Saturday, October 13, 2012

En øvelse rutine som er høyre

Noe øvelse, uansett hvor lite, vil hjelpe deg, så holde på den!


Du vil få det meste ut av øvelse når du liker å gjøre det slik at du ikke bør velge en aktivitet som du vil nyte gjør. Det vil være tid til å lurer på om det er den mest effektive øvelsen du kan gjøre senere.


De fleste mennesker har en tendens til å hoppe i deep end når det gjelder å utøve rutinene - å plukke de vanskeligste de kan finne og ofte en som ikke inneholder aktiviteter de nyte. Dette er en stor feil, fordi folk starter glade de vil holde det for først få dager, men etter et par uker med fart og spenning gått svært vanskelig å holde seg gående.


Resultatet er at de brenne raskt og avslutte trener helt fordi de ikke kan holde opp deres valgte øvelse rutine.


Det er umulig å overstress hvor viktig det er å unngå å gjøre dette. En øvelse rutine du liker å gjøre og fullfører uvurderlig starter ut. Litt øvelse kan gjøre en forskjell i helse og velvære, utallige studier har vist at personer som får bare én time Turgåing en uke har bedre helse enn dem som får ingen øvelse i det hele tatt.


Selvfølgelig, du vil sannsynligvis øke mengden mosjon du gjør etter en liten stund, men du bør ikke velge noe enkelt og morsomt å gjøre først. Hvis du liker Sykling, så du bør starte skjer ri kort sykkelen andre hver kveld. Til slutt, finner du sannsynligvis ut at du er i stand til å ri ytterligere uten blir sliten. Når du begynner å komme i form, kan du utvide din ridning tid - eller sitte oftere.


Kanskje du få allerede litt mosjon hver dag, og du føler deg trygg og glad din evne til å fullføre din utpekte øvelsen. Du bør vurdere stepping opp deres øvelsesprogram - utøve mer og gjøre det oftere. For eksempel hvis du gå for en kort spasertur tre ganger i uken og så prøve å finne tid til å gjøre samme turen fire eller fem ganger i uka.


Du kan også endre hvilken type øvelse som du gjør hvis du er bli vant til den. Faktisk anbefales dette hvis du begynner å bli vant til øvelsen for hva du gjør. Tross alt, hvis du blir vant til det, og det blir kjedelig, kanskje du ikke vil fortsette.


Hvis du leter etter en god form for mosjon, bør du se etter noe som virker hele kroppen. Derfor kan det være lurt å investere i en liten øvelse-maskin eller i en medlemskap til ett av dine lokale treningssentre. Ved å trene alle kroppen din, vil du kunne øke muskel tonen overalt - som vanligvis gjør du føler deg sunnere.


De fleste betydelig leksjonen er ikke får motet. Hvis du er i en av humør og ikke kan få deg til å utøve, så godta at dette skjer alle - er det kroppens måte å si det er behov for en dag av! Men viktigste er å ikke la denne dagen av bli en pause, ikke bryte øvelsen rutine for mer enn noen få dager, eller det vil være svært difficlut å komme tilbake inn i den.


Selv om du befinner deg ikke trener lenger alltid Husk at alt ikke er tapt! Du kan fremdeles gå tilbake til gamle rutine, eller start en ny uansett nivå du ønsker, det er aldri for sent å utøve. Så uansett hvilket nivå av fitness eller nivå av øvelsen du befinner deg, husk at noen aktiviteter er så givende som øvelsen. Lykke til!

No comments:

Post a Comment