Monday, July 9, 2012

5 Grunner er for lite White støt på ansiktet og hvordan å bli kvitt dem.

Er du gjør disse feil hver gang du spot en liten hvit liten bump i ansiktet ditt?


Fikse disse lite white støt starter med en liten dose av utdanning og slutter med en stor dose av det forebyggende arbeidet. Etter å forstå de fem grunnene nedenfor, bør din lille støt gi måte å klarere hud.


Grunn 1: Du har ingen anelse hva de lille hvite støt er allikevel.


Liten hvit støt, eller milia, er fylt med keratin cyster, eller bare litt globs av protein under huden. Det er vanligvis to typer milia.


Primære milia kan resultere fra olje glands som ikke har helt eller riktig utviklet. Sekundær milia skyldes traume til huden.


Årsaken # 2: Du tror alle lite white støt er akne, og behandle dem på den måten.


Bare fordi du har lite white støt betyr ansiktet ikke nødvendigvis at du har akne. Milia, er små baller av protein under huden, som ikke har en pore, eller hull i huden skal unnslippe gjennom.


Opp hudormer eller whiteheads er overflødig fett og avfall som er fanget i en hår-follicle, og så de tresko opp pore.


Kort sagt, er milia proteiner som er fanget i huden, mens opp hudormer er fett og huden rusk fanget i pore.


Exfoliating huden eller fjerne døde hudceller fra huden din med et slipende produkt eller kjemiske, er gunstig. Men brutalt scrub ansiktet med såper og kjemikalier for ofte kan faktisk lage milia.


Hvis du vil unngå dette, kan du huske den milde exfoliation bidrar til å forhindre overflødige død hud celle oppbygging som kunne tresko porene og forårsake whiteheads, ikke milia.


Denne milde exfoliation bidrar til å gjøre eventuell fjerning av milia lettere fordi hud lag rundt milia blir tynnere, med hyppige, milde ennå exfoliation. Kort sagt, Exfoliate huden din til å forhindre milia, for ikke å kurere dem.


Årsaken # 3 du ikke aner hva som forårsaker disse lite white støt allikevel.


Når du var en baby, var du sannsynligvis dekket med milia som forsvinner etter et par dager. Eller du kan ha arvet milia fra foreldrene dine.


På den annen side, kan du utvikle milia etter overdreven eksponering til søndag. Årsakene til å utvikle milia etter søndag eksponering er diskuteres.


Ifølge enkelte studier, kan aktive ingredienser-sunscreens som Parsol 1789 føre til at solen allergier og senere føre til en milia avslapnings. Andre studier skylden solen seg selv for "skade" huden kan dermed forårsaker en liten hvit støt.


Noen mennesker oppleve milia rundt munnen. Dette kan være et resultat av fluor irritasjon fra tannkrem.


Årsaken # 4: ingen fortalt deg hvordan å forhindre milia.


Den beste måten å forhindre milia er å unngå å behandle huden din med overdrevet sterke kjemikalier og begrense søndag eksponering.


Å redusere oppretting milia rundt øynene, bruke øye kremer med minst mengden ingredienser som mulig for å unngå irriterende delikat tynne øye-området. Også, forsiktig Berør øynene og unngå gni øynene kraft for ikke å skade huden.


Når børsting du tenner, prøver du å holde deigaktig skum fra bor rundt munnen for lang. Dette begrenser mulig fluor irritasjon til huden.


Bruke en solkrem med minst mengden ingredienser. Overflødig ingredienser som dufter kan irritere huden din. I tillegg, kjøpe sunscreens at tilbudet fysiske solen blokkering som inneholder aktive ingredienser som Titan-oksid eller sink oksid.


Årsaken # 5: Du ønsker fortsatt å vite hva du kan gjøre akkurat nå for å bli kvitt milia


Nøkkelen til å bli kvitt milia er innser at de har ingen rømningsvei, disse lille støt er fanget under huden. Så, for å få dem ut, må du ha en profesjonell som en dermatologist eller aesthetician kan du trekke ut. Du kan pakke ut milia, men dette innebærer en risiko.


Forholdsregler
Du må sikre at du milia ikke er symptomer på noen underliggende sykdom eller en sykdom.


Også, hvis du pakker ut milia deg selv, du kan ha problemer med å trekke helt ut cyster, som flyttbare prosessen kan bevise for smertefullt.


Ellers, hvis du er komfortabel med din helse og mot, kan du renser dine hender og ansikt. Deretter våte en klut med varmt vann og bruke den på ansiktet for et par minuttene.


Forsiktig gjelde en sterilt nål til midten av den lille hvite bump til å opprette en ørliten åpning i huden.


Bryte tomlene i en ren vev, og bruker din tommelen, fortsette å presse forsiktig innholdet i den lille hvite bump ut.


Til slutt, rens området av den utpakkede lille hvite bump med en astringent.


Nå, du har ingen grunn til å gå rundt med lite white støt på ansiktet. Hvis du fortsatt tror du gjør, bør du vurdere muligheten for at du bare forteller deg selv liten hvit humpete løgn.

No comments:

Post a Comment