Friday, October 26, 2012

98 Prosent av Dieters mislykkes: en fornuftig livsstil er svaret

Hva kosthold bransjen ikke vil du skal vite: 98 prosent av Dieters mislykkes. 98 Prosent av dieters avsluttes kosten, eller det er ikke i stand til å holde vekten av permanent. Dette er fordi dietter er til restriktive og tvinge folk inn i juks, fordi deres kosthold ikke er å gi ernæring som kroppen krever. De fleste dietter krever noe å bli kuttet ut. Low Carb dietter krever at du begrense karbohydrater, kroppen trenger karbohydrater for energi dermed hvis det er restriktiv inntak av karbohydrater kroppen vil crave carb laden mat forårsaker kosthold sabotasje. Lav fett dietter krever at du kutte ut fett, å gjøre folk frykter alle fett å tro at noe fett er dårlig, og forårsaker kroppen å crave fett-laden mat.


Hvorfor kosthold industrien kommer til å sette deg opp for svikt, og ikke fortelle deg at du har en 98 prosent sjanse for at du vil komme krypende tilbake til dem ennå igjen. Å få pengene dine. Det er blitt anslått at $46 milliarder ble brukt på diettprodukter og programmer i fjor alene. Den gjennomsnittlige kosthold planen koster over $80 dollar hver uke. Hvis 98 prosent ikke mislykkes dietten industrien ville ikke være nødvendig lenger. Ingen ville være overvektig, og alle ville vite hva ville arbeide for å miste vekt.


Sports ernæring: livsstil som ikke er en diett


Har du sett en infomercial som noensinne har fortalt deg å lytte til kroppen din, spise det den trenger og ikke tvinge kroppen til craving mat som ville føre til fett lagring fordi sulter det av essensielle næringsstoffer? Sannsynligvis ikke, fordi mesteparten av informasjonen om sports ernæring er tilgjengelig gratis, og det er noe som du gjør i en mannsalder, ikke en diett du gå for en viss tid så gjenvinne vekt og deretter igjen hånd over lommeboken igjen til noen med siste løfte som ikke vil si at 98 prosent vil være tilbake igjen innen fem år.


Kroppen din trenger karbohydrater, kroppen din trenger fett. Nøkkelen til å miste vekt er å spise en balansert diett og ikke å forgifte kroppen din med junk-food som er rikelig i dagens verden. Frukt, grønnsaker, helkorn, komplekse karbohydrater, sunt fett og magert kjøtt er fast innslag i sports ernæring. Drivstoff kroppen for å kunne utføre hva du trenger det i løpet av dagen er hva vil hjelpe deg å miste vekt.


Drivstoff kroppen betyr spise


Ja kan du spise mat og gå ned i vekt. Sunne utvalg og å vite hvor mange kalorier som kroppen din trenger for å utføre på optimal effektivitet vil holde begjær for junk food unna. Leveren hjernen alene krever 380 kalorier per dag for den gjennomsnittlige 150 pund mannen bare å bli kjøpedyktig lå i sengen hele dagen, og krever over 500 kalorier per dag. Du har mange andre organer som også krever en viss mengde kalorier hver dag. Å finne ut hvor mange kalorier du trenger per dag bare for din hvile metabolic rate ta beløpet du veie i pounds og multiplisere det med 10. Så hvis du veie 160 pounds som er 1600 kaloriene som var nødvendig for kroppen din bare å utføre grunnleggende funksjoner som pumper blod. Du må legge til 25% av 1600 til dine daglige behov, slik at ville lage den 2000 kalorier per dag bare for å sitte og se på tv, stå opp og gå på do og gjøre andre grunnleggende ting uten å gjøre noe som ville kreve arbeid mer aktivitet du gjør mer kalorier kroppen din trenger bare for å være stillesittende. Nøkkelen er ikke å gi kroppen din disse kalorier i form av candy barer, potetgull, brus osv. Fôring kroppen din med matvarer som er lavere enn 30% i fett vil forbløffe deg hvor mye mat kan gjøre opp kalorier i 2000.


Spise oftere:


I stedet for å spise bare frokost, lunsj og middag. Har de grunnleggende 3 måltidene om dagen med en sunn snacks mellom dem. Dette vil forhindre midten morgen og ettermiddagen RAID på junk food maskinen og bidra til å holde din energi.


For mer dyptgående informasjon om en Sports ernæring livsstil kan følgende bøker gir et vell av informasjon:


Nancy Clark's Sports ernæring guidebok
Avery's Sports ernæring almanakk
Makt spise av Susan M. Kleiner


Noen av disse bøkene vil gi deg informasjonen du trenger for å slutte å støtte kosthold bransjen og beskytningen over pengene dine igjen for en sannsynlighet for 98% sjanse for å mislykkes. Nyte mat og ikke la noen få deg redd for det, mat er der for våre kropper, det er bare det junk maten som er dårlig og det er nok av sunne alternativer der ute som vil tilfredsstille enhver craving.

No comments:

Post a Comment