Thursday, July 19, 2012

Sjokolade er bra For deg!

Gode nyheter sjokolade foran! Sjokolade er bra for deg. Under visse omstendigheter.


Katherine Tallmadge, talsperson for den amerikanske Dietetic Association, sier i fra februar 9, 2005, WASHINGTON POST, som "cacao eller kakao bønner, inneholder 'flavanols', naturlig forekommende anlegget forbindelser også finnes i te, rødvin og epler. Egenskapene har blitt studert som hjertesykdommer inhibitors."


Carl L. Keen, leder av avdeling for ernæring ved University of California, Davis, som er skrevet i samme artikkelen at "flavanols i kakao å opprettholde en sunn karsystemet. De redusere blod clotting--en aspirin liker effekt--redusere oxidative skade og forbedre blodstrøm."


Dessverre flavanols i sjokolade er bitter og det meste er fjernet fra behandlet sjokolade. Nivået reduseres med hvert trinn, fra bønne til kakao pulver, og til slutt til ferdig produkt. Men store produsenter som Nestle og Mars Inc.(producers of M&Ms) arbeider med sjokolade elementer som er--hva annet? --bra for deg. Snart kan vi forvente sjokolade barer og candies at annonserer sine høy flavanols. I mellomtiden er det eneste produktet som angir graden flavanol Mars' Dove mørk sjokolade, som har 150 mg. i 1.3 oz, et høyt nivå. Det har også 200 calories. Vi lever i en ufullkommen verden.


Mens vi venter flere høy-flavanol-produkter, anbefaler MS Tallmadge unsweetened kakao pulver, men ikke den alkalized "Nederlandsk behandlet" slag, som har hatt sin flavanols redusert. Neste er i ønskeligheten semisweet eller bittersweet sjokolade med en høy kakao andel. Sjokolade inneholder så mye som 70 prosent kakao, men de kan ha så lite som 35 prosent. Prosent av kakao i melkesjokolade kan være lavere, og hun anbefaler det ikke. Hun sier, "Jeg anbefaler kakao eller en unse per dag av mørk sjokolade, som kan være om lag 110-150 calories, avhengig av sjokolade. Noe mer enn dette og du er trolig kommer til å ta i for mange calories for vekt kontroll."


Har du noen ide om hva du nettopp har lest? En høyt kvalifisert ernæring profesjonell er å ANBEFALE at du spise sjokolade! Kanskje ikke store mengder sjokolade, men sjokolade. Hvis du har lidd mye i området av sjokolade, kan du forstørre utsagnet og legge det ut på din badet, speil, der det kan hurrarop du på regnfull formiddag.


Nå kommer den sjokolade frosting på kaken. Deanna K. rapporter: "diabetiker Educator fortalte meg om CARBOLITE, en 1.1 oz. lav carb sjokolade bar laget med Splenda, som inneholder 0 sukker carbs, 15-18 g karbohydrater, avhengig av smaken. På Google type i ' Carbolite'for mer informasjon. "


Deanna fortsetter, "den andre sjokolade bar som jeg tror er akseptabelt er Amber Lyn sjokolade (fine importerte, belgisk sjokolade), sukker gratis og carb bevisst. 1.2 Oz-bar er en litt høyere i calories enn Carbolite, og har 15-16 g carbs. For ernæring informasjon besøk www.amberlynchocolates.com." Mørk sjokolade barer har 157 calories.


Flavanols er oppført ikke, men disse mørk sjokolade er en god innsats for at sunn stykke sjokolade det er din plikt å spise regelmessig. Og snart, ingen tvil, produsenter vil begynne å formulere deres candies for å være høy i flavanols-- og si det.

No comments:

Post a Comment