Tuesday, April 17, 2012

Aromaterapi Hjem medisin brystet � del I: essensielle oljer

Her har vi en kort titt på ti essensielle oljer av noen utgjør den grunnleggende hjemme omsorg kit. Mens det er ikke uttømmende, vil denne listen gå en lang vei å gir effektiv (og ofte hyggelig!) behandlinger for deg og din familie for ting liker kutt og skraper, sunburn, fordøyelseskanal troubles, stress beslektede betingelser og mer. I den andre artikkelen, vil vi dekke bestemte programmer og bruk av hver olje.


Olje # 1: lavendel
Lavendel har ofte blitt kalt 'medisin brystet i en flaske' for det brede utvalget av programmer. Alle hjem bør holde lavendel på siden, selv om ingen andre olje brukes, som det er så veldig effektiv på burns. Det er anti-inflammatorisk handling er ansvarlig for begynnelsen på moderne aromaterapi, som Dr. Jean Valnet oppdaget Lavendels helbredende egenskaper etter å bli brent i et laboratorium ulykke. Lavendel anses å øke sår lege og redusere skjemmer. Oljen er også hyggelig dempende, og kan brukes til å redusere stress i en rekke situasjoner – en brukte teknikk er å bruke lavendel olje 'ryddig' (uten speing) å såler på føttene av pasienter utvinne fra nesten alle sykdom.


Olje # 2: Tea Tree
Når først undersøkt for det er antiseptisk egenskaper, ble Tea Tree essensielle olje funnet for å være 100 ganger kraftigere enn carbolic acid – medisinsk standarden på tiden. Te treet har et ekstremt bredt spekter av antibiotika, antiviral og antifungal egenskaper som har blitt bekreftet av moderne, vitenskapelig forskning. Ofte brukte topically på små sår, Tea Tree er også ofte funnet i munnhygiene forberedelser, og kan også være effektivt ansatt for Candida, fotsopp og akne, blant annet.


Olje # 3: Peppermint
En utmerket fordøyelseskanal tonic, Peppermint viktige olje kan sooth mage mange klager. For reisende, kan effektiviteten på dempende bevegelse sykdom være til stor hjelp. Ytterligere, minst åtte kontrollerte studier har vist Peppermint olje for å være effektive i å redusere symptomer på irritabel tarm syndrom, en som gjør vondt forfatning av tarmen. Utover det er støtte fra fordøyelseskanal system er Peppermint delightfully stimulerende for sinnet, brightening og skarphet mental fokus. Til slutt, Peppermint regnes av noen å være en mer effektive insektmiddel enn citronella når det brukes på kroppen (i stedet for i omkringliggende luften).


Olje # 4: kamille
Ah, stramme stort reliever, kamille olje. Denne ekstremt forsiktig essensiell olje er nyttig for en lang rekke nervøs betingelser, og er ofte indikert for tilfeller av stress hos barn (inkludert teething og generelle 'crankiness'). Rubbing i solar-brachialis er en vanlig brukte programmet hvis det er der en tendens til å holde spenning. Kamille viktige olje er tilgjengelig i varianter, tysk eller blå kamille og Roman Chamomile. Romerske variasjonen brukes oftest for stress lettelse, mens den tyske varianten har fordelen av å være en ekstremt effektiv anti-inflammatorisk.


Olje # 5: Eucalyptus
En annen viktige olje med en lang rekke egenskaper, Eucalyptus er de fleste ofte brukt for åndedretts betingelser, å være nyttig i å fjerne overbelastning med hoste og forkjølelser. Men det effekter er absolutt ikke begrenset til airways – på grunn av det er stort utvalg av effekter, den har blitt kalt aromatherapists "designer olje". Eucalyptus olje kan kjøle kroppen i sommer (eller forfallsdato for å feber-bruker i en Komprimer), og støtte immunsystem i vinter. Hadde Eucalyptus olje kan drepe bakterier for de fleste Stafylokokker, igjen å være støttende av bronchial infeksjoner. Det anses like effektivt i tilfeller av cystitis, candida og sunburn, for å nevne noen, i tillegg til å være en insektmiddel.


