Sunday, April 29, 2012

Inkluderer din vekttap Plan disse 10 viktige skritt?

Være forberedt på å være mindre effektive og kaste bort din egen tid, hvis din vekt-tap-programmet ikke inneholder disse rask mister fett triks.


1. Må ha en endring i livsstil


Hver effektiv vekt-tap-program vil hjelpe klienter endre deres livsstil. Dette er helt avgjørende for langsiktig suksess av programmet. Dessverre er det nå moderne å pop slanking piller eller gå for cellulite handling å miste vekt.


Resultatene fra slike programmer vil aldri være permanent fordi personens livsstil ville uten problemer satt tilbake alle vekt. Samme øyeblikk som disse kunstige programmene er stoppet, vil vekt komme rushing tilbake.


Når en person endres hans / hennes livsstil, vil usunn mat og vekt å få aktiviteter elimineres fra deres daglige liv. Derfor må et system for effektiv vekt-tap har en innebygd mekanisme som hjelper kunder med å forbedre deres livsstil.


2. Må inkludere en vann drikking planlegge før måltider


Drikker minst et glass vann er en halv time før måltider kritisk til veie tap og vedlikehold av en sunn kropp. Vannet brukt væsker som vil bli brukt for å gjøre bicarbonate løsning på mucus membran av våre bukhuleveggene. Dette beskytter magen fra å bli brent med sin egen acid væske.


På samme måte, en godt hydratiserte kroppen reduserer trang til å drikke usunn drikker som introduserer mer giftstoffer til kroppen. Videre, kroppen trenger ikke å beholde overdrevet vann, og dermed gjøre kroppen fatter enn nødvendig.


Til slutt, et flertall av folket er kronisk dehydrert selv om de synes å være ledende normale liv. Det er en vanlig syn å se kundene mine til å redusere de spise når de begynner vann-rutine. Mange mennesker har mistet evnen til å skille mellom sult for mat og vann sult. En systematisk vann plan vil hjelpe dem å få dette mistet kontakten.


3. Må inkludere en systematisk plan for reduksjon av sweetened og vanndrivende drikkevarer.


Sweetened drikker er drikker som brus, cola, kosthold cola, te, kaffe og øl. De tre store gruppene av stoffer som vil forsinke og tregere vekttap er koffein, sukker og sukker erstatning.


Koffein – dette er et vanndrivende stoff som drenerer kroppen av vann. Det er omtrent anslått at du mister 33% mer væske fra kroppen og deretter hvor du drakk. Hvis du drikke en kopp kaffe, vil du miste alle væsken fra kaffe pluss en ekstra 1/3 per kopp. Dette gjør du kroppen for desperat å beholde uansett vann det kan. I det lange løp, er kroppens instinktiv reaksjon å beholde vann, derfor gir ut runde vann-fylt utseendet. Vanndrivende drikker er kaffe, te, de fleste colas, de fleste brus og øl (selv om det teknisk har ingen koffein, det er en vanndrivende).


Sukker – i tillegg til mange helse ødeleggende virkningene av sukker på kroppen, men også legger ubrukelig calories din diett. Når sukker kommer inn i kroppen det er brutt ned til glukose og calorie som opprettes som kalles "tom calorie". Det har absolutt ingen vitaminer eller mineraler, derav det ikke gjør noe godt å kroppen i tillegg til å legge til calories.


Sukker erstatter – sukker erstatning som Aspartame (selges som nutrasweet) og Splenda føre deg til seg sukker (inkludert karbohydrater) fordi reseptorer i tungen er opplært, gjennom årene, til å forvente "sukker" når det smaker "sukker". Produkter som nutrasweet tout alltid at du får smaken av 8 (figurativt nummer) spoonfuls av sukker, men bare halve spoonful av calories. I teori dette høres flott, men vil våre reseptorer i tungen stoppe produksjonen av glukose i kroppen og forvente å kunne ta det fra innkommende mat. Så nå er det ventet 8 ganger verdt av sukker calories! Men sukker gir bare 1/16 av som. Kroppen hungers nå for mer mat, siden det har stengt glukose produksjon. Alle "kosthold" drinker som hevder å være gratis sukker og søtsaker som er sukker gratis inneholder enten nutrasweet eller splenda, kan du bekrefte den på etikettene.


4. En muskel veksten program


Du trenger en riktig muskler vekst plan Hvis du vil stoppe spiralling tilbake til tunge vekten. Programmer som er basert på piller og ernæring pleier å forsømmelse eller glans over muskelen bygge planen. Dette er svært farlig fordi din muskelen fungerer som en buffer for overkant calories og bidrar til å opprettholde vekten og figur. Videre er det ingen slike ting som å spise å bygge muskler så populær trodde. Muskler kan bare bli bygd i den gode gamle gammeldagse måten – gjør det fungerer.


