Thursday, October 11, 2012

Begynnelsen meditasjon

I sin ' enkleste beskrivelse, meditasjon kan beskrives som en prosess av quieting tankene dine slik at du kan komme i kontakt med ro og fred som er alltid tilgjengelig for du inne.


En vanlig praktisering av meditasjon tilbyr mange fordeler, blant annet: Totalt reduksjon av stress, aktivering av parasympathetic nervesystemet (avslapping svar), klarere tenkning, mer kreativ tenkning, bidrar til å stille sinnet, skaper en økt følelse av fred og tilfredshet, bidrar til å balansere følelser, gir en tilkobling til din Ånd. En pågående praktisering av meditasjon bidrar også til å gi en sammenheng for å observere tenkning mønstre og følelser, samt en mulighet til å dyrke fred og avslapping. Hundrevis av moderne forskningsstudier nå bekrefte hva yogis nye 5000 år siden!


Det finnes ulike måter å meditere og de innebære vanligvis som fokus for eksempel pusten, et mantra eller visualisering. En rekke teknikker forklart nedenfor.


Før du prøver finnes dem det noen retningslinjer som er nyttig å være klar over. Først har å gjøre med tid og sted. Det er ideelt å meditere på samme tid og på samme sted hver gang du mediterer. På denne måten kan du opprette en sammenslutning av meditere og fredfylthet med området du har valgt. Hver gang du kommer tilbake til denne plassen vil du forutse opplevelsen av meditasjon. I tillegg ved hjelp av den samme tid og rom, skal du utvikle en vane. Dette er viktig å nurture så konsistensen av din praksis er viktigst, selv om det er bare ti minutter om dagen. Dawn- og dusk er tradisjonelle ganger å meditere, men når som helst kan arbeide. Begynner med ti til tjue minutter og arbeide opptil førtifem minutter hvis mulig.


En annen vurdering om tid er å vite når du skal stoppe. Noen mennesker la bare klokkene sine indre lede dem mens andre foretrekker å bruke og alarm stueklokke slik at de ikke trenger å være bekymret over tid. Hvis du øver regelmessig, vil du sannsynligvis finne at din oppfatning av tid blir utsøkt, og du vil automatisk vet når det er på tide å stoppe meditere.


En komfortabel og stabil sittende stilling er også viktig. Klassisk meditasjon-holdning er lotus-posisjonen. Grunnen til dette er at det er ganske stabil og ryggen holdt oppreist. Men de fleste mennesker i Vesten er ikke behagelig i denne posisjonen. Sannheten er at alle stabil sittende holdning kan arbeide – sitte i en stol. Å plassere en brettet teppe eller meditasjon pute under sitz-bein gjør også sitter mer behagelig. Noen mennesker finner ut at deres ryggmuskulaturen ikke er sterk nok, og begynner å verke når de sitte i en stilling i mer enn noen få minutter. Hvis dette skjer til deg deretter sitte nær en vegg, og når du føler du kan ikke lenger holde tilbake oppreist komfortabelt deretter flytte mot veggen, og du vil få kundestøtten du trenger. Uansett hvordan du velger å sitte bare gjør at det er stabil, behagelig, og at hodet nakke og ryggraden er inne ettall line, og reiser.


Når du begynner meditere det er vanlig å ha noe eller alt av følgende erfaringer:


1. Du tankene underverk. Dette er helt naturlige og forventet. Bare ta deg tilbake til punktet av fokus.


2. Du er ikke sikker på om du gjør det riktig. Du sannsynligvis gjør det riktig. Meditasjon er ganske enkelt å gjøre – mer utfordrende for å bo med.


3. Du vil ha minnene, bilder eller tanker som du ikke kanskje har tenkt på i år. Bare erkjenner dem og bringe din oppmerksomhet tilbake til punktet av fokus.


4. Du begynner å analysere selv. Husk dette er en tid for meditasjon ikke for psykoterapi. Analysere senere, meditere nå.


5. Du har bestemte åpenbaringer. Igjen, erkjenner disse og bringe deg tilbake til punktet av fokus.


6.A kroppsdel er sår eller itchy. Første gang du føler deg noe i kroppen, bare erkjenner det, og bringe din SOC AW tilbake til punktet av fokus. Ofte, vil det gå bort. Hvis den fortsetter å irritere deg deretter endre kroppen stillinger.


Meditasjon teknikker


Nedenfor finner du to klassiske meditasjon teknikker. Velkommen til å prøve begge og se som fungerer best for deg. Ideelt du vil starte med ti til tjue minutter og overtid du kan arbeide opptil førtifem minutter hvis du liker. En daglig praksis gir de mest nytte og fremgang. Det er bedre å praksis for femten minutter hver dag enn til praksis for en time en gang i uken.Ditt sinn er som andre muskel - jo mer din utøve den jo sterkere blir det!


Fokuserer på en lyd- eller mantra


I denne metoden som en lyd- eller "mantra" gjentas om og om igjen og om igjen, enten stille eller outloud. Mantraet blir et poeng av fokus eller "objekt". En universell mantra er "Om" som sies å være lyden av etableringen. En annen er "skinke (uttales"henger")"Sa"som betyr"Jeg er som"- henviser til Ånden. Skinke sies som du inhalerer og Sa som du puster. Pusten er avslappet og lett gjennom din nostrils bare holde å bringe din SOC AW tilbake til mantraen som du finner din sinn lurer på. Husk, det er ikke nødvendig å slå deg opp på dette som det er et fenomen. Overtid vil du finne at tankene lurer på mindre og mindre. Noen mennesker liker å bruke sine egne ord som "fred", "elsker" eller "slipp". Hvis du har et spesielt ord eller kort gruppe med ord som har betydning for deg, kan du prøve å bruke den.


Fokuserer på pusten:


Puste gjennom din nostrils og om din nostrils, Legg merke til følelsen av pusten helt poenget det går inn i nesen og følg følelsen av luften på vei inn i din nese passasjen å utnevne der det slutter. Når du begynner å puster ut, Legg merke til hvor i din nese passasjer du først legger merke til pusten igjen og spore følelsen av pusten til et punkt der det avslutter din nostrils. Fortsett å legge merke til pusten på denne måten, forsiktig å bringe oppmerksomheten tilbake til pusten når du ta din sinn lurer på. En annen versjon av denne teknikken er fokus på følelsen av din torso flytte inn og ut som inhaleres og puster.


Ett siste punkt. Noen ganger er det veldig nyttig med litt øvelse med andre. Vurdere å finne en meditasjon klasse på et nærliggende yoga-studio eller parks and recreation Institutt. Praktisere med som tenkende mennesker og en god instruktør kan være veldig inspirerende!

No comments:

Post a Comment