Monday, April 23, 2012

Farge Foreldreomsorg - endre din øyenfarge i blinke for øye

Du noen gang ønsket at du hadde en annen øyenfarge? Eller kanskje du bare ønsker å gjøre noe litt sprøtt og har øyne for annen farge for hver part? Farge-kontakter kan gjøre undere for din utseende, men bare hvis du velger riktig type og farge. Lær hvordan du får best ut av farge linser, hva din er og hva du bør vurdere når du velger farge-kontakter.


Farge linser virkelig endre din øyenfarge og se naturlig?


Dette er et spørsmål som bekymrer de fleste folk som ønsker å prøve farge kontakter for første gang. Tross alt, du ønsker folk å tenke "hva nydelig øyne som hun har" ikke "hva hyggelig kontakt linser hun slitt".


Farge linsen produsenter er klar over problemet, og prøver å gjøre farge kontakter se levende, naturlige ennå. Det er en masse avansert teknologi som er involvert i merkenavn farge kontaktene som Acuvue 2 farger eller Freshlook. Linsen er ikke bare heldekkende farge, den har et mønster som ligner mønster av en menneskelige øyet. Også fargen er ikke konsekvente i hele linsen, som akkurat i de fleste folk øyne.


Fargevalg linse for lys øyne.


Avhengig av effekten du vil opprette, kan personer med lys øyne slitasje, Fargeforbedring eller ugjennomsiktig farge-kontakter.
Hvis du bare vil forbedre din naturlige farge, halvt gjennomsiktig, forbedring linser ville være fint for deg. De beste valgene er:


-Acuvue 2 farger Enhancers - å lyse øynene.
-Radiance Freshlook - linser med en belyse effekt som forbedrer din farge og gjør øynene vises sparkly.
-Freshlook dimensjoner - unik linse gjør øynene vises ikke bare lysere men også danner et inntrykk av dybde og dimensjon.


Hvis du føler seg eventyrlystne og ønsker en dramatisk endring, gå for ugjennomsiktig objektiver:
-Opaques Acuvue 2 farger
-Freshlook Colorblends


Hvis det er første gangen med farge kontakt linser, og du ikke er sikker på hvilken effekt du vil bruke, kan du starte med ekstrautstyr linser. Denne måten vennene dine vil legge merke til at du ser mer attraktivt, men de sannsynligvis vil ikke merke hva det er om du som tiltrekker seg oppmerksomheten deres.


Farge kontakt linser for mørke øyne


Hvis du har svært mørke øyne og prøvd farge kontakt linser for noen år siden, var du sannsynligvis ikke veldig imponert over effekten. Kontakter foregående generasjon se ikke helt rett. Men kan nylig utviklet farge objektiver som Freshlook-Colorblends gjøre underverk for mørke øyne.


En ting å huske, er imidlertid at enhancers ikke fungerer på brune øyne, slik at din eneste valg er ugjennomsiktig Andrew. Acuvue 2 farger, opaques og Freshlook Colorblends som fungerer best for mørke øyne.


Du bør også være forsiktig, når du velger fargen. Det bør være en farge som ville se rett med hud og hår.


Hvis du bare vil gjøre øynene til å virke lysere og mer levende, uten å endre deres farge, kan du gå for brune eller hazel farge linser. Denne måten øynene dine vil ikke se en annen farge, men folk vil merke at de er lyse og livlige.


Ugjennomsiktig farge kontakter fungerer svært godt. Det er det eneste de ikke kan gjøre for deg å gjøre dine øyne lys. Blå, grønn og aqua ugjennomsiktig kontakter opprette en dyp, levende farge som passer til personer som har naturlig brune øyne.


Kommer farge kontakter med korrigerende krefter?


Både Acuvue 2 farger og alle Freshlook samlinger leveres med visuell korrigering krefter, så vel som i plano (ingen korrigering). I tillegg er Freshlook Colorblends eneste farge linsen som kommer i toric, så det er egnet for personer med Micron.


Så hvilke er bedre: Acuvue 2 farger eller Freshlook?


Det er ingen enkelt svar på dette spørsmålet. Begge typer linse er svært behagelig å bære og oppretter et flott utseende. Den eneste forskjellen er i farger. På den samme personen, ville blå fra Acuvue se svært forskjellig fra Freshlook blå. Det virkelig avhenger øyne og ansikt, og det er nesten umulig å forutsi resultatet før du bære din farge-kontakter.


Ikke betal for mye oppmerksomhet til hvordan linsen ser på bildet, fordi på deg det vil trolig se annerledes. Dette skjer stort sett med enhancer linser - blå enhancers over blå øyne se svært forskjellig fra enhancers over grå øyne. Ugjennomsiktig farge Andrew kan også se svært annerledes på forskjellige personer; Dette er ikke på grunn av å din naturlige øyenfarge, men på grunn av øyet figuren, hud og hår typer.


Når du begrense ditt valg til én farge, anbefaler jeg at du spør din lege etter to resepter: én for Acuvue 2 farger og en annen for Freshlook. Deretter bestille begge. De koste pen mye det samme, så du ville bruke fleire enn hvis du var å bestille 2 bokser av hver.


Deretter, etter bruk kontaktene for ny farge for en stund, du kan bestemme selv, som ser bedre.


Også, leger vanligvis gir deg gratis prøveversjon farge-kontakter. Du kan ikke virkelig ha dem offentlig fordi prøveversjon objektiver har ordet "teste" trykt på dem, men det gir deg en god ide om fargen. Be om to gratis par, en fra Freshlook og en fra Acuvue, og se som ser best.


Så langt som prisen er bekymret, koste Freshlook og Acuvue 2 farger omtrent det samme etter en 6-linsen. Men er alle Freshlook linser månedlige disponibel, mens Acuvue 2 farger er en 2-uke disponibel kontakter linsen. Så viser det seg at Freshlook er to ganger billigere.


Hvis du var tenker på å gi deg selv en liten behandler, ville får fargen kontakter ikke skuffe deg. Og nå når du vet hva ville fungere best for deg, kan du gjøre ditt valg med tillit.


Happy endre!

No comments:

Post a Comment