Sunday, July 22, 2012

Hva er faktisk Plyometrics og Plyometric Training?

Jeg ble først introdusert til Plyometrics for konkurransedyktige karate turneringer. Mer spesifikt, sparring eller punkt kjemper. Jeg brukte plyometric-trening teorier for å hjelpe meg komme av linjen raskere og slå min motpart til det første punktet scoret. Noen ganger var en enkel backfist punch det eneste som er nødvendig for å vinne kampen. Jeg brukte også Plyometric trening for å øke min sparker hastighet. I denne korte artikkelen, vil jeg diskutere noen høydepunkter av Plyometrics.


Plyometrics per definisjon er; en type øvelsen, som brukte eksplosive bevegelser for å utvikle muskuløs makt, esp. markeringsramme, hopper og hopping. Denne noe snever tolkning gå ikke i detalj hva denne treningsmetoden kan gjøre for å hjelpe deg med din valgte feltet Sport. Det er uten ernæring particulars som sammenfaller med plyometric trening. Også, det ikke klarer å angi hvilke energi-systemet brukes av kroppen for denne typen condition.


Begrepet "Plyometrics" ble opprettet i midten av sytten av spor trenere på utkikk etter en kant.
Plyometric opplæring stimulerer raske rykk muskel fiber. Raske rykk eller hvit fiber er ansvarlig for eksplosive type muskel bevegelser.


Hovedmålet i Plyometric trening er å forbedre lysekthet gjennom styrke. Dette oppnås ved å bruke exerted energi med hastighet.


Denne prosessen inkluderer gjør amortisering-delen av styrke kurven så kort som mulig å øke kraften i Konsentrisk bevegelse. Styrke-kurven består av 3 komponenter. Eksentriske, amortisering og det konsentriske. For å bedre forklare la oss ta trykk benken for eksempel. I begynnelsen av det bench-press du holder den barbell overhead. Når du senker det til brystet er den eksentriske (eller negativ) delen blir preformed. Når du stopper på bunnen, eller på brystet, foregår amortisering periode. Når barbell er løftet av brystet, preformed konsentriske bevegelsen.


Plyometrics er en anaerob type øvelse, noe som betyr at det ikke oksygen fueled. Adenosintrifosfat og creatine fosfat (ATP/CP) brukes for sin energikilde, som er lagret i muskelvev. Når denne ATP/CP er oppbrukt, tegne musklene glukose, som er lagret i leveren. Denne glukose konverterer tilbake til ATP/CP i muskelen.


Fordi anaerob Plyometrics, bør du inkludere pre-workout og post-workout ernæring. Begge bør inkludere enkle og komplekse karbohydrater. En førsteklasses protein er også nødvendig for fueling og påfyll.


Copyright 2005 av natur Boy Bodybuilding. ADVARSEL! Alt innhold i dette området er beskyttet av lover om opphavsrett. Uautorisert bruk av vårt materiale er strengt forbudt. Kontakt natur gutt for kopier av denne artikkelen


Referanser:
Donald A. Chu, PHD (1998) hopping I Plyometrics.
Frederick Hatfield, PHD (2004) Fitness: The Complete Guide.

No comments:

Post a Comment