Thursday, July 26, 2012

10 Kraftige Tips for å slutte å røyke

Kraftige tips å slutte å røyke


Enten du bruker nikotin erstatning terapi, Hypnosis eller bare Cold Turkey, disse strategier og tips for å hjelpe deg å slutte å røyke og er sikker på å hjelpe deg i å hjelpe Nevrologi endringen og dermed gjør at du kan slutte å røyke med letthet. Det er opp til deg å sørge for at du gjør disse ting å forbedre virkelig hva du gjør, desto mer anstrengelse du setter inn disse øvelsene, jo enklere det er å slutte å røyke for godt.


Kraftig Stop Smoking Hint 1.


Å være en røyker er som sykling med stabilisatorene knyttet til hjul, kan du finne det vanskelig å være balansert uten røykfrie. Nå, når du sykle fritt på nytt, returnerer den naturlige balansen.


Når folk røyker, er mer enn halvparten av hva de puste frisk luft - trukket gjennom for sigarett rett ned inn i lungene. Så hvis du føler noen cravings kan du umiddelbart overvinne dem ved å ta tre dypere breaths. Tenk puste fra verdensrommet rett under din navle. Hver gang du gjør dette kan du sette mer oksygen i blodet. Dette betyr at du kan bruke dype breaths til å endre måten du føler umiddelbart og gi deg makt over måten du føler og hjelp du la gå av de gamle cravings og dermed gjøre det lettere å slutte å røyke.


Kraftig Stop Smoking Hint 2


Neste, Tenk nå av alle grunnene du ikke liker røykfrie, årsakene til at det er ille og årsakene du vil slutte å røyke. Skriv ned nøkkelord på et stykke papir. For eksempel du opplever tung­pustethet, det er skitne, skitne og klærne lukt, venner og familie er bekymret og det er dyre, usosial og så videre. Deretter, på den andre siden av arket, Skriv ned alle grunner Hvorfor vil du føle deg bra når du har lyktes i å stoppe. Vil du føle deg sunnere, vil du føle deg kontroll over deg selv, dine sanser er forbedret, hår og klær vil lukte ferskere i og så videre. Når du vil, kan du se på at stykke papir.


Kraftig Stop Smoking Hint 3


Neste, vi kommer å programmere hjernen din til å føle disgusted av sigaretter. Jeg ønsker du husker 4 ganger når du trodde til deg selv "Jeg har må slutte", eller at du følte disgusted om røykfrie. Kanskje du følte bare veldig usunn, eller deres doktor fortalt deg i en bestemt tone i stemmen du har til Avslutt', eller noen du kjenner var dårlig berørt av røyking. Ta deg tid nå til å komme med 4 forskjellige tider som du følte at du har til Avslutt eller var disgusted av røyking.


Husk hver av disse ganger etter hverandre, som om de skjer nå. Jeg vil du skal holde går gjennom disse minnene og gjøre dem så livaktige som mulig. Jo sterkere du gjør disse minnene, jo enklere blir det å slutte å røyke. Se hva du så, høre hva du hørt og føle hvordan du følte. Jeg vil du skal ta et par minutter nå å holde går gjennom disse minnene igjen og igjen, overlapper hver minne med neste før du er helt og fullstendig disgusted av sigaretter.


Kraftig Stop Smoking Hint 4


Ha en tenke til deg selv om konsekvensene av du stopper ikke røyke nå, hvis du bare bære på og på. Forestill deg den, hva som vil skje hvis du bære på røyking. Hva er konsekvensene? Forestill deg i 6 måneder tiden, et års tid, selv 5 års tid hvis du ikke stopper røyking nå. Tenk på alle skadelig virkninger av stopper ikke akkurat nå, og hvordan en enkel beslutning du gjør i dag kan lage en slik effekt på din fremtid.


Deretter forestille seg hvor mye bedre er livet skal være når du slutte å røyke. Tenk virkelig måneder fra nå, og du stoppet. Røyking er en ting fra fortiden, noe du pleide å gjøre. Hold den følelsen med deg, og forestille seg å ha det i morgen, og for resten av neste uke. I tankene dine, forestille stepping på den er røykfrie versjonen av du og føle hvordan det føles for å være en ikke-røyker.


Kraftig Stop Smoking Hint 5


Også, ditt sinn er svært sensitive til foreninger, så det er svært viktig at du har en klar ut og fjerne alle tobakksprodukter fra miljøet ditt. Flytte noen av møbler i huset og på jobb. Røykere er vant til å røyke i bestemte situasjoner. Så, for eksempel hvis du pleide å røyke på telefon på arbeid bevege telefonen til den andre siden av bordet. Kast askebegere, gamle lightere og alt du brukte til å knytte til røyking. Gjør ditt miljø bidro til å stoppe røykfrie.


