Tuesday, October 16, 2012

Hvorfor du bør tilpasse din diett

For de beste resultatene i diett må en personlig diett som du kan holde oss til.


Kanskje er din sikter til å forme, eller for å forbedre din fitness og helse, uansett hva du ønsker å oppnå den beste måten å oppnå det med en diett som er utformet for deg - som passer din smak, vaner og livsstil.


En personlig diett plan kan skaffes fra en rekke kilder. Gitt du har ingen store helseproblemer og prøver å tape vekt (i motsetning til å senke Kolesterol som vil trolig kreve en mer spesialiserte diett) og deretter en av de mange dietter tilbys av store fitness og diett gurus vil gjøre jobben perfekt. Bare Velg diett som passer deg best. Råd kan også fås på din lokale gym, der det vil vanligvis være en kunnskapsrik person som kan hjelpe deg finne din perfekte diett.


Alle reagerer ulikt dietter, visse dietter som forårsaker umiddelbar vekttap for deg kan forårsake lackluster endring i andre mennesker. Tilpasse så kostholdet - slik at det passer deg - kan i stor grad øke fordelene du får ut av kostholdet. Så Kontroller at mat du spiser er riktig mat for deg.


Hvis du lider av en helse-betingelse som forstyrrer kostholdet, eller kanskje ikke er kompatibelt med kostholdet, bør du unngå skiftende kosten som passer din tilstand uten først å konsultere legen din. De fleste leger vil kunne fortelle du hvilke matvarer er eller ikke er kompatibel med din tilstand og gi deg råd om hva du skal gjøre med din diett.


Selvfølgelig vet legen din så mye som noen om din helse. De er i en ypperlig posisjon til å hjelpe deg å bestemme på diett som vil være mest effektive for deg. De vil også være i stand til å oppdage potensielle problemer med en diett du er på, eller vurderer. For eksempel hvis du er på medication å forhindre blod clots vil du spise grønne grønnsaker (spinat spesielt). Legen din vil oppdage problemer som dette og påpeke dem til deg.


Mest massen markedet dietter er utformet for å være "en størrelse passer alle", men i sannhet vi er alle forskjellige. Hva som fungerer for én person kan ikke fungere for deg. Det er derfor diett som du kan skreddersy til deg selv og kroppen er den beste slags kosthold. Så når du vurderer dietter sjekk hvis dietten kan være formet som passer for deg, er dette typen diett som vil fungere best.


Et annet problem er at avhengig av hvor du bor, noen dietter kan kalle for deg å spise en bestemt mat som er vanskelig eller umulig å finne. De kan også kreve at du spise mat som er utenom sesongen eller dyrere å kjøpe på ditt område enn andre. Hvis dette er tilfelle, bør du endre din diett for å inkludere mat som er lettere å komme med, men som også fungerer i kostholdet.


Selvfølgelig er det lite poeng i begynnelsen kostholdet med stor vilje, bare for å finne en uke senere du ikke har muligheten til å holde fast med den. Det er viktig at du lette selv i kostholdet når det er mulig. Utfasing av din gamle diett mens gradvis vedta nye personlig kostholdet.
På den måten du vil kunne holde fast med den og få mest mulig ut av din nye diett.


Unngå en diett som krever at du brått endrer matvaner, tvinger deg til å slutte å spise dine favorittretter for eksempel. Endringer som det vil føre til at fristelse og gjøre deg cheta på din diett. En diett som dette vil sjelden vare lenge nok til å ha noen meningsfull effekt på helse eller vekt.


Hvis din diett har en mål - som å miste vekt eller å senke blodtrykket bør du vurdere å lage et organisasjonskart. på den måten kan du se på diagrammet og se hvor langt du har kommet, og hvor mye nærmere målet ditt, du er. at type oppmuntring vil gi deg en mye nødvendig økning i din tillit og din beslutning om å arbeide langs banen til din nye diett og oppnå dine mål.

No comments:

Post a Comment