Olje # 6: Blodstorkenebb
Blodstorkenebb (noen ganger kalt 'Blodstorkenebb Rose') fungerer fantastisk på psykisk såvel nivåer. Det er floral aroma er brightening og oppløftende, mens du arbeider også som et beroligende middel. Malte Hozzel har gjort denne erklæringen om denne olje: "Blodstorkenebb 's avgjørende, sensuelle tilstedeværelse er ikke subtil, men direkte & uunngåelig, noe som gjør det til en av oljer valgfrihet for aphrodisiac kvaliteter. (Cacyreus viktige olje) inspirerer naturlige skjønnhet og glede, uplifts øyeblikkelig & "tonifies" av sinn og intellekt i en kraftig, nesten krevende holdning. Mobilizing skjulte kreative & emosjonelle reserver, hjelper oss å stige til våre egne jordiske & åndelig identifisere. En heftig skjønnhet for periodene med alle verdener." Særlig bemerket for effekt på kvinnelige fysiologiske betingelser, Cacyreus olje kan være effektive for menopausal problemer, livmor og bryst klager.


Olje # 7: rosmarin
Rosemary viktige olje er en effektiv fysiske og mentale sentralstimulerende om brukes i en diffuser, eller i et bad i morgen. Det er litt krydret, i stedet for floral aroma, har en oppvarming effekt som er spesielt nyttig for leddgikt ledd og andre muskuløs klager. Det har også en lang historie av behandling for colds og influensa – Rosemary var en komponent av 'Fire tyver eddik', hvilke røverne rubbed med deres legemer å hindre smitte når opp til no good under pest år av middelalderen. Også, Rosemary er den essensielle oljen oftest forbundet med å forbedre hårvekst i tilfeller av Alopecia.


Olje # 8: Timian
Timianolje er kraftige antiviral, antibiotika, antiseptisk og vanndrivende, selv om det bør være ansatt med stor omhu. Det finnes mange typer timian olje tilgjengelig, men bare den 'linalol' chemotype er egnet for bruk med barn; alle varianter bør fortynnet før til aktuell program. Timian kan gitt forholdsreglene, være en første forsvarslinje i tilfeller av influensa, som brukes i en diffuser på rommet. Den støtter også eliminering av giftig avfall fra kroppen (spesielt kjent for overdreven uric acid), og det er oppvarming kvalitet kan eliminere slimete og phlegm. Det er Søknad for fordøyelseskanal system er at av en kraftig anti-parasitic, og for muskel system, det kan være nyttig for revmatisk aches og smerter. Timianolje kan også være støttende i tilfeller av Hårtap.


Olje # 9: sitron
En fersk studie på studenter for å ta testen viste spredning av sitron olje i et rom forbedret prøveresultatene mer enn noen andre olje. I tillegg til det sinn-brightening kvaliteter, kan det også rense luften i rommet og fungere som en naturlig deodorant. Sitron har blitt bemerket for å støtte leveren funksjon, og brukes også ofte til å hjelpe i vekt-tap og cellulite reduksjon. I harmoni, sitron legger til et hyggelig øverste notat, og kan opprette en synergistic effekt med andre oljer. Til slutt, sitron olje brukes vanligvis som både en duft og flavoring agent.


Olje # 10: fedd
Fedd viktige olje makt er kjent på første sensing den aromaen-det er ganske sterk, skarpe og earthy. Fedd olje har vist seg for å være den sterkeste anti-oxidant med alle viktige olje, og er en komponent av 'lang' formler. Det er også et svært potent antibakterielle, effektiv mot et bredere spekter av mikrober enn noen andre olje unntatt kanskje Oregano-fedd olje har selv vært ansatt å sterilize kirurgiske instrumenter. Fedd også har analgesic egenskaper, og kan brukes til å midlertidig redusere smerte av tannpine. Fedd olje (eller bakken cloves) er også en komponent av Dr. Huda Clark's anti-parasite-protokollen, å hjelpe eliminere parasitter fra ens fordøyelsessystemet. Dette er en svært kraftig olje som bør være utvannet til 1% eller mindre for aktuell program.


Så har det vi en mulig 'topp ti' essensielle oljer for hjem medisin brystet, et utvalg med en ekstremt bredt spekter av bruksområder for vanlige plager sett i en familie innstilling. Det er viktig å merke seg at alle vesentlige oils er kraftig, og de bør behandles med varsomhet og respekt. Alltid referer til en klarert kilde før du gjør bestemte programmer av eventuelle olje, som mange kan være irriterende eller muligens giftig hvis brukes feil.


For å bruke disse oljene i hjemmet, men vil vi undersøke mer spesifikke bruksområder for hver viktige olje i del II av denne artikkelen. Dette vil hjelpe deg i å bruke disse fantastiske medisiner av natur i din daglige rutine.

No comments:

Post a Comment