Kraftig Stop Smoking Hint 6


Røykere bruker sin vane for å gi seg selv liten pausene i løpet av dagen. Tar en brekke er bra for deg, så fortsette å ta den tiden av - men gjøre noe annerledes. Vandre rundt blokken, har en kopp te eller vann, eller gjøre noen av teknikker på dette programmet. Faktisk, hvis mulig drikke mye fruktjuice. Når du slutte å røyke går kroppen gjennom en stor endring. Blod sukker nivåer har en tendens til å falle, fordøyelsen bremset ned og kroppen begynner å kaste ut tjære og poisons som har akkumulert. Frisk fruktjuice inneholder fruktose som gjenskaper ditt blod sukker nivåer, vitamin c som hjelper fjerner urenheter og høye nivåer av vann og fibre å holde fordøyelsen-gang. Også Prøv å spise frukt hver dag i minst to uker etter at du har stoppet.


Også når du stopper, kutte koffein-inntaket av halvparten. Nikotin bryter ned koffein så uten nikotin litt kaffe vil ha en stor effekt. Drikke 8-10 glass vann (ideelt flaske) for å vaske ut systemet.


Kraftig Stop Smoking Hint 7


Du var vant til å bruke sigaretter med signal til kroppen til å frigi lykkelig kjemikalier, så neste vi kommer å programmere noen gode følelser i din fremtidige. Tillat deg selv å helt huske nå en tid når du følte svært dypt ecstasy, nytelse og glede, akkurat nå. Ta en øyeblikk å huske at det så levende som mulig. Huske den tiden - se hva du så, høre hva du hørt og føler hvor god du følte. Der abouts i kroppen var disse følelsene, forestille å slå dem og spre dem gjennom kroppen å gjøre dem mer intense.


Hold gå gjennom minnet, så snart den er ferdig, gå gjennom det igjen og igjen, hele tiden klemme tommelen og finger sammen. I tankene dine, kan du gjøre disse bildene store og lyse, lyder høyt og harmonisk og følelser sterk og intensivert. Vi gjør en associational kobling mellom presse fingrene og den gode følelsen.


OK, Stopp og slapp av. Hvis du har gjort det riktig når du presse tommelen og finger sammen bør du nå føler at god følelse på nytt. Gå videre gjør som nå, presse tommelen og finger og huske den gode følelsen.


Nå legger vi oss å programmere gode følelser skal skje automatisk hver gang du er i en situasjon der du pleide å røyke, men nå du slutte å røyke.


Så neste ønsker jeg du å presse tommelen og finger sammen, få det går god følelse og nå forestille å være i flere situasjoner der du ville har røykt, men blir det følelsen stor uten en sigarett. Se hva du vil se høre og ta den gode følelsen i de situasjonene uten behov for en sigarett.


Tenk å være i en situasjon der noen tilbyr deg en sigarett og du si trygt 'Nei takk, jeg ikke røyke'. Og føles fantastisk om det!


Kraftig Stop Smoking Hint 8


Få sosial støtte. Din forpliktelse til å stoppe røyking for resten av livet ditt kan gjøres enklere ved snakker om det til venner og familie og la dem støtte deg. De vil gratulere deg om hvordan du gjør det bra også! Du stop smoking.


Kraftig Stop Smoking Hint 9


Være oppmerksom på å lage unnskyldninger for deg selv. Noen folk snakke seg til røyking, spesielt hvis de møter en stressende situasjon og i siste de brukes til å håndtere det av røykfrie. Hvis disse gamle tankene pop inn i hodet ditt, rope ordet "Stopp" i hodet, for å stoppe tanker fra progresjon. Nikotin bare understreker kroppen mer og er sånn kløe kan aldri være riktig riper; Jo mer du røyk, jo mer du måtte. Så si "Stopp" og styre klar av gamle glatt bakker.


Kraftig Stop Smoking Hint 10


Belønn deg selv. Gratulere deg selv. Føle hvor godt det føles å slutte å røyke, og være en ikke-røyker. Unn deg selv hver gang du kommer forbi en bestemt milepæl; første uke eller første måneden, seks måneders målet. La deg vite at du gjorde noe helt spesielt her.


Holde på ved hjelp av hjernen, strekke det og hjelpe deg selv, ved å kjøre gjennom disse øvelsene gang etter gang; du er sikker på å kunne gjøre det lettere og lettere og vellykket stop smoking for godt.


Copyright 2005 Adam Eason All Rights Reserved.

No comments:

Post a Comment