Saturday, October 27, 2012

Smartere spise

Slanking trenger ikke være et ork. Faktisk, du kan spise hva du liker og fortsatt kan skjære pounds. Hvordan du be? Ved å spise smartere. For eksempel, er det 7 dager i uken. La oss si du spiser ren for 2 dager med den tredje dagen blir en bedrager dag. Flere ganger, så du er ikke, spise godt og fortsatt har hva du liker å spise. Dette har mange fordeler. Du får Belønn deg selv for å kunne spise riktig de 3 første dagene, og deretter du sjokkert stoffskiftet å brenne enda mer kalorier ved å innlemme den tredje dagen som din bedrager. Når du spiser ren for lengre tid, stoffskiftet tilpasser seg dette, så du har å sjokkere deg stoffskiftet å sparke starte ekstra calorie brenning. Noen av de enkleste måtene å spise smartere er,


1. Drikk rikelig med vann i løpet av din meals. Du vil fylle på vann og ikke konsumerer ekstra kalorier.


2. Spis en stor frokost. Spise frokost kick starter stoffskiftet. Når du hopper over frokost, kan du kjøre risikoen for over å spise senere på dagen.


3. Prøv ikke å spise 4 timer før leggetid. Du sovner på tom mage vil hindre kroppen lagrer ekstra kalorier, og når du våkner opp vil du være så sulten, du vil ikke vil gå glipp av frokost.


Følg disse enkle stegene og du lett kan kutte ned på kalorier og øke du stoffskifte med ut å fjerne maten du liker. Spise smartere vil fremme langsiktig vekt og fett tap og holde dine mål i området. Husk at spise for vekttap er ikke en sprint, det er en maraton.

No comments:

Post a Comment