Thursday, October 18, 2012

Hva er helse?

Vi snakker om spørsmålet om helse vs mat og ernæring. Vi utforsker hva næringsstoffer er og formålet med molekyler. Dette er først av flere artikler om hvorfor næringsrik mat vil ikke bare holde deg helse, men forebygge sykdom.


Helse, er ifølge Verdens helseorganisasjon, definert som:


• Integrert velværet til en person som omfatter åndelig velvære (sjel og ånd).


• Psykisk velvære: som er hva en person tenker og hva hjernen hans utfører,


• Fysisk velvære er hva kroppen vår bor, lider, nyter og ønsker,


• Miljømessige velvære er en persons avtale med sine omgivelser.


Og alle disse koblet til sosio-kulturelle velvære, og sosio-økonomiske velvære. Helse er ikke THE APARENT fravær av sykdom. Dessverre, fleste tror at helse ikke er rett og slett begrenset til en seng, ikke kjører feber eller ikke å være syk. Å være sunn inkluderer alle begreper av integrert velvære beskrevet av Verdens helseorganisasjon og ikke bare fravær av sykdom.


Hva gjør helse har å gjøre med mat og ernæring?


Siden du leser dette på datamaskinen din, er du sikkert klar over at du kan


-mate harddisken på datamaskinen din ved å legge inn ny informasjon.



-mate beholderen der du setter inn søppel, og fyll den med noe, noe i det hele tatt.


-mate kroppen din med noe, og du kan fylle den med noe som ikke nødvendigvis være bra for helsen, ingen næringsstoffer eller god stoffer for deg.


På den annen side er NURTURE en funksjon av inntak av disse NÆRINGSSTOFFER som er essensielle for god ytelse i hver av cellene våre, og selvfølgelig våre hele kroppen.


Så hva disse næringsstoffer?


Det finnes flere typer av essensielle NÆRINGSSTOFFER. Klassifisert i en bred og enkel måte dette er


-Makronæringsstoffer,


-Mikronæringsstoffer,


-Enzymer og


-co-Enzymes.


Utenom dette har vi det nye konseptet av Phyto-næringsstoffer også kjent som næringsstoffer kommer fra vegetabilske rike.


Det er viktig å nevne oksygen og vann. Uten oksygen og vann kunne vi ikke leve. Selv om oksygen og vann ikke inneholder kalorier som de er avgjørende for vår helse og liv.


"Mr. Energetic" eller "Mr. Carbohydrate" også kjent som sukker og Vennligst ikke tror det er bare sukker du bruker til å blidgjøre din drink. Dette sukkeret består av en liste av næringsstoffer som inneholder monosaccharides eller enkle sukkerarter. Her finner vi de grunnleggende byggesteinene til å opprette svært viktig molekyler. En type av disse molekyler som kalles glyconutrients.


I tillegg finner vi andre sukker kalles også komplekse karbohydrater som består av flere molekyler. Noen kalles disaccharides, og prefikset "Di" står for to molekyler monosaccharides og andre kalt polysakkarider eller stivelse - formet av flere enkle sukkerarter molekyler.


Neste, vi har gruppen kalt kosttilskudd fiber som er delt inn i to grupper: løselig og uløselig i vann. De produserer ikke kalorier, men har flotte funksjoner hjelpe kroppen til med fordøyelsen.


Hva er hensikten med disse molekylene?


Inne resymé, disse molekylene levere energi og hjelpe oss i flere og komplekse prosesser i våre celler gjennom våre liv, fra første sekund av livet vårt til sist. I en annen rapport vil vi konsentrere oss om disse prosessene. Vi vil dekke fettsyrer, proteiner, sporstoffer, Phyto kjemikalier og andre.


I konklusjonen, når vi spiser er vi nærende cellene våre. Dette er et konsept som går langt utover enkel spise. Du mate kroppen din med hva du ønsker å spise, men du er ikke nærende det.


Før vi begynner å nære oss er det viktig å vite at grunnlaget for god helse er forebygging. Forebygging begynner gjennom radikale endringer i vår livsstil, ved å eliminere alle skadelig praksis og lære å tenke riktig. Lær å slappe kroppen din med meditasjon, og har en bedre livskvalitet. Alt dette er nøkkelen til god helse.

No comments:

Post a Comment