Monday, July 16, 2012

Hud-Tastic fakta!

En av de hardest hygieniske oppgavene er å generere og holde sunn hud.


Det krever arbeid, men det er ikke uoppnåelig.


En daglig rutine er alt du trenger og må ha mens du drikker masse vann hver dag.


Men først, la oss få vite huden din i.


~ Fakta ~
Huden er det største organet i kroppen består av to lag. Det øverste laget er epidermis som beskytter oss mot infeksjoner og dehydration. Det andre laget kalles dermis og den jobben er å holde det er elastisitet behov for kroppen bevegelse.


Morbidly tenkning, hvis huden ble fjernet, ville det veie omtrent ni pounds og strekke ut til ca 20 kvadratmeter. Hver lille kvadrattomme er full av 100 olje glands med 15 meter av blodkar og to typer svette glands.


(Du tror dette er grunnen til at vi må holde opprettholde det den rette veien? Um... Ja, jeg vil si dette.)


~ Søk og du skal finne ~
Å finne de riktige hudpleie produktene er som å finne den perfekte kompis.


Hva som fungerer for én person, kanskje ikke best for en annen.


Uansett, det er en "må gjøre" å beskytte og beskytter huden sunn til alle tider og noen ganger til enhver pris. Nå, det er ikke si at du må kjøpe dyreste produktene og laser surgeries en gang i året. Selv om en dermatologist bør bli sett på som andre årlige undersøkelse eller sjekk opp.


Det er best å shoppe rundt og bruke ved prøving og feiling for å se hvilke produkter fungerer personlig.


(Alle bedre, hvis du finner ut at "perfekt kompis produktet" kan bli funnet på store dollar!)


~ En renere du, er en sunnere du ~
Kontroller at du har et rengjøringsmiddel som renser grundig, for en. Hver gang på en stund, såpe opp med en myk vask klut eller investere i en exfoiliating-håndkle. (Ja, jeg sa håndkle. Og bruke den sammen med såpe.)


Husk, vi snakker hele 20 kvadratmeter til å rense!


~ Bading daglig er en misguided myte ~
Faktisk, huden din bare trenger en grundig vask om tre ganger i uken i tillegg til arm pits og genital områder. Men hvis du må bade daglig (og du respekterer andre rundt deg) deretter alltid, alltid bruker en moisturizer etterpå. Det er best å bruke den før du tørke av og deretter klapp tørr.


Ofcourse, opphold vekk fra varmt vann. Luke varm er den beste temperaturen for bading.


~ Ikke klø som klør! ~
Insektsbitt eller tørr hud kan forårsake mindre kløe, selv nervøsitet kan. I stedet for å skrape huden din som kan rippe og rive, holde en liten rør av hydrocortizone hendig. Bruke den så mye som mulig før kløe ender. Hvis kløe fortsetter eller et utslett utvikler kan du kall legen din.


Ofcourse, tegn på kløe kan bety at huden din er ekstra tørr, og du må bare moisturize (eller bade) oftere.


~ Hmmm, luften vi puster ~
Miljømessige årsaker vil også ha en innvirkning på huden. Tørr luft og kjæledyr dander er store sakene der noen mennesker må bruke air purifiers eller selv medisiner. (De er ikke om å gi opp ' ol Rover!)


Humidifiers er gode til å bruke, men vær forsiktig med forårsaker mold og mugg i hjemmet.


~ Ganske er; ganske gjør ~
Solkrem skal være en del av din daglige hud bekymre rutine, også. De dyreste merkevarene er noen ganger best for lagt incentiver, men uansett hva du kjøper, alltid bruke SPF 30+ selv under dine gjør opp. (Oh, og ikke glem den leppe balsam!)


Det er virkelig ikke så vanskelig eller kostbart å ha sunn hud. Det er bare tidkrevende å finne hva som er rett for deg.

No comments:

Post a Comment