Saturday, July 21, 2012

Kvitte seg med Cellulite

Cellulite – et ord de fleste kvinner er kjent med. Cellulite er dannelsen av ørsmå dimples på huden, vanligvis vises på lårene og nederst. Nå var dimples virkelig søt da vi var barn, men de puffy puckering dimples finner vi på vår kropp er en forbannelse til de fleste kvinner. Statistikk si at over 80% av kvinner utvikle cellulite.

Cellulite er svært vanskelig å behandle. Cellulite er konstruert av små lommer av avfall og studier indikerer er knyttet til dårlig blodsirkulasjon og en svak metabolisme. Mest mulig effektiv behandling innebærer styrke din naturlige cellulære funksjoner og påskynde stoffskiftet slik at den er bedre i stand til å eliminere giftig avfall fra kroppen.

Det finnes et enormt utvalg av cellulite rettsmidler på markedet, alt utgir seg for å redusere eller fjerne kroppen av cellulitt. Det ’ er ganske enkelt å bli fanget opp i sprøytenarkoman av mirakel cellulite kur. Så hvordan gjør en avgjøre hva vil eller ikke vil hjelpe? Nedenfor finner du nyttig informasjon for å hjelpe deg med å gjøre en intelligent valg.

Frem til nylig meste av behandlinger for salg var bare aktuelle behandlinger som av seg selv ikke er veldig effektiv ved behandling av cellulitt, er det viktig å huske at svært få om noen rettsmidler, var mer enn enkle aktuelle behandlinger, som alene ikke er svært effektivt i behandling av cellulitt før nå. Det er mange kremer på markedet blanding-kombinasjoner av vitaminer, urter og antioksidanter. Noen vil gjøre ikke mer enn gjør huden din vises jevnere og sunnere. Selv om en overfladisk behandling, vil det redusere utseendet på cellulite-områder.

Bedre kremer vil inneholde antioksidanter, anti-inflammatories og ingredienser som stimulerer flyten av blod. Cellulite områder er skadet hud lommer som er normalt dehydrert... Øke blodstrøm og å redusere betennelse hjelpe huden reparere seg selv. Den beste behandlingen kommer fra innsiden ut.

Vi ’ ve alle hørt reklame eller annonsekampanjer som hevder at “ deres fløte ” kan redusere størrelsen på lår og reparere cellulite. Hva disse produktene faktisk gjør er tegne avløpsvann fra området, og dermed midlertidig redusere størrelsen på lår og utseendet til er cellulitt. Dette er “ ikke ” en kur, men en midlertidig løsning. Hvilken som helst størrelse du mistet vil bli gjenvunnet så snart du drikke vann. Kroppsstørrelse er ikke relevant for å ha eller ikke ha cellulite.

Aktuell cellulite rettsmidler kan være nyttige, men de har liten effekt hvis de brukes alene. Kremer nå bare epidermis [øverste laget] av huden. De er ute av stand til å trenge dermis der mye av skaden er. Fordi de ikke klarer å trenge dermis laget og kjempe skader på huden, er mange av disse behandlingene ikke vellykket. Overflaten smilehullet forårsaket av cellulite er bare et symptom på den underliggende årsaken.

For å snu skade må du gå utover behandle øverste hud-lag. Intern behandlinger og teknologiske behandlinger kan være svært vellykket i behandlingen av det underliggende problemet. Kombinere vitenskap og natur med din aktuelle behandlinger for virkelig hjelp.

Å “ virkelig ” kjempe celluloid du trenger til å gå i kroppen. Ved å arbeide innenfor kroppen og utsiden med aktuelle behandlinger, du ’ ll har en bedre sjanse til å slåss cellulite. Flere av dem som du bruker, mer suksess vil du være i å redusere, forhindrer, og selv å eliminere din cellulite.

Det er veldig viktig å styrke blodkar/øke blodstrøm. Å styrke blodårer og øke blodstrømning øke du sirkulasjon. Øke sirkulasjon vil deretter tillate mer blodstrøm til celluloid områdene så kroppen vil bedre være i stand til å bryte ned de giftige områdene.

De første stadiene av cellulite og er ikke synlig for det blotte øye. De første prøvene er resultatet av blodkar bryte ned. Næringsstoffer nå huden via blodårer og når blodfartøyene ikke å mate næringsstoffer til skader på huden oppstår. Denne skaden blir kalt cellulite. Det er veldig viktig at de rette næringsstoffene er faktisk i stand til å nå områder som trenger dem. Mate din kropp antioksidanter, anti-inflammatories, vann og kollagen. Disse vil fungere som forsterkninger å hjelpe næringsstoffer nå de berørte områdene. etc., huden har ingen måte å oppnå forsterkninger. Til slutt mister kampen for å cellulite.

Det er viktig å oppmuntre produksjon av connective vev. Dette kan gjøres ved å øke produksjonen av matrix (Knebel) som utgjør connective vev i kroppen. En sterk dermis vil bidra til å forebygge og reparere cellulite. Connective vev er primær vann reservoaret for hele kroppen, slik at det står til grunn Hvis du har sunn bindevev kroppen din vil være mye mer i stand til å hydrat selv når det er nødvendig, holde alle cellene, fra leveren til huden, som følger med deres ideelle komponent i vann, og dermed fungerer på sitt optimale nivå. Den viktigste intern nødvendig å danne Knebel i kroppen, er Glucosamin. Glucosamin er den viktigste byggekloss av Knebel. Kroppen din trenger også B-vitaminer og sporstoffer mineraler slik at kroppen kan metabolismer Glucosamin til Knebel.

Det er også viktig å stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Kroppen din trenger rikelig kollagen og elastin å holde connective vev sterk. Når dermis er sterk, kan fett celler ikke bryte gjennom og vises på overflaten, med de kjente dimples. Behovet for å forsyne kroppen med aminosyrer å bygge kollagen og elastin.

Kontroller at cellene er fullt hydratiserte. De-hydrated celler blir svak, og er deretter ikke holde tilbake fett fra overflatebelegging. Deg å holde kroppen hydratiserte, som gir energi cellene ved å drikke mye væske. De er så skyve cellulite danner fett celler tilbake under overflaten i de dypere lag av huden. Å holde kroppen hydratiserte har andre fordeler også, det vil holde huden din ser unge og vakre og tillate du å kjempe bedre sykdom og infeksjon.
Ved å optimalisere helse av cellene vil de kunne fungere på topp nivå. Huden din ser yngre, jevnere og samlet vakrere.

Det er også viktig å sikre avfall er riktig fjernet fra kroppen. Hvis kroppen beholder bortkastet vann, kan det føre til problemer for eksempel bloating, vektøkning, edema og puffy øyne. Det forstyrrer også kroppens evne til å reparere cellulite skade.

Alle av oss er utsatt for skade som er forårsaket av gratis radikale. Frie radikaler skade oppstår fra mange kilder, for eksempel søndag eksponering, røyking og dårlig kosthold. Frie radikaler skade huden å gjøre det mer utsatt for cellulite. Den beste måten å forhindre og reparere gratis radikaler skade er med bruk av antioksidanter, både topically og internt.

Kroppen reagerer for å skade ved rushing defensiv næringsstoffer til det aktuelle området. Systemet oppnår dette ved dilating av blodkar, og slippe bestemte kjemikalier. Hva du være vitne er huden å bli varmt og rød. Dette er betennelse. Langvarig betennelse fører til gratis radikaler skade og Cellevegg forverring som det forsøker å hindre. Det er derfor det er så viktig å bruke beroligende ingredienser, både topically og internt, for å roe betennelse før den begynner å gjøre mer skade enn godt. Anti-inflammatories er allment tilgjengelig i en rekke produkter.

Exfoliation er et must. Av den tid vi nå voksen, hvor våre celler omsetning har gått drastisk ned, forlate oss med en overflate av døde hud celler at ikke bare ser kjedelig, ikke lenger gir en tilstrekkelig barriere mot elementene og vann tap. Den mest effektive måten å bekjempe dette er å exfoliate. Exfoliation fjerner Overflatelag dødt celler. Det er mange måter å exfoliate. Kjemiske formler bruker mild agenter for å oppløse død cellene. Teksturert såper, svamper og børster strip bort overflaten cellene. Når du fjerner døde cellene fra hudens overflate, en melding sendes fortelle kroppen til å opprette erstatninger. Død cellene erstattes med sterk unge celler som ser og føler sunn. Men mer enn det, disse cellene er bedre rustet til å stå opp til onslaught av cellulitt.

Mange effektive ingrediensene inkluderer essensielle oljer og botaniske trekker ut. Før du bruker et produkt er alltid lurt å gjøre en patch-test. Noen botanicals og antibakterielle agenter kan forårsake reaksjoner i følsom hud-typer.

Aloe Vera juice eller olje er trukket ut fra aloe Vera-anlegget. Bladene er bygget opp av vann, enzymer og mineraler som kalsium, aluminium, jern, sink, kalium, magnesium og natrium. Men vent det ’ s mer. Aloe Vera juice inneholder også tjue aminosyrer. Aloe Vera er kjent for sitt helbredende og anti-inflammatorisk egenskaper.

Alfa- og Beta Hydroxy syrer blir brukt i mange kosmetiske produkter. Visse kombinasjoner av AHA produkter øke omsetningen for cellen og øke tykkelsen på epidermis. Effekten er avhengig av produktets pH nivå, AHA-konsentrasjon, enten det er en krem eller rengjøringsmiddel, samt hvordan produktet brukes AHA produkter gjøre huden vises glattere og yngre.

Lactic acid er ofte funnet i melk, pickles og andre matvarer som er gjort av bakteriell gjæring. Lactic syre kan bidra til å redusere effekten av foto-aldring og kan spille en viktig rolle i behandling av søndag skadet hud. Glykolisk og salicylic øke omsetningen for cellen og avsløre yngre hud. Hydroxy syrer unclog innebygde mobilnettet rusk fra porene og shedding det ytterste laget av død hud.

Alpha lipoic syre (ALA) er en potent fett - og water - soluble antioksidantegenskaper og anti-inflammatorisk. ALA penetrerer hud celler lipid-rik Cellemembran og fortsetter å være effektive en gang i cellen på grunn av sin vann Løselighet. ALA fungerer med vitamin e og C, forsterke deres antioksidantegenskaper evner.

Basil extract brukes til å lindre smerte og muskel spasms, og å stimulere blodstrøm. Det er også kjent for sine restorative og anti-inflammatorisk egenskaper.

Bioflavonoids' har sterk anti-inflammatorisk makt, og er også en sterk antioksidant
Niacin forbedrer muligheten overhudslaget å beholde fuktighet. Når den brukes topically den produserer mykere og jevnere hud med mindre dryness og flakiness, og det reduserer utseendet av fine linjer. Butcher's sopelime root extract styrker og toner blodkar. I Europa er det en populære behandling for varicose årene og hemorroider.

Carnitine finnes naturlig i kroppen. Selskapet transporterer fettsyrer til cellene, der de er metabolized. Det brenner fett og styrker celler.

Cat's-claw er en effektiv anti-inflammatorisk, noe som øker også blodstrøm gjennom kroppen. Nylig er har vært vellykket i å stimulere uimottakelig systemer av kreftpasienter.

Virkestoffet i cayenne er capsaicin. Capsaicin øker ikke bare sirkulasjon. Det også endrer handlingen av kroppen ’ s stoffet p som overfører smerte meldinger til hjernen. Som et resultat er det effektivt til å redusere både smerte og betennelse av kortslutning smerte-meldingen.

Avslutt registrere informasjon er en kraftig antioksidant. Studier har vist sin evne til å øke motstand mot sykdom og styrke hjertet. Det skaper et stoff som er kjent som ATP i kroppens celler som er avgjørende for energi. Det har også stor antioksidantegenskaper evner, så vel som økt antioksidantegenskaper effekten av vitaminer c og E.

Peptider er aminosyren, byggeblokk for kollagen og elastin. Kobber Peptid er en trace mineral som hjelper kroppen konvertere aminosyrer til dette connective vev. Kobber peptider er en utmerket kilde til kollagen og elastin produksjon.

Essensielle fettsyrer er så avgjørende for at de har blitt omtalt som vitamin F. De har utrolig hydrating evner i aktuell kremer, og da tatt internt de bidra til å bygge opp celle membraner og tiltrekke vann til celler.

Fennikel er et vanndrivende og en anti-inflammatorisk som trenger mer forskning for å finne sin evner.
Ginkgo Biloba er en antioxidant, men det øker også blodstrøm gjennom kroppen, utvide rekkevidden av alle næringsstoffer i mat du spiser.

Grapefrukt olje- og pakke har blitt brukt for muskel trøtthet, stivhet, akne, flytende oppbevaring og stramme huden, og som en antiseptisk og astringent.

Drue Frø extract hemmer enzymer collagenase og elastase, som oppløser kollagen og elastin. Drue frø er kjøpedyktig forhindre skaden oppstår noensinne, og det er det veldig effektivt i forebygging av celluloid.

Grønne leire er noen ganger reffered til som en cellulite løsning, men trenger mer studie for å bekrefte dette. Grønne leire inneholder mange av de sporstoffer mineraler som kroppen din trenger å metabolismer næringsstoffer i nye vev.

Einebær bær pakke er høy i vitamin C. Den brukes til å behandle smerte og betennelser fra leddgikt og varicose årene, og til å øke sirkulasjonen.

Når Lecithin er tatt internt på jevnlig basis, hjelpemidler det kroppen i reparasjon og styrke sin celle membraner.

KELP er kjent for sine anti-inflammatorisk egenskaper på huden. Det er rikt på mineraler og har blitt brukt til å levere skjoldbrusk kjertel med jod i noen tilfeller. KELP kan også brukes til å hydrat epidermis, ernære huden og beskytte elastin fiber.

Pine olje er brukt som en desinfiserende, anti-inflammatorisk, som et vanndrivende og å stimulere sirkulasjon.
Pomegranate er raskt å bli anerkjent for dens antioksidantegenskaper-qualitites. Studier har viste det at det aktuelle programmet av pomegranate extract har en effekt på forebygging hudkreft. Pomegranate er et svært potent antioksidanter som fungerer primært i huden.

Retinoids brukt topically over en lang periode midlertidig tykkere og styrke dermis, noe som gjør det vanskeligere for cellulite å presse sin vei gjennom.

Sink, mangan, kobber, selen, magnesium, bor, krom, molybden, silica og vanadium er alle sporstoffer mineraler. Våre kroppen trenger disse mineraler i spor utgjør r metabolismer næringsstoffer. Sporstoffer mineraler er avgjørende for cellulite.

A-vitamin c kamper en pågående kampen imot cellulite og hud skade. A-vitamin c bryter ned collagenase og elastinase, to naturlig forekommende stoffer i kroppen som angripe kollagen og elastin. A-vitamin c er også en naturlig anti-inflammatorisk og kraftig antioksidant med påvist studier at det er effektivt i kampen gratis radikaler skade i huden.

Vitamin E, både topically og når tatt internt, er et svært potent fett løselig antioksidantegenskaper. Fordi det er fett løselig kan det arbeide sin vei inn i fett-rik celle membraner i våre organer, beskytter cellen vegger fra gratis radikaler skade. Vitamin e er også en utmerket hydrating og forsegling agent i aktuell kremer.

Mange populære behandlinger hevder å nedskrive cellulite. Behandlinger spenner fra kroppen raps å massere til kirurgiske prosedyrer.

Kroppen Spa-behandling er gunstig på mange nivåer. Flott for exfoliating, toning og stimulere blodstrøm. Et kjempefint hud bekymre regime.

Body omslag indusere svette og dermed ha en midlertidig vanndrivende effekt. Fett celler og bindevev påvirkes imidlertid ikke av svette. Med en kropp vikle dekkes fra hodet til tå opptil en time i urte eller Tang-fuktet klut strimler å øke sirkulasjonen og autorisere kroppens konturer. Når du er plattformverdiene massaged du kroppen å forbedre sirkulasjon og sende oksygen til blokkerte vev.

Se din alkohol og koffein inntak før en kropp vikle som begge er dehydrating. Body omslag anbefales ikke for alle som har høyt blodtrykk, alle som er dehydrert eller gravid kvinner.

Dype vev massasje består av treg slag å opprette mikro tårer på overflaten nivå, gjør vev lengre og jevnere. Det har også løsner connective vev slik at det beveger seg mer fritt og ikke lenger overholder underliggende strukturer. Dyp massasje etterfulgt av lymfedrenasje kan gjøre Overflatelag av huden mer fleksibel.

Massasje kan forbedre tilstanden og utseendet på huden, men det ikke fjerne eller redusere fett celler. Det er flott for å øke sirkulasjonen og flyttet følgelig næringsstoffer til vev. Imidlertid hvis dyp massasje er for intens, kan det også skade blodkar, som tap fordeler for cellulite reduksjon. Områder med cellulite er allerede følsomme, så pass på å fortelle terapeuten det føles det som blir brukt for mye press. Dyp massasje kan gir avslapping og stimulere blodfartøyene og redusere stivhet.

Dermal fyllstoffer er dyrt. De er en midlertidig løsning som forbedrer utseendet på cellulite dimples. Behandlingen består av en alvorlig av menneskelige fett injeksjoner som gjør dimples mindre åpenbare. Andre fylle agenter kan brukes i stedet for fett. Dimples vises mindre synlige før fettet absorberes av kroppen, og dimples gå tilbake til sine normal-utseendet. Ikke bare er denne fremgangsmåten ganske dyrt det er en tidskrevende procedure.

Elektroniske Anticellulite enheter er noen noninvasive, nonsurgical behandlinger for hud Arbeidsprofil uregelmessigheter. Denne prosedyren midlertidige reduserer fremkomsten av cellulite. Et vakuum type enhet oppretter sugekraft midlertidig immobilize og løft den fettstoffer vev, mens dobbel valser opprette dyp, subdermal massasje til connective vev. Dette strekker connective vev, øker blod og lymphatic flyt og ne huden. En økt kan ta fra førti til 90 minutter, og innebære fra ti til tretti behandlinger, så vel som en månedlig vedlikeholdsbehandling. Hvis du stopper behandlinger huden din tilbakestilles til sin opprinnelige tilstand. Langsiktige resultater har aldri blitt etablert klinisk eller vitenskapelig.

Lymph system er kroppens avfallshåndtering system. Det er kroppen ’ s naturlig forsvar, clearing bort bakterier, celle rusk, overskytende vann, proteiner og avfall fra connective vev og returnere den til i blodet endelig fjerning av nyrer.

Hvis trasé blir overbelastet eller skadet væsker bygge opp i bindevev, fører til edema, hevelse og betennelse. Når dette skjer transporterer lympatiske systemet skadede celler, inflammatorisk stoffer og avfall fra området. Dette skjer jo raskere jo raskere utvinning.

Manuell lymfedrenasje er en teknikk som innebærer en skånsom lymph Massasje, som forbedrer og stimulerer lympatiske systemet hvis du vil fjerne avfall raskere fra rundt cellene og i vev, sender den tilbake til lympatiske systemet for fjerning og ultimate rensing.

For behandling av cellulitt, vurderer terapeuten først tilstanden til huden: farger, tekstur, temperatur, fuktighet og elastisitet. Det neste trinnet er å se på konturen til hips og ben, og jakten på huden thickening, rygger, klumper og etterlate skjemmende arr som kjører over lymph fartøy og kan hindre lymfedrenasje. Terapeuten undersøker også for synlig årer, på jakt etter rødhet, hevelse, varme og smerte. Lymfedrenasje er svært nyttig før og etter kosmetisk kirurgi for å redusere bruising edema og betennelse. Effektene er bare midlertidig, og det har ikke vist seg for å redusere smilehullet på lang sikt.

Mesotherapy er mikro injeksjoner injisert i midten av dermis på en problemer-spot, å levere helbredende eller korrigerende behandling til et bestemt område av kroppen. De kan være laget av konvensjonelle eller homeopathic medisiner. De er blandet med isoproterenol, vitaminer og et vanndrivende når behandler cellulite. Isoproterenol er spioneringen for å smelte fett selv om ingen kliniske studier som er tilgjengelige til å sikkerhetskopiere dette kravet. Opptil to hundre dyp injeksjoner leveres i problemer det største problemet med mesotherapy er at det er ingen standardiserte blanding for formelen. Langsiktig og kroniske cellulite og rynker kan kreve minst femten økter før du legge merke til eventuelle resultatet.

Microdermabrasion er et populært alternativ til kjemiske peeling som benytter en blast av aluminium oksid eller salt krystaller å exfoliate hud overfladisk, ved å sende partikler gjennom et vakuum-rør å forsiktig skrape bort aldring huden. Resultatene er lik en lys peel. Microdermabrasion enheter er tilgjengelige for hjemmebruk, selv om ikke så god som en profesjonell behandling kostnaden er betydelig mindre.

Nonablative lasere peker laserstrålen på berørte området, forårsaker kollagen og elastin pakker å varme og flytte nærmere til overflaten. Dette firmaer hud og redusert-feil. Resultatene er midlertidige.

Peels benytte en sterk konsentrasjon av en exfoliating middel til resurface huden. Nye celler gjort av gjenværende dermis resultatet i en nylig helbredet overflaten, og sunnere, mer strålende hud. Kjemiske peels er svært fleksibel og kan tilpasses ulike nivåer avhengig av hvor dypt en peel du ønsker og hvor sensitiv huden din er. Glycolic acid er en vanlig ingrediens i peels som det er vanligvis regelmessigere og sikrere enn trichloracetic acid Peels arbeid ved å skade huden til en fase hvor kroppen trenger å bygge nye kollagen og elastin-pakker. Du kan føle en brennende eller stinging følelse, og det vil være moderat hevelse av behandlet områder for om en uke og minimal scabbing, etterfulgt av healing og en toughening av huden

Thalassoterapi er rikt på havet mineraler og næringsstoffer. Therapy kombinerer havet næringsstoffer med varm sjøvann til dilate porene og blodkar, åpne huden å absorbere havet mineraler.

Den beste måten å kurere celluloid er ganske enkelt å unngå å få det til slutt. Spise en balansert kosthold lav i fett, drikk rikelig med vann, spise fiber mat og masse ferske grønnsaker og frukt. Exercise for 20-30 minutter daglig for å holde kroppen i form, og unngå å røyking, alkohol. En sunn livsstil vil gå langs veien mot forebygging.

© Copyright Sher Matsen, alle rettigheter forbeholdt.

No comments:

Post a Comment