Monday, July 23, 2012

It�s ikke bare om Dieting�

Du kan ikke liker hva jeg skal si, men dieting alene vil ikke hjelpe deg å miste vekt. Du har å gi kroppen din øvelsen det er behov for. Som jeg nevnte tidligere, et par hundre år siden, ble mennesker involvert i mye av manuell arbeidskraft.


Dette ga sine organer alle øvelse som var nødvendig. Men på grunn av endrede livet stiler, de fleste av oss har ikke til å engasjere seg i hardt arbeid. De fleste av oss sitter foran PC hele dagen, eller delta i andre sedentary verker.


Det er på grunn av dette at øvelse blir avgjørende for vekttap. Vanligvis få folk ikke vekt till tjueårene tidlig. Men når de krysser 25 mark, deretter synlige tegn på vektøkning kan ses overalt og i midt-delen spesielt.


Det er noe veldig viktig at du forstår Hvis du virkelig vurderer muligheten for å miste vekt. Du vil måtte bevisst gi kroppen din nødvendige øvelsen at det er behov for vekttap å bli virkelig effektiv.


Ser dietten alene kommer ikke til å gi resultater med mindre det står sammen med riktig øvelse. Du må lage en bevisst anstrengelse for dette. Og løsningen for dette er et arbeid ut rutine.


Når vi tenker på livet i landet, er det alltid noe rosenrød om det. Hva er det som mennesker i landet har at vi ikke? Når du tenke over om det du finner ut at de heldige sjelene spise god mat, de fungerer virkelig hardt arbeid jeg mener reelle fysiske arbeid, og de har god natts søvn. Selvfølgelig har de ikke alle fasiliteter og anlegg som byens liv har å tilby.


Men byens liv kommer med en masse strenger festet. Mennesker i byene er generelt mindre sunt enn folk i landet. En av grunnene er forurensning selvfølgelig, men den andre grunnen er fordi folk i byen ikke får nok morsjon.


Nå, når jeg snakker om sunn organer Vennligst gjør ingen feil om hva jeg henviser til. Jeg snakker ikke om Mr. universet type kropp, organer som vi ser på WWF.


Jeg snakker om folk som er passer. Og fitness og øvelse er bare to sider av samme sak. De begge går hånd i hånd.


For å holde passe må øvelse, og for å utøve du må passe. Men bare fordi du ikke er passer nå, det betyr ikke at du ikke bør utøve.


Og akkurat som at bare fordi du ikke har noen synlige overflødig fett på kroppen din akkurat nå, det betyr ikke at du trenger ingen øvelse. Øvelsen er den beste måten å holde fedme, cardio vascular lidelser, hypertensjon og alle disse livsstil-relaterte lidelser under kontroll.


La oss få først og fremst ett punkt som er rett, betyr øvelse ikke nødvendigvis pumpe metal. Hvis du har tid til å gå til et gymnasium hverdags, så det er vel og bra.


Men jeg antar at de fleste av oss ikke har tid for en vanlig arbeid ut i et treningsstudio. Så er det andre alternativet å gjøre det hjemme selvfølgelig.


Men enten det er hjemme eller på et multiapparat, det er noe jeg vil fortelle deg. Uansett hva du gjør, du må prøve å gjøre den regelmessig.


Konsistens er svært viktig for en øvelse rutine å ha den ønskede effekten på kroppen. Komme i gang er den enkle delen, det er stikker til et vanlig øvelse rutine som er vanskelig og det er hva som gjør folk flest gi opp i mellom.


Fleste få på en vakker Start. De kjøper spor dresser og gym wear, sko og en hel masse annet utstyr. Deres første dagen på treningsstudio er nesten en feiring.


Deretter som dagene gå, de finner det stadig vanskeligere å møte nasjonale og profesjonelle krav og så deres rutine bremser ned og til slutt kommer til en komplett workout brenne. Med andre ord, opphøre arbeider helt


Det er en universell faktum som den mest valgte tiden for arbeid outs er kveldene. Hvis du kan feste for å regne ut på kvelden er det vel og bra. Men de fleste av oss finne oss utmattet på kveldene. Vi finner oss fysisk og mentalt drenert. Og på det tidspunktet kroppen blir bare for trett for en treningsøkt.


Resultatet er at etter de første dagene av trent, interessen bare dwindles unna. Den andre grunnen er at kveldene en tusen og én ting kan beskjære opp og så er det neppe tid for en varm opp. Så det er best å sette til side litt tid for øvelsen i morgen seg selv.


Det er to fordeler innstillingen fra hverandre tid i morgen. Første fordelen er at i morgen våre kropper er frisk og full av energi. Nå her ønsker jeg å gjøre ett punkt fjerner.


Det er en populær misforståelse at øvelse depletes kroppen av energi, men saken er nettopp motsatt. Øvelse pumper opp mer blod gjennom de ulike delene av kroppen og varmes opp kroppen, så faktisk etter øvelse vi føler mer ladet og klar til å møte utfordringene i dag.


Den andre fordelen er at i morgen vi kan planlegge for hele dagen uten at øvelsen rutinemessig påvirker resten av våre aktiviteter.


Hva med de av oss som aldri har arbeidet ut før? I slike tilfeller må du kanskje starte under personlige oppsyn av en instruktør, og som kan kreve at du går til et treningsstudio. Men hva jeg ville foreslå er at det er to enkle ting som en kan gjøre for som du ikke trenger hjelp av enhver instruktør.


Du vet hva dette er? De er vandre og svømming. Noen kroppen kan gå, og de av dere som vet hvordan å svømme kan svømme. Disse to aktivitetene trenger du ikke mye utstyr og eksperter si at disse to øvelsene har ingen bivirkninger, og er utmerket stress busters.


Så i morgen våkner opp bare en halv time tidligere, sette på din walking sko og slo veiene. De fleste veier vil være mindre overfylt i denne time og mindre forurenset også. Det er en flott måte å starte en dag.

No comments:

Post a Comment