Wednesday, July 11, 2012

Vekt tap resultatet i en tidlig død?

'Vekttap' er absolutt snakk om tenåring, voksen og eldre. Det er knapt noen overraskelse, hvorfor det er så mange vekttap produkter, kosttilskudd, metoder og narkotika i markedet for å hjelpe deg med å befri seg for disse ekstra pounds. Men gjør vekttap resultere i en tidlig død? Svaret er Ja og Nei.


Det avhenger av din tilnærming til vekttap. Personer som verne ideen om ser bra vedta umiddelbare tiltak, som er svært skadelig for kroppen. Resultatet. Negative helsemessige problemer mot den senere delen av livet som kan også gi deg en tidlig død. Den 30 år lang studien gjennomført ved Institute av forebyggende medisin ved Copen Hagen University viser de samme resultatene. Ut av 2957 studerte obese folk, 268 av dem døde i 18 år.


Metoder for plutselige vekt-tap er farlig til kroppen. Hold deg unna planer og programmer som tilbyr umiddelbare løsninger. Og det er uklokt å følge tunge diett planer i lang tid. Hold deg til kortsiktige vekttap planene. Det er tryggere, så langt som din helse er bekymret.


Et ord av forsiktighet går ut til unge generasjon som er recklessly ut å miste fett i kroppen. Det finnes ulike rutiner, som du kan følge for å miste vekt:


• Øvelse regelmessig. Det er ingen overlegen vei til god helse enn arbeid-outs.


• Velg din diett med omhu. Mer salater og frukt kombinert med korn og bønner er sunt.


• Spise under regelmessig.


• Ikke snack på oljeaktig næringen. Prøv lav fett smørbrød for en endring.


• Spørre familie lege om strukturen til kroppen, og han vil veilede deg i å avgjøre de rett kosthold oppskriftene for kroppen din før du gjør noen viktige beslutninger angående helsen, tenke på sine argumenter for og imot, og bestemt hvis det virkelig er verdt et forsøk.

No comments:

Post a Comment