Friday, July 13, 2012

Fordelene med Bee Pollen kosttilskudd

Siden gammel tid bee pollen har vært regnet som en ultimate helse mat i mange gamle tekst og legender. Bee pollen har i ettertid blitt rost som en helbredende agent for mange andre plager.


Bee pollen har ca 45 calories i en spiseskje. Bee Pollen inneholder mange viktige næringsstoffer inkludert 22 aminosyrer bioflavonoids, naturlig antibiotika, hormoner, naturlig sukker, vitaminer, mineraler, enzymer og EFA'S.


Bee Pollen fordeler


Dyr studier tyder på at bee pollen kan hjelpe til med vekttap. Men er det ingen studier som viser bee pollen effekt på menneskets metabolisme. Noen rapporter viser at bee pollen kan hjelpe med appetitt kontroll hos mennesker.


Bee Pollen er spioneringen å øke energi nivåer og øke ytelsen, og dermed gjør det en favoritt supplement blant bodybuilders og andre idrettsutøvere. Ytelse forbedringen er blitt tilskrevet bruken av bee pollen. Det har vært vist å produsere en akselerert sats for utvinning, og de som ikke fikk bee pollen kosttilskudd har vist fallende ytelse priser og gjenoppretting.


Bee Pollen har også blitt brukt i Europa og USA som en behandling for prostatakreft utvidelse, prostatitis og andre prostata problemer.


Det er vist at Bee Pollen motvirker effekten at stråling og kjemiske forurensing. Bee pollen inneholder anti-oxidants som ødelegge frie radikaler som er forårsaket av eksponering stråling og andre forurensende stoffer. Studier viser at det kan redusere bivirkninger av stråling behandling.


Mange folk som er allergisk mot pollen er i stand til å tolerere muntlig bee pollen. Men det har vært rapporter om en liten prosentandel av folk som først ingest store mengder bee pollen kan utvikle allergier, noen ganger alvorlig, og mindre gastrointestinal irritasjon og avføringsmiddel effekt på muntlig bee pollen. Personer som er alvorlig allergisk mot pollen bør ingen bruk muntlig bee pollen. Også som alle andre medisiner/kosttilskudd ta med forsiktighet og under tilsyn av lege.


Bee Pollen har mange fordeler og er sagt å hjelpe hjelpemiddel i vekt-tap og trening ytelse. Den foretrukne måten å bruke bee pollen er i kapsel form, og kan bli funnet fra mange ernæringsmessig supplement nettsteder over hele Internett.

No comments:

Post a Comment