Friday, April 13, 2012

Topp 5 fordelene med å bruke en ellipsetrener

Vurderer en ellipsetrener? Lurer du på hvordan en ellipsetrener kan nytte deg?


Hvis du prøver å velge mellom en ellipsetrener og en annen krafttreningsapparat, er her topp 5 unike ellipsetrener fordelene til å bestemme:


· Ingen effekt:


Nylig mor 60-åringen prøvde min elliptical trener, og hun ble sjokkert over hvor enkelt det føltes på hennes ledd (hun er en vanlig tredemølle-bruker).


Ellipsetrener workouts er trygt leddskånende og gir ingen effekt trening (i motsetning til en tredemølle hvor du føttene treffer dekk med hvert trinn). Dette er ideelt for folk med ryggen, knær, hofter og felles problemer, i tillegg til eldre mennesker leter etter et nei-effekt trening.


· Vekt-bærende øvelse:


Mens ved hjelp av en elliptisk maskinen gir deg en nei-effekt trening, utøve motstanden fortsatt bidrar til å bygge ben tetthet og bekjempelse av osteoporose.


Også, hjelper vekt peiling øvelsen deg brenne calories mye mer effektivt (og holder din calorie brenne høyt i flere timer etter en trening)


· Sparer tid


Fordi mest ellipsetrener innlemme overkroppen armer, pleier elliptiske workouts å involvere hele kroppen, og gir deg en samlet bedre trening - noe som betyr at du brenner mer calories på kortere tid. Det er alltid en fordel.


Ellipsetrener har også vist seg for å tilby en lavere 'oppfattet Rate av anstrengelse' når du arbeider. Dette betyr at du gjør mer arbeid og brenner mer calories mens følelsen som du legger ut mindre anstrengelse.


· Kamper kjedsomhet & flott For Cross


Fordi ellipsetrener er en blanding mellom tredemølle og en distans du har en flott mulighet til å kryss-tog.


Jeg ble faktisk sjokkert da, etter å ha brukt min elliptisk for en måned, jeg kan lett klatre en svært bratt bakke som hadde nesten utryddet meg før. Min egnethet nivå hadde skyrocketed og jeg at engang ikke det.


Plus, det faktum at du kan flytte bakover på en elliptisk samt laste ned trening planer fra Internett (med iFit kompatibilitet som tilbyr mange Crosstrener), du vil ikke bli lei enkelt. Det betyr mer trening og mer calories forbrent!


· Plassbesparende


Mest ellipsetrener er mindre enn en tredemølle og kan flyttes lettere å rense eller til å lagre bort når selskapet kommer. Hvis du er trangt om plassen, eller har en mindre hjem gym, kan en ellipsetrener være en fin måte å spare plass under henting av en total trening for kroppen


Så er de noen av de mest utbredte fordelene ved å bruke en ellipsetrener. Vær oppmerksom på at ellipsetrener ikke er for alle. Men de tilbyr noen great workout funksjoner som ville ha nytte en utøver - nybegynner til elite!

No comments:

Post a Comment