Sunday, October 21, 2012

Hvordan redusere vekt - Magic slanking Shedule

REDUSERE VEKTEN DIN


Nå er du ikke veldig langt fra å miste overflødig fett og uønsket vekt. Du vet for å få noe du vanligvis har å miste alt og i dette tilfellet for å få suksess er du kommer til å miste vekt, og jeg håper du ønsker å miste den.


Denne artikkelen vil lære deg best diet planen som vil gjøre smarte 95% avhengig av hvor godt du følger den. Jeg har prøvd denne tidsplanen på mange fett mennesker, inkludert meg, og tro meg jeg alltid fikk positive resultater. Jeg liste min 10 kg vekt på bare én og en halv måned. Det er ingenting jeg kan si om det.


DIETTER


Diett-ark som følger har blitt konstruert for å illustrere antallene og kvalitative aspekter av dietter som kreves for behandling fedme og diabetes mellitus. Mengdene gitt i standard diett-ark vil selvsagt kreve noen endring i forhold til størrelse, alder, kjønn og okkupasjon av pasienten. I dietetiske behandling av de fleste sykdommer er det unødvendig å veie nøyaktig mengder av ulike matvarer spist. Under disse omstendigheter vil tilstrekkelig nøyaktighet sikres ved bruk av husholdningenes tiltak som illustrert i kosthold 1 og av begrepet små, medium og stor hjelpe for kjøtt, kylling eller fisk. En liten hjelpende veier rundt 30-60 gram (1-2 oz), en medium å hjelpe 60-90 gram (2 til 3 oz) og en stor hjelpe 120 gram (4 oz) eller mer.


Kvalitativ innholdet av kosthold, dvs. selve maten spist, vil varierer mye. Eksemplene er detaljert her er egnet for personen som matvaner er de av den vestlige verden. Hvis de skal være effektive therapeutically, må kosthold resepter være nøye tilpasset for å ta hensyn til nasjonale, kulturelle og lokale spisevaner.



LAV ENERGI (CALORIE) KOSTHOLD


Egnet for voksne med fedme med eller uten diabetes.
Ca: Protein 60 gram.
Karbohydrater 100 gram.
Fett 40 gram.
Energi 1000 kcal (4184 kj)


TIDLIG OM MORGENEN:


Kopp te, melk fra godtgjørelse, om ønskelig.


FROKOST:


1 egg eller 30 g (1 oz) grillet mager bacon (2 rashers) eller kalde skinke eller utveksling med margarin eller smør fra godtgjørelse. Te eller kaffe med melk fra godtgjørelse.


MIDTEN AV MORGENEN:


Te eller kaffe med melk fra godtgjørelse, eller gratis drink fra gruppe A3
1 krem cracker eller vann kjeks.


MIDT PÅ DAGEN MÅLTID:


Fjern suppe, tomatjuice eller grapefrukt, om ønskelig.


Liten hjelpende, 60 gram (2 oz) magert kjøtt, skinke, fjærfe, spillet eller innmat eller 90 gram (3 oz) hvit fisk (dampet, bakt eller grillet) eller to egg eller 45 gram (1/2 oz) ost.


Salat eller grønnsaker danner gruppe A1 som ønsket.


40 gram (1 1/3 oz) brød (hvit eller brun) eller exchange, med margarin eller smør fra godtgjørelse hvis ønskelig.


1 del av frukt fra brød exchange listen nedenfor te eller kaffe med melk fra godtgjørelse.


MIDTEN AV ETTERMIDDAGEN


20 gram (2/3 oz) hvit eller brun brød eller exchange, med margarin eller smør fra godtgjørelse.


KVELDSMÅLTID:


Fjern suppe, kjøtt eller gjær ekstrakter, tomatjuice eller grapefrukt, om ønskelig.
Liten hjelpende, 60 gram (2 oz) magert kjøtt, skinke, fjærfe, spillet eller innmat eller 90 gram (3
oz) hvit fisk (dampet, bakt eller grillet) eller to egg eller 45 gram (1/2 oz) ost.
Salat eller grønnsaker danner gruppe A1 som ønsket.
40 gram (1 1/3 oz) brød (hvit eller brun) eller exchange, med margarin eller smør fra
godtgjørelse hvis ønskelig.
1 porsjon frukt brød exchange listen nedenfor
Te eller kaffe med melk fra godtgjørelse.
FØR SENGETID:
Te eller kaffe med melk fra godtgjørelse.
1 krem cracker eller vann kjeks
GODTGJØRELSE FOR DAGEN:
200 ml (1/3 halvliter) melk lettmelk eller skimmed.
15 gram (1/2 oz) margarin eller smør
EXCHANGE FOR 20 GRAM (2/3 oz) brød
2 krem kjeks
1.5 av noen sprø brød
2 vann kjeks
1 havre kaker
1 Potet (størrelsen på hønseegg)
1 Porsjon frukt skjemalisten nedenfor
Frukt liste: 1 middels apple, 1 appelsin, 1 pære, 1 liten banan, 10 druer



GRUPPE A: Matvarer som kan tas som ønsket


• GRØNNSAKER:


Artisjokk, asparges, aubergine, franske bønner, runner bønner, brokkoli, rosenkål, kål, gulrøtter, blomkål, celeriac, selleri, sikori, squash, agurk, endive, purre, salat, sopp, sennep og cress, løk, persille, gresskar, reddiker, salsify, seakale, spinat, svensken, tomater, nepe topper, vegetabilske marg, watercress.


• FRUKT: (stuet uten sukker eller rå)


Frukt fersk, frossen eller hermetisert i naturlig fruktjuice men ikke avokado, tørket frukt eller frukt boks i sirup.


• DRINKER:


Vann, brus vann, te eller kaffe (uten melk eller sukker), sitronsaft, tomatjuice, diabetiker frukt squash, kosthold cola, klart suppe 9 kylling eller biff kuber kan brukes)


• MISCELLINOUS:


Saccharine eller alle proprietære søtningsstoffer agenter (unntatt sorbitol) salt, pepper, sennep, eddik, urter, krydder, gelatin, smakstilsetninger og coloring kan brukes.



GRUPPE B: Matvarer som kan unngås


Alle stekt mat, sukker (brun eller hvit), glukose og sorbitol.


Søtsaker, nougats, sjokolade, maismel, vaniljesaus pulver, syltetøy, marmelade, sitron ostemasse, sirup, honning, sirup.


Tinned, frosne eller flaske frukt.


Tørket frukt, f.eks datoer, sviske osv., kaker, boller, kaker, paier, dampet eller melket puddinger.


Godteri eller sjokolade kjeks, scones.


Korn, f.eks ris, sago, makaroni, bygg, spaghetti.


Frokost frokostblandinger, grøt.


Iskrem, ferske eller syntetiske kremer. Tabellen gelé.


Fordampet eller kondensert melk.


Erter, pastinakk, rødbete, sukkermais, hagebønner, smør bønner, bønner, linser.


Nøtter


Salat krem, salat dressing, majones.


Tomat og brun saus eller noen tykkere saus.


Søt pickles og chutney,


Fortykket supper, sauser.


Alkoholholdige drikker f.eks øl, vin, sherry eller brennevin.


Søtet fruktjuice, frukt squash, coca cola og andre søte, musserende og? brus?


Hvetestivelse redusert produkter,? diabetiker? næringsmidler. Pølser.


Alle matvarer må bli servert uten fortykket sauser og sauser. Alle matvarer kan bakt, grillet, kokt eller dampet? men ikke stekt.

1 comment:

  1. I was reading some of your content on this website and I conceive this internet site is really informative ! Keep on putting up. slanking

    ReplyDelete