Saturday, October 6, 2012

Eye øvelser - øke kraften I Optic musklene

Øynene inneholder mange små muskler, og det er ingen tvil om at øyet øvelser kan gjøre lite skade øynene, men kan de faktisk være til nytte?


En New York-oftalmolog kalt Dr William Bates, utviklet en serie av øye-øvelser for å forbedre eyesight uten resorting til linser eller kirurgi. Dr Bates følte at mange øye problemer hadde sine roten årsaker i stress, spenning og dovenskap av øyet og han trodde at på grunn av disse årsakene, øyne kunne bli behandlet uten korreksjon for eksempel linser, briller eller selv er surgery. Dr Bates' metoder ble først utviklet i begynnelsen av 1900-tallet, men mange mennesker fortsatt øve dem i dag.


Dr Bates' teori revolved rundt oppfatningen at musklene i øyet ble løst på en scene som forårsaker belastning for øynene. Dr Bates følte at øynene kan være re-trained å slappe av og forbedre koblingen mellom optic nerver og hjernen.


Dr Bates' teorier har i stor grad ignorert av verden av medisin. Imidlertid har mange mennesker rundt om i verden hevdet bemerkelsesverdig forbedringer i kort synet, lang syne, Micron, squints og lat øyne ved hjelp av disse metodene. Selv små barn er i stand til å øve øvelsene og personer med vanlig syn kan forbedre konsentrasjon, lese ferdigheter og koordinering ved å følge rutiner som er foreslått av Dr Bates.


Kort sagt, kan du forvente å utføre noen enkle øvelser for omtrent en halv time om dagen. Disse kan omfatte noen av følgende:-


• 'Palming.'
Å hvile og slappe av øynene, sitte komfortabelt foran en tabell, hvile albuene på en stabel med høy nok til å bringe håndflatene enkelt til øynene uten stooping frem eller se opp puter. Lukk øynene og dekk dem med cupped håndflatene å ekskludere lys, unngå press på kontaktene. Pust sakte og jevnt, slappe av og tenke dypt blackness. Begynner ved å gjøre dette i 10 minutter, to eller tre ganger en dag.


• 'Svingende.'
Slapp av og holde øynene mobil. Stå opp og fokusere på et fjernt punkt, swaying forsiktig fra side til side. Gjenta 100 ganger daglig, blinkende som du påvirke. Blinker Rengjør og smører for øyet, som er spesielt viktig hvis du tilbringer mye tid foran en datamaskin.


• Du kan bli bedt om å ha en "farge dagen." Velg en farge, og se etter det hele dagen. Når du ser det, må du være oppmerksom på fargen i stedet for skjemaet. For eksempel hvis det er en rød lastebil, oppleve skyggen av rød, ikke lastebil.


Hvorfor ikke prøve noen av disse øvelsene selv?


Se klart metoden


Se klart metoden er en annen populær serie øvelser og opplæring som kan hjelpe med syn rettelsen. På samme måte til Bates' metoden, du er nødvendig å gjøre 30 minutter av øyet øvelser en dag for å styrke og forbedre fleksibiliteten i øyet er muskler. Dette ville vanligvis innebærer å gjøre øyet endre det er fokus fra nær langt for eksempel. En enkel måte å gjøre dette ville være å holde en liten gjenstand i hånden og sakte flytter den vekk fra ansiktet, sikre at øynene følger objektet og beholder fokus på den.


En øvelse som er kjent som "tromboning" har du holder en liten gjenstand igjen, starter på arm lengde. Deretter må du pusten i og flytte objektet sakte nærmere ansiktet, til det berører nesen. Du er da nødvendig å puste ut, ser på objektet som du igjen flytter den vekk fra ansiktet. Derav begrepet "Tromboning".


Se klart metoden bruker også en rekke teknikker som er rettet mot akselererende fremgang eller forbedring. For eksempel er det en teknikk som er referert til som "blur lesing" teknikken, som ber deg om å slå et magasin opp-ned på avstand der ordene ikke, er tydelige. Så, du skal velge ett ord og fokusere oppmerksomheten rundt det, å se hvis du kan identifisere bokstaver.


Som med den Bates-metoden er øye-øvelser som er foreslått i se klart metoden absolutt verdig en gå å se hvis de hjelpe deg i det hele tatt.

No comments:

Post a Comment