Wednesday, October 17, 2012

Tredemøller er veldig populære metoder for øvelsen. Disse apparater har vært å hjelpe folk mister vekt og komme i form i mange år nå. Det er ikke vanskelig å kjøpe en tredemølle, men hvis du har noen gang gjort det, vet du at det kan være dyrt. Det er en investering du vil til stor nytte fra, men du må velge nøye før du kjøper. Det er mange grunner til hvorfor du vil velge en tredemølle for deg selv. Du kan forbedre din fitness og helse. Du kan bygge og vedlikeholde din fitness nivå alt i komforten av ditt hjem. Men må du også være sikker som før du kjøper en tredemølle og begynne et treningsprogram at du gjør det på riktig måte å være trygg og sunn.


Før du kjøper en tredemølle som du trenger å vite hvilke funksjoner skal se ut for å være sikker på at du får den beste for deg og dine behov. Noen ting å se etter er:


Motor: En motorisert tredemølle har et inbuilt motor som gjør belte og heis operere. En bonus på motorisert tredemøller er at de la du løfte og senke skråning enkelt. Du kan endre tempoet i treningen hvor du trenger å være med motorer.


Hestekrefter: Hestekrefter er mål på tredemølle-motoren. Kontinuerlig hestekrefter er hvor godt tredemølle kan arbeide uten lagging. Topp-hestekrefter er hvor mye strøm tredemølle har for korte serieopptak.


Stigning: Skråning brukes til å etterligne naturlig menneskelig stilen for walking eller løping. Manuell skråning kan du endre det selv ved å påskynde tempo. En strøm skråning kan du justere skråning mens du er walking eller løping.


Belter og dekk: et tykkere belte gir deg mer pute for bein og ledd. Kort belter gir deg et raskere tempo, og noen foretrekker disse.


Hastighet: Når du tenker på en tredemølle, du ofte tenker på hastigheten. De fleste gå fra 0 til 10 MPH.


Datamaskinen kontroller: Tredemøller alle har noen type datamaskin-kontroll for å holde dem kommer. Mange har odometers og speedometere, og enkelte har til og med pre-programmert workouts.

No comments:

Post a Comment