Friday, July 27, 2012

Anti-aldring behandlinger for hud-omsorg: Hva du kan gjøre når den første rynke vises

Det kommer en tid i alles liv når vi begynner å vurdere konsekvensene av voksende gamle og muligheter for å bruke en av de mange ulike anti-aldring behandlingene som er tilgjengelige. Coincidentally, er denne tiden av livet vanligvis rundt samme tid vi oppdage våre første rynke eller latter linje. Disse første tegn bli vanligvis klart i din 30- og 40-årene Hvis du er heldig, og mens det er første gang vi vil være sannsynlig å vurdere å bruke anti-aldring behandling, vi virkelig skal begynne å bruke det tidligere enn dette. Ved å holde våre huden sunn fra en tidligere alder er vi minst forlenge aldring effekten så lenge som mulig.


Hvis du lar den før de aller første tegnene på rynker er det mulig å fortsatt gjøre noe med det. Når de første rynkene virkeliggjort, ikke overse dem. Denial er de verste mulige flytte på dette punktet. Anvendelsen av en god anti-aldring krem kan hjelpe hvis du vil fjerne noen av rynkene og slutte nye linjer danner.


Hvordan fungerer anti-aldring produkter?


Gode anti-aldring behandlinger er langt fra å være et mirakel krem, og inneholder viktige næringsstoffer og vitaminer som er bevist for å hjelpe forynge huden. De fleste inneholder vitamin A, en form for Vitamin A som har vist seg i nyere studier å ha en betydelig rejuvenating effekt på aldring av huden.


Andre typer behandling bruker forskjellige kjemikalier og vitaminer til å forbedre utseendet til aldring huden.


Kollagen molekyler i huden begynne å bryte ned som vi alder, og dette er det som skaper rynker og linjer på våre ansikter. Mest anti-aldring kremer kan bare inneholde delvis kollagen molekyler fordi de er for stor til å angi huden ved bruk av en lotion. Hydroderm har utviklet den patenterte kollagen infusjonen leveringssystem. Denne nyskapende formelen leverer hele kollagen molekyler i huden, som gir en frisk og forynget glød tar bort rynker og linjer som er forbundet med alderdom.


Dermabrasion er en av de eldste kjente behandlingene, utviklet i 105 av en tysk dermatologist. Opprinnelig opprettet for behandling av akne arr, det har blitt brukt i mange tiår for å fjerne mange former for hud abrasions og kan også brukes for sikker fjerning av tatoveringer. Dermabrasion pasienter har lider en viss mengde rawness og liten smerte i deres ansikter når behandlingen er fullført og en ugjennomsiktig gule væske drenerer fra områder, men dette er helt normalt og bør forventes. Scabs som denne væsken forlater kan enkelt fjernes med våte kluter.


Kirurger som utfører laser Dermabrasion insistere det er en langt overlegen form for Dermabrasion fordi bruk av laseren forenkler mye større nøyaktighet, og derfor bedre resultater.


Microdermabrasion utnytter en fin damp av krystaller som smoothen huden og en vakuum handling som fjerner døde ytre lag av huden gir deg jevn, myk overflate alleviating utseendet til aldring hud.


Microdermabrasion behandler søndag skadet hud, alder flekker, rynker, fine linjer og omtrent alle type aldring av huden problemet du kan stå overfor. Et hele program for Microdermabrasion kan ta så lite som en halv time å fullføre, og det er lite ubehag og ingen bivirkninger. Hvilken som helst hudfarge kan behandles og ved fullføring av programmet kan brukeren gå tilbake til et normalt daglige liv.


Oppdagelsen av Microdermabrasion flere år siden var det første nødvendig å gå til en profesjonell dermatologist for å motta behandling imidlertid nå kan du kjøpe et hjem Microdermabrasion kit slik at du kan gjøre det selv fra komforten av ditt eget hjem.


Sammendrag


Utseendet til aldring av huden er en uunngåelig symptom av moderne levesett. Økende giftstoffer i dagens samfunn opptre som poisons på vår hud. Dette fører igjen til akne og stygg abrasions på huden som kan være vanskelig å bli kvitt.


Dermatological gjennomført studier med mange næringsstoffer og vitaminer, og disse kan brukes til å hindre at den aldrende prosessen. Botox og andre slike tøffe behandlinger kan unngås med bruk av kremer eller delikat dermatological prosedyrer.


Dermabrasion, Microdermabrasion og Hydroderm er gode eksempler på disse. De er allment tilgjengelig via kjemikere eller, når det gjelder laser Dermabrasion fra en dermatologist gjennom ditt lokale sykehus.


Bruke noen av disse behandlingene kan bidra til å lindre skinn som er knyttet til aldring og giftstoffer i moderne samfunn. Nøkkelen er å begynne å ta vare på huden ved første anledning.


© 2005 Jenna nøkler

No comments:

Post a Comment