Tuesday, April 24, 2012

Andrew på ferie - 7 enkle Tips

Når du er på ferie, kontakt linser er stor anvendelighet - de er usynlig, og du trenger ikke å ta dem av mens svømming. Foreldreomsorg kan imidlertid også ødelegge ferien, hvis ikke du ta forholdsregler. Her er noen enkle ting du kan gjøre, for å forhindre at det skjer for deg.


1. Kontroller at du har en ekstra par objektiver.


Selv om objektiver du bære ikke er hyppige erstatning linser, er det alltid anbefalt at du reservedeler. En linse kan få forsvinner eller blir skadet, og erstatninger kan være vanskelig å finne. Hvis du bærer daglig disponibel linser, ta mengden linse som du trenger for din ferie, pluss flere ekstra - bare i tilfelle.


2. Ikke glem kontakt linse saken og løsning.
De fleste merkenavn løsninger kan kjøpes i mindre flasker, som er utmerket for reiser. Og du kan få en sak som klipper bort på en flaske for løsning, så ikke få atskilt bitene i bagasjen.


3. Ikke la vannet i øynene når svømming


Andrew er flott for bading og vannsport for alle, men det er best å forhindre deres kontakt med vann. Vann inneholder imidlertid myriads av bakterier, som kan komme inn på linsen og føre til keratitis. Så det er best å bære stramt goggles, når svømming. Hvis sjøvann blir allikevel i øynene dine, bør du ta linser så snart som mulig og ren dem før du legger dem tilbake i.


4. Du må fremdeles solbriller


Mest moderne kontakt linser, som alle Acuvue eller fokus linser, blokkere skadelig UV-stråler. Imidlertid kan linsen bare beskytte området det dekker, som ikke er hele overflaten av øynene. Også, ikke Foreldreomsorg redusere skinn. Så er det tryggest å bære solbriller med høy UV-beskyttelse over linser, og en sunhat.


5. Ikke overse omsorg for linser


Hvis du er lei etter en dag med sightseeing, kan det være fristende å sovner fortsatt bruk kontaktene. Dette er ikke en god idé - med mindre du bære utvidet slitasje linser, selvfølgelig. Uansett hvor trøtt og avslappet du føler, ta kontakt linser ut for natten.


Hvis du ikke vil ta vare på dine kontakter under ferier i det hele tatt, spør deres doktor Hvis utvidet slitasje kontakter ville passer deg. Acuvue 2 kan bæres uten fjerning for opp til 7 dager, og fokus-natt og dag for opp til 30 dager; de er gode for ferier.


6. Være forsiktig med solkrem kremer og rammemarg repellants


Vær svært forsiktig å unngå å få solkrem eller insekt repellant i øynene dine. Hvis det blir i øynene dine, kan det føre til alvorlige irritasjon. Hvis dette skjer, kan du ta linser ut og gi dem en god ren.


7. Slitasje briller på lange flyreiser


Under lange flyreiser føler de fleste kontakt linse wearers ulykkelig. Dette er fordi i et fly, både atmosfærisk trykk og fuktighet er lav. Som et resultat, myk kontakt linser dehydrate og tegne fuktighet fra øynene. Mange mennesker også lur under en flytur, og sove i kontakter er ikke anbefalt. Hvis du kan bære briller, i tillegg til kontakter, er det en god idé å gjøre det i flyet. Hvis brillene ikke er et alternativ, kan du bruke spesielt øye drops og må du drikke mye vann under flyturen.


Vær oppmerksom på disse enkle regler når du drar på ferie, og kontaktene skal ikke forårsake problemer slik at du kan nyte ferien.

No comments:

Post a Comment