Wednesday, July 25, 2012

�The underbevisst Diet� kan beskytte barnet mot Type 2 Diabetes

Inntil fedme ble epidemien, var type 2 diabetes nesten uante av i barn og tenåringer. Det ble opprinnelig kalt "voksen-utbruddet" fordi det var hovedsakelig sett etter midten alder. Minst 9 millioner amerikanske barn er alvorlig overvektig og en annen 9 millioner er tungt nok til å være i faresonen, men studier viser at mange foreldre er i fornektelse om barnas fedme.


16% av U.S. barn har problemer med vekten, men leger gjøre vekt reduksjon forslag til foreldre om deres barn i bare 1% av besøk. Det finnes en rekke årsaker til dette problemet med denial og mangel på bekymring:


Obese mødre gjenkjenne nesten alltid at de er overvektige, men bare 1 i 5 riktig identifisert barna overvektig.


Mange leger er litt for opptatt til å bli involvert i problemer som ikke er direkte relatert til symptomer barnet ble brakt inn for.


78% av befolkningen i USA ser ikke å være overvektig som et helseproblem.


Mange kulturer equate tykkelse med fattigdom og sult; for dem er et fett barn underordnet sterk og sunn.


Mange foreldre tror at barnet skal vokse inn i sin vekt.


Et barn som er overvektig blir svært sannsynlig en obese voksen. Studier viser minst 15 betingelser som er causally relatert til fedme. De omfatter diabetes, hjertesykdommer, sleep apnea, hip frakturer, høy Kolesterol, høyt blodtrykk, end-stage nyre sykdom, leversykdom, urin incontinence og flere former for kreft.


For mange overvektig barn mulighetene for sykdom i fremtiden er ikke en bekymring. Det er en langt mer presserende årsaken til smerte for disse obese barn på daglig basis. Denne smerten er forårsaket av diskriminering av sine klassekamerater. Andre barn er mye mer direkte og grusom, og de fleste voksne når det gjelder å latterliggjøre "fett barna" de assosierer med. En første grader er sannsynligvis til å tro at tynnere er bedre og små barn vil sette disse tankene i til handling ved å ekskludere deres heaver klassekamerat fra deres team, eller ved å ringe dem navn.


Denne latterliggjøring, kan det føre til at et barn til retrett fra sosial interaksjon, eller for å bli bully, ved hjelp av sin vekt for å skremme deres tormentors. Enten løpet av handlingen fører bare til barnet mer sorg og frustrasjon i det lange løp.


De fleste barn er mottakelige for tradisjonelle restriktiv dietter. Når de blir fortalt at de ikke lenger kan ha mat som de ønsker, slik som: hvitt brød, candy, informasjonskapsler og iskrem de føler at de er å bli straffet. Det gjør liten forskjell hvor mye tid overordnet bruker prøver å overbevise barnet er det til deres eget beste.


Barn vil ofte finne tilgang til matvarene som er å bli nektet å dem hjemme med venner, slektninger som ikke tror i dietter, eller ved å bruke egne penger til å kjøpe godteri. Hvis barnet ikke har penger de kan begynne å stjele mat som de ønsker.


Mange ganger når barnet får tilgang til forbudte varene de vil overstadig. 30% av jenter og 16% av gutter som var på en diett inntatt til binging på matvarer som hadde blitt forbudt å dem når de har sjansen. Nå barnet ikke bare føles straffet av det overordnede området, kan de har lagt guild til emosjonelle blanding av trosse foreldrenes ordrer eller bryte loven. Denne skyld forårsaker stress som kan føre til at barnet å handle ut på andre mer alvorlig måter.


Siden tradisjonelle dietter ikke fungerer for folk flest, er det langt forbi deg tid til å begynne å lete etter måter å endre en persons måte å tenke på mat, sier Hugh B. Sanders forfatter i underbevissthet dietten: det er ikke hva du putter i munnen; Det er hva du putter i tankene dine! (www.TheSubconsciousDiet.com)


Dette er ikke hypnosis. Hypnosis innebærer ekstern kontroll, men som er avgjørende for enhver vekt reduksjon programmet er et system av intern kontroll. Et barn eller en voksen må føler at noen endring, for eksempel en diett er ikke bare deres beslutning, men det er også noe de forstår og ønsker å oppnå. De fleste dietter er bare restriksjoner på å spise, svært få tilby trinnene for å endre en personer sinn om hvordan de tilnærming mat.


Underbevissthet diett viser en person hvordan å utvikle et nytt operativsystem for underbevissthet sinn. Underbevisst er veldig mye som en datamaskin ved at den inneholder alle av en persons verdier, vaner, minner, og er stadig for å komme opp med svar på hver situasjon at livet tilstede oss hver dag. Akkurat som en datamaskin kan vi velge å endre hvordan hjernen går om å finne løsninger. Fremgangsmåten er relativt enkel:


Klart om våre mål (vekttap er et mål).


Skrive og gjentatte disse målene daglig (affirmations).


Får befri for frykt, sinne, hat og skyld (la gå!).


Lære å bare knytte positiv venner (get fra negativity).


Levende ser ønsket sluttresultatet i vårt eget sinn (visualisering).


Barn er ideelle kandidater for underbevissthet dietten fordi de er mer i berøring med den underbevissthet delen av deres sinn så voksne generelt er og de naturlig dag drøm (Visualiser). Hvis foreldrene hjelpe barnet direkte de dag drømmene å fokusere på et positivt syn på barnets kropp, kan spise vaner og fysiske aktiviteter, overordnet forsikre en sunn bane for fremtiden for sine barn.


Ta for foreldre, og det er virkelig en fordel, er at de ikke bare fortelle sine barn hva barna har å gjøre. Overordnet må føre ved eksempel. Voksne i familien må innlemme alle disse trinnene i sitt eget liv. "Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør!" bare fungerer ikke og har aldri jobbet for barn.


Atten millioner barn er i fare for lidelse smerte og tidlig død Hvis sin vekt er venstre ukontrollert. Hvis barnet ditt får heaver hver dag, må du ta en beslutning om hvor mye krefter du er villig til å legge fram for å gjøre ditt barns liv så godt som det skal være.


For mer informasjon kan du sjekke ut: www.TheSubconsciousDiet.com.

No comments:

Post a Comment