Monday, October 1, 2012

Fettsuging farene 101

Én Reality TV-show, The Swan, thrives på lett manøvreres. Ofte sett på som tantamount å ha et nytt liv, mange mennesker får svimmel med tanken på gjennomgår en makeover. Tenk å være omgitt av estetikk fagfolk idédugnad om hvordan å gjøre en guddom ut av en stygge andungen. Bare utrolig, er det ikke?


Høyt på mirage av løftet om exquisiteness lingers på sinnet. Det er ikke før Stikk nålen for skudd av anestesi bringer deg tilbake til dine sanser.


Unnvikende skjønnhet er det store målet for hver makeover. Med dette mål i tankene fødte teknologi til en måte å oppnå det er tenkt slik den nå er vakre i form av plastisk kirurgi. Fettsuging er betraktet som den mest populære fremgangsmåten i USA for flere år på rad. Men fettsuging er ganske ny til USA.


Fettsuging ble oppfunnet i Italia, av to gynekologer, Dr. Gorgio Fischer og hans sønn Dr. Gorgio Fischer, Jr i 1974. Gjennom små incisions var de i stand til å klippe bort fett vev i kroppen. Skalpell roterende og suctions hjulpet prosedyren. Selv om det er ikke som sammenlignes med dagens teknikker, fortjener Drs. Fischer fortsatt æren for fettsuging.


Også kjent som lipoplasty og lipectomy, fettsuging fjerner isolerte lommer av fett fra kroppen til de som er av relativt vanlig vekt. Disse fett lommer eller cellulites kan enten resultatet fra overeating alene eller som en arvet egenskap som ikke kan fjernes ved dieting eller øvelse.


Fettsuging markedet kommer fra aktører panisk med vekt tap feil, eller ganske enkelt bare noen som har råd til et cellulite-fri liv. Alle som er interessert med fettsuging skal være informert at fettsuging, som en surgical prosedyre, er ikke risikofri. Før du går gal over å miste de pesky flabs, bedre vurdere følgende risikoer og komplikasjoner som spenner fra mild til potensielt livstruende.


Huden Sag. Fjerning av fett vev i ett område av kroppen samtidig kan resultere i løs hud, avhengig av hudens elastisitet. Stretch marks hint dårlig huden elastisitet. Så kan du se over hele kroppen etter strekningsmerker først før komme nicked.


Ujevn kurver. Take-two er av denne prosedyren ofte kommer fra fettsuging pasienter klagende om klumper og støt fra sine opprinnelige kirurgi.


Fettsuging arr. Arr fra fettsuging er permanente. Det anbefales at for å hindre at arr vev darkening, de skulle føres ut av solen.


Hevelse. Avhengig av utvinning hastighet og er drevet på edema eller hevelse kan vare i uker eller selv måneder etter fettsuging. Flytende lommer kan danne. De må være drenert med en nål.


Infeksjon. De fleste pasienter som gjennomgikk kirurgiske prosedyrer er utsatt for infeksjoner. Antibiotika er foreskrevet kan tas etter fettsuging for å hindre smitte.


Burns. Ultrasonisk assistert fettsuging benytter en sonde som kan bli veldig varmt og kan forårsake forbrenning.


Orgel skade fra skade. En sonde under huden gjennom en liten incision gir muligheten til å puncturing et internt organ.


Flytende ubalanse. Under fettsuging, er store mengder væsker injisert mens noen væske er fjernet fra fett vev. Hvis ikke gjenkjent flytende ubalanse kan føre til lunge edema, eller hjertet eller nyre dysfunction.


Lunge Embolism. Små biter av fett kan bortsmuldrende av under fettsuging og gå til lungene som lunge emboli. Denne risikoen er størst innenfor de første 3 dagene.


Lidocaine Overdose. For mye lidocaine injisert kan føre til toksisitet.


Fettsuging dødsfall. For hver 100.000 fettsuging utført, er risiko for død rundt 3.


Disse farene fettsuging kan bli senket i rate Hvis en ekspert kirurgen vil utføre operasjonen. Helsen til pasienten vil også påvirke alvorlighetsgraden av risiko. Å unngå flere prosedyrer, generell anestesi, kan trekke ut store mengder fett også bidra til tryggere fettsuging.

No comments:

Post a Comment