Monday, October 29, 2012

Manuell vs motorisert tredemøller

Når folk går for å kjøpe en tredemølle, en av de første spørsmålene de spør er "Vil jeg en manuell eller motorstyrt tredemølle?"


Hva er forskjellen mellom to?


Den grunnleggende forskjellen:


Med en manuell (eller ikke-motoriserte) tredemølle trykk du beltet med føttene. Handlingen av dine føtter mot tredemølle flytter beltet.


Med en motorisert tredemølle holde du tempo som tredemølle motoren flytter beltet for deg i et tempo som du angir elektronisk.


Fordeler og ulemper:


Manuell tredemøller:


Pleier å bli billigere (siden du ikke betaler for motor) og kan variere fra $200 til $600.


De har også en tendens til å være mindre, tar opp mindre plass og er enklere å flytte (siden de er ikke så tung som en motorisert tredemølle).


Noen mennesker har en teori om at manuell tredemøller brenne mer kalorier enn motorisert tredemølle siden du levere strøm til flytte beltet.


Dette er dessverre ikke sant.


Fordi du levere strøm, med mindre du er i toppform atletisk, pleier du å flytte tregere og blir lei lettere. Dette resulterer i mindre kalorier brent på en manuell tredemølle.


Plus, kan for å få beltet for å flytte først og holder den i bevegelse føre en belastning på leddene.


Det er også vanskelig å kjøre på en manuell tredemølle så hvis du vil starte en jogge program eller trene som en løper, en manuell tredemølle ikke ville møte dine behov.


Motorisert tredemøller:


Tendens til å bli dyrere og kan variere fra $800 opp til $8000. Men de har en tendens til å vare lenger, og er bygget for å ta mer av en vibrerende.


Også, fordi beltet beveger seg for deg i varierende hastigheter, dette motiverer deg til å holde og faktisk resulterer i mer kalorier brent (g. en manuell tredemølle).


Du kan enkelt justere hastigheten og stigning på mest motorisert tredemøller, vanligvis mens du fremdeles på maskinen. Dette gjør det mye mer praktisk og sparer belastningen på leddene.


En siste fordel å motorisert tredemøller er at de har en tendens til å ha flere alternativer og funksjoner (iFit kompatibilitet, mange innebygde treningsprogrammer, rulling informasjon konsoller). Dette gjør treningen mer interessant og muligens enda morsommere som du kan se din fremgang.


Dette betyr at du sannsynligvis vil bruke tredemølle oftere som igjen resulterer i flere kalorier brent og en bedre kropp oppnådd.


Den endelige konklusjonen:


Med mindre du er i svært god fysisk form, er det en manuell tredemølle er ikke anbefalt. Velg en motorisert tredemølle for maksimal kalori brenning og mosjon bekvemmelighet.


Den største motivasjonen til å velge en manuell tredemølle er den lave kostnaden. Du kan imidlertid finne en kvalitet motoriserte tredemølle for en relativt lav kostnad hvis du vet hvor du skal lete.


Uansett hva du velger må du huske å ha det gøy og forplikte deg til en bedre, sunnere du!

No comments:

Post a Comment