Tuesday, October 23, 2012

South Beach dietten

Blant de mest populære formene for slanking er South Beach dietten, utviklet av kardiolog Arthur Agatston i Miami, Florida.


South Beach dietten er alltid forveksles med Atkins Diet, som er en lav-karbohydrat diett. South Beach dietten høydepunkter forbruket av "gode karbohydrater" (høy i fiber) og lav i glykemisk indeks. South Beach dietten ble utviklet for pasienter med hjerteproblemer å miste vekt uten å risikere ketosis. Innflytelsen forlis var en bivirkning som viste seg for å være nyttig, og dette oppmuntret mange folk til å prøve South Beach dietten.


Ifølge South Beach diett teori, er svært bearbeidet karbohydrater raskt fordøyd som gjør insulin-nivå for å skyte opp. Når karbohydrater er alle brukt opp, gjør høye insulin-nivå du begjærer mer for carb-fylt mat.


South Beach dietten er basert på observasjon at amerikanere er carb gal, som er også årsaken til induksjon fasen. I de første to ukene forsøke dieters å eliminere dårlig carb som korn eller frukt. Etter denne fasen, er korn-baserte matvarer og frukt tilbake til diett med konsentrasjonen på mat med lav glykemisk indeks.


South Beach dietten understreker også forskjellen mellom gode og dårlige karbohydrater, og gode og dårlige fettstoffer. Gode karbohydrater har lav glykemisk indeks som betyr at de sakte er fordøyd og absorbert. South Beach dietten forbud usunn fettstoffer som mettet fett.


Til slutt, South Beach dietten understreker en permanent endring i ens måte å spise. South Beach dietten antyder hele korn sammen med store mengder av grønnsaker, med tilstrekkelig mengder enumettede og flerumettet fett, samt Omega-3 oljer. South Beach dietten fraråder spising av altfor raffinerte matvarer som mel og sukker.


Ifølge eksperter møtte South Beach dietten kriteriene for sunt kosthold som er en god ting. Den dårlige tingen er induksjon fase der dieters gå ned i vekt på grunn av tap av vann. Å miste en stor mengde vann kan forstyrre ens elektrolytt så hvis du følgende South Beach dietten, det ville være bedre hvis du arbeide tett med en lege.


Ifølge Dr. Agatston, South Beach dietten er verken en lav carb eller fettfattig kosthold men restriksjoner i induksjon fasen kutte store tid karbohydrater og fett inntaket av dieters. Den gode tingen om South Beach dietten er at det lærer folk på riktig mat å spise for å redusere risikoen for hjerteproblemer og høyt kolesterol, i tillegg til å hjelpe dem med å miste vekt. South Beach dietten er en lang og kjedelig reise mot kanskje en drop dead gorgeous kroppen. Men mer enn faser for å miste vekt, South Beach dietten er en livsstil.

No comments:

Post a Comment