5. Et program som fokuserer på veksten av aerobic Type 1 muskel fibrene.


På den andre ytterligheten er det programmer som er svært fokusert på å gå til gym. Det ville bety de ber deg om å gå to ganger eller tre ganger i uken til gym for vekter. Dette er en sløsing med tid og sannsynligvis de bygge opp Type II (en / b) muskler i stedet for Type 1 muskler fibrene. Denne forskjellen er viktig fordi Type II muskler er store og prangende, bortsett fra de forlange en masse vedlikehold og har dårlig fett brenning evner. Type 1 muskel fibrene neppe bulge, men inneholder det høyeste beløpet av mitochondria, en avgjørende enzym i fett brenning.


6. Du må vil gå ned i vekt.


De fleste antar som å være involvert i en aktivitet betyr at de faktisk ønsker å gjøre det. Mange folk opptatt seg selv å finne den største mirakel vekttap kur eller prøve ut hver kjepphest, men aldri virkelig å oppnå noe. Subconsciously, de ønsker ikke å gå ned i vekt, men utseendet på opptatt innsats tillater dem å få hengivenhet eller aksept av kjære, jevnaldrende og sine egne indre selv!


7. En ernæring plan som gjenspeiler personlige individualitet.


Når vi kjøper klær, spesielt dyrt som insisterer vi alltid på å ha det skreddersydd for våre størrelse. Noen ganger, ermet kan være for langt, men brystet-perfekt passform. Det er derfor butikker har mange forskjellige etiketter som er tilpasset forskjellige kroppsstørrelse og figurer. På samme måte, maten vi spiser bør også skreddersys til vår kropp, ikke bare i form av størrelse (calories), men også i form av design. Ernæring programmer må du først vurdere og kategorisere vår kropp type eller Blodtype eller metabolske type (ikke begrenset til disse kategoriene), før noen anbefalinger kan gjøres.


8. Planen bør aldri komme med mat begrensning.


Ja det er utrolig! De fleste av mine klienter er sjokkert da jeg anbefaler dette til dem. Det er en akseptert faktum at alle dietter mener at du har å gi opp på din favoritt mat. Dette er helt usanne og vil faktisk ødelegge bærekraft av programmet. Vi er skapninger av grådighet; Vi ønsker alltid hva vi kan ikke ha. Det er hardwired til oss. Derav, vil kommandoen ikke å spise en bestemt mat motsatt opprette en større etterspørsel etter den. Riktig teknikken bør være lære å Administrer trang, stedet suppressing det.


9. Det må ha en komponent som inkluderer aerobic vandre eller jogge.


I siste instans thrives vår kropp å gå, jogge og kjører, som er vår grunnleggende funksjon som mennesker. For mange overvektige mennesker, har denne funksjonen vært sovende og numbed for lenge. Aerobic vandre eller jogge er avgjørende for programmet noen vekt-tap fordi det gradvis hjelper kroppen til å justere til endringen i belastning som du slim ned. Svømming eller bærer vekter i en aerobic moten er ikke en erstatning fordi hele kroppen ikke er engasjert i aktiviteten.


10. Programmet må være bærekraftig forhold til din daglige arbeidsbelastning og forpliktelser.


Du kan ikke og bør ikke innlate seg på en quad ukentlige (4 ganger i uken) få slank kurset Hvis du allerede har å sjonglere to jobber og en familie. Det første er det helt umulig for deg å opprettholde det hektiske tidsramme i det lange løp. For det andre, den ville opprette en fobi innen du innramming tankesett at vekttap er en anstrengende og smertefull hendelse. En sunn livsstil er en morsom aktivitet som bør fortrinnsvis innebære din familie og kjære, den siste tingen du noensinne vil gjøre er å registrere deg for et program som er også skremmende å fullføre.


Noen nyttige ressurser


Fordeler av vann (en av de beste ressursene rundt) – http://www.watercure.com


En fantastisk muskel-Building-program – http://www.precisiontraining.com


En blodig Type diett System – http://www.dadamo.com


En metabolske Type diett System – http://www.turnuptheheat.com


En helse & Weight Loss System som inneholder alle 10 av disse kjernen poeng pluss mer – http://phenogy.com


* Alle koblinger er tilgjengelige som de er. Vi sparer ikke fra provisjoner heller ikke vil vi bli holdt juridisk ansvarlig. Det er bare oss dele med deg noen stor gems.

No comments:

Post a Comment