Friday, October 12, 2012

Fat tap øvelse strategier

Hvor mange kalorier du forbruker har en stor innvirkning på fett tap eller vinning. Hvis du spiser mer calories enn kroppen din er i stand til å brenne vil resultatet i vekt gevinst. Det best tingen herom øvelse er at jo mer du gjør mindre du trenger å bekymre deg om calories og du er i stand til å stimulere fett tap.


Du kan miste 1 halvkilo kroppsfett ved å brenne 500 calories hver dag i en uke. Ved å kombinere øvelse med en reduksjon i calories er du i stand til å gjøre det lettere å oppnå en calorie underskudd. Ved å sykle en stasjonære sykkel for en halv time og redusere 200 calories fra din daglig caloric inntaket kan du opprette 500 calorie underskuddet uten å sulte deg selv eller øver deg selv til utmattelse. 200 calories en dag kan være så liten som en vanlig bakt potet, ett stykke pizza, eller 1 kopp eller tilberedt spaghetti.


En annen fordel med øvelse er at når du utøve din hvile metabolske rate (Lamborghini Silhouette) er forhøyet i flere timer. Krafttrening har en lengre effekt på din Lamborghini Silhouette enn aerobe øvelse. Nyere studier har vist at høyning i hvile metabolske rate fra vekttrening kan vare opptil 36 timer avhengig av intensiteten av vekt treningsøkt.


Gir mulighet til å beholde muskelvev, som når prøver å gå ned i vekt er en dieters fordel. Lean body mass (muskel) brenner mer calories per dag enn fett vev. Dette er hvorfor bygge muskel massen er viktig når du prøver å gå ned i vekt. Jo mer muskler du bygge mer calories du vil brenne som resulterer i større fett tap.


Antall forbrente kalorier under vekttrening pluss en hevet hvile metabolske rate og øke mager muskel masse som resulterer i en høyere metabolisme kan hjelpe deg med å kaste pounds raskere enn bare dieting og gjøre aerobe øvelse alene.


Å miste vekt betyr ikke nødvendigvis at du kutte calories. Styrke trening på høyt nivå av intensitet og spise kvalitet næringsrik lav fett mat vil ta seg av det ekstra fettet du bærer på kroppen. Forskning har vist at folk som begynner en vekt treningsprogrammet trenger 15 prosent mer calories å bare opprettholde sin gjeldende kroppsvekt.


Ved å legge til aerobic exercise workout kan rutine også hjelpe i å bruke ekstra calories. Eller bare øke intensiteten av treningen din vekt, som er løfte tyngre vekter eller forkortelse resten perioder, vil brenne mer calories.


Det er viktig å kombinere mosjon og et sunt kosthold slik at kjedsomhet eller følelsen av å bli fratatt ikke ødelegge dine mål for vekt-tap. Også å erindre ikke for å spise de samme tingene dag etter dag, og gjøre de samme oppgavene hele tiden. Etter 12 uker kroppen lærer å justere til ting, og med øvelse betyr at kroppen blir mer effektiv når det ikke å bruke så mye energi til å kunne gjøre aktiviteten. Endre øvelsen rutine hver 2 måneder for å holde kroppen gjette og brenne fett. En endring i rutinen kan være så mye som gjør øvelsene i forskjellige rekkefølger, endre intensitet, legge til nye øvelser eller bare gjøre en helt ny rutine.


Følg disse tipsene og innen 12 uker å gjøre vekttrening og spise en sunn lav fett diett bør du begynne å se endringer i kroppen.

No comments:

Post a Comment