Tuesday, October 30, 2012

Rabatt tredemøller: 3 måter å spare når du kjøper en tredemølle

De fleste ønsker for å kjøpe en tredemølle er interessert i å få en rabatt. Vi alle ønsker å spare penger og få en høyere kvalitetsprodukt rett?


Så hvor kan du gå for å finne store rabatter på merkenavnet tredemøller? Det er flere legitime måter å få en rabatt tredemølle som jeg skisse i denne artikkelen.


Vennligst merk at jeg ikke sier: "Kjøp en billig tