Saturday, July 14, 2012

Dietter: Skjulte sannheten

Rask, hva er den første tanken som kommer inn i hodet ditt når du hører ordet "diet?" Sannsynligvis at når du er på en, du føler at du går til "d-i-e"?


HVA ER EN DIETT?


Folk flest mener at en diett er noe som involverer smerte, lidelse, og å gi opp matvarer vi nyte. Noen av symptomene på "å være på en diett" inneholder vanligvis blir sulten og cranky hele tiden. Men dette er egentlig ikke den virkelige betydningen av ordet, og hvis du får hengt opp på alle de negative ting, du går glipp av hele konseptet.


Websters ordbok definerer en "diett" som:


en: mat og drikke regelmessig gitt eller fortæres,
b: sedvanlig næring;
c: alternativnene for mat foreskrevet for en person for en spesiell grunn.


Med andre ord, er det hva vi jevnlig eller habitually spise og drikke for å ernære våre organer. Det er ikke så ille. Men her er skjulte sannheten som vil slå din forståelse av dietter på hodet og praktisk talt garanterer at du kommer uansett vekt mål du ønsker: å være "på en diett" egentlig betyr å ha en plan for å spise i stedet for å spise i henhold til noen spur-of-the-moment humør eller vane. Det er det!


Dette er så enkelt. Men da mest grunnleggende sannheter er. Men er det ekstremt kraftig Hvis du tar deg tid til å tenke på det og fullt ut forstår hva det betyr. La meg si det igjen slik at du ikke gå glipp av det: å være på en diett virkelig betyr å ha hva du spiser kontrolleres av en PLAN i stedet for av din humør eller vaner.


HVORFOR DE FLESTE DIETTER FUNGERER IKKE


Det er grunnen til de fleste dietter ikke fungerer på grunn av de ekstreme tiltakene som de fleste av dem krever. Noen tvinger deg til å gi opp alt unntatt kål suppe, eller alt unntatt kjøtt og kjøttprodukter, eller alt unntatt salater. Dette er ikke bare ensformig, det er også ganske streng--ikke bare harde å feste med, men harde på fysisk velvære også.


Sant, en monotont diett er ofte effektiv på å miste vekt på kort sikt (ie: the Atkins diett), men du må undres Hvis du ikke er å gi opp en del av din helse i prosessen (ie: Ketose, acidosis, etc). Mange konvensjonelle dietter sette kroppen i en svært syreholdig tilstand som kan opprette en rekke helseproblemer.


Våre kropper er utviklet for å absorbere vitaminer, næringsstoffer og mineraler fra et bredt utvalg av mat og en monotont diett kjøres direkte teller som. Det ganske enkelt ikke naturlig, og er den viktigste grunnen de fleste konvensjonelle dietter ikke fungerer i det lange løp.


DEN RIKTIGE VEIEN TIL DIETT


Den riktige måten å kosthold er å tenke på dieting som et system av riktig å spise. Ditt kosthold bør inkludere en balansert plan for en rekke matvarer, tatt i moderate mengder, og i den riktige kombinasjonen. Spise når du er sulten, ikke når klokken sier det er på tide med lunsj eller middag.


Så glem kjepphest dietter som fungerer ikke og komme i gang med å planlegge en diett som du kan feste med på lang sikt. Dette er balansert tilnærming til god helse og ernæring, og det er en tilnærming som du kan leve med for resten av livet ditt.


(c) 2005 av Hiram Perez

No comments:

Post a Comment