse.


Når fem eliminering kanalene kan ikke lenger presse giftstoffer ut av kroppen, begynner de selv å komme tett. Giftstoffer, mineraler, fibrin og annet rusk kroppen kombinere til skjemaet lag opp laget av materiale som fører til å begrense av eliminering traktater. Til slutt, sykdom resultatet i mange av de sykdommer som du vet.


Hvordan du unclog forurenset kroppen slik at du kan opprette god helse? Det er fire grunnleggende trinn for å ta.


* slutte å legge junk food i kroppen (endre din å spise vaner)


* rense ut giftstoffer i kroppen (Cleansing)


* nøytralisere giftstoffer i kroppen. (Avgiftning)


* sette god ren matvarer i kroppen (Rebuilding

No comments:

Post a Comment