Saturday, April 14, 2012

Se din vei til Laser øye kirurgi

Velger å ha korrigerende kirurgi på øynene kan være en fin måte å fri deg fra den daglige grind med stadig rengjøring av og justere briller eller rengjøring kontakt linser. Denne typen korrigerende kirurgi er ganske vanlig i disse dager, og regnes som sikre. Før du bestemmer deg å ha denne prosedyren, bør du gjøre noen undersøkelser på både typen surgery og lege som du vil utføre den.
Typer Laser øye kirurgi


Før du plukke Lasik Laser øye kirurgi Newark-plassering, bør du se på de ulike typene prosedyrer. Tre typen surgery kan du vurdere å inkludere:


• LASIK eller Laser-Assisted I Situ Keratomileusis er de mest kjente. Dette kirurgi kutt heklet klaff i cornea og reshapes det ved å fjerne vev. Det er en rask prosedyre med legedom i en dag eller 2 og umiddelbar forbedring i eyesight.


• PRK eller foto Refractive Keratectomy er fremgangsmåten som har eksistert lengst. Celler som er fjernet fra cornea å reashape den og forbedre visjon. Den har en helbredende tid en måned og visjon forbedring ikke er umiddelbar men gradvis over tid.


• CK eller ledende Keratoplasty er en ganske ny prosedyre. Bruker radiofrekvensenergi brukt med en tynn hår-enhet til å endre formen på hornhinnen. Det er en ekstremt rask prosedyre med svært rask helbredelse.


Risikoer


Selv om folk flest er velegnet for korrigerende øye kirurgi, noen bør ikke gjennomgå behandling eller forlengelsesslanger seriøst deres visjon. Derfor bør du diskutere å ha kirurgi på lengden med din lege som bør opplyse deg om eventuelle risikoer og evaluere din situasjon å sikre kirurgi er trygt for deg. I sjeldne tilfeller kan din visjon bli alvorlig svekket, så det er viktig å få en grundig evaluering og avsløre alle helsemessige problemer til legen din. Andre risikoer omfatter uklar visjon, irritasjon av tørr øye syndrom og tap av verker av visjon.


Fordeler


Det er flott å være om å se uten hjelp av kontakter eller briller! Tenk waking opp og å kunne se utover slutten på sengen? Det er mange dagligdagse fordeler til å ha din visjon restoned. Uten at du trenger briller eller kontakter på måte, er det mye enklere å være aktive og spille idrett. Pluss du trenger aldri å bekymre deg om å bryte eller misplacing din briller eller kontakter eller pådra årlig kostnaden for nye resepter.


Tydeligvis, bør du ta alle prosedyrer som involverer øynene svært alvorlig. Kontroller at du legger mye av hensyn til prosedyren og lege du vil gjenopprette din visjon.

No comments:

Post a Comment