Monday, October 15, 2012

Antall kalorier forbrent på en ellipsetrener

Hvis du prøver å velge mellom en ellipsetrener og en annen krafttreningsapparat som en tredemølle eller en stor mosjonssykkel, er en av de mest populære spørsmålene


"Hvor mange kalorier kan jeg brenner med en ellipsetrener?"


Du ønsker å få den mest igjen for pengene øvelse - som er forståelig. Her er noen calories forbrent estimater for elliptisk workouts- og flere tips å brenne mer calories med din Ellipsetrener!


General anslag over antall kalorier forbrent med en ellipsetrener:


-150 pund kvinne, 30 minutter med elliptisk øvelse: 387 calories


-180 pund mann, 30 minutter med elliptisk øvelse: 464-500 calories


-120 pund kvinne, 30 minutter med elliptisk øvelse: 310 calories


General anslag over antall kalorier forbrent (i henhold til elliptisk produsenter)


-Elliptisk produsentene hevder du kan brenne opp til 720 calories en time med en elliptisk trening.


Faktorer som dikterer hvor mange kalorier du brenne inkluderer:


>> Treningsvarighet


>> Intervalltrening


>> Elliptisk spenning innstillinger


>> Kroppen sammensetning (muskel til fett Ratio)


>> Tilstand av kardiovaskulær systemet (vanlig konsipert eller nye å utøve)


>> Vekt


>> Sex


>> Øvre kropp Arm bruk


Her er flere tips for å øke din calorie-brenning med din elliptical trener:


-Bygge i intervaller


Mest ellipsetrener tilbyr skråning og eller spenning som du kan øke eller redusere mens trening ut. Prøv å bygge i intervaller på 30 andre skråning hver par minutter til treningen.


Dette vil ikke bare presse kroppen din videre og brenne mer calories under workout - men det kan også heve calorie-brenning i opptil 24 timer etter treningen.


-Bruk øvre kropp Arms


Mange Crosstrener tilbyr overkroppen arm barer som du kan bruke til å bygge armene musklene i treningen. Mer muskler jobbet = mer calories forbrent. Hvis det finnes ingen overkroppen armer, hente et par 2-5 pounds handweights og svinge armene mens striding.


-Dra nytte av instruksjonene fremover og bakover


Bruker mer muskler (og en du ikke har brukt før) også ups din calorie burn, selv etter treningen. Så dra nytte av det faktum at de fleste Crosstrener mulig å gå fremover og bakover. Bytte din rutinepreget hver noen minutter for å opp calorie-brenning.


-Bryte opp treningen


Eksperter er nå forteller oss at 2 mini-workouts selv kan være bedre enn 1 lang trening så vidt forbrente kalorier. hvorfor?


Noe øvelse vil midlertidig rev opp stoffskiftet - så hvis du kan gjøre 15 - 20 minutter om morgenen, og 15-20 minutter på ettermiddagen, stoffskiftet blir ladet opp for en lengre tid. (Hvis du ikke gjør dette, ikke bekymre deg - Husk at en 30 minutters trening vil fortsatt brenner mer calories enn en 15 minutters trening!)


Så er det noen tips skyrocket calorie-brenning på din elliptisk. Lykke til og ha det gøy sprengningsarbeid disse kaloriene!

No comments:

Post a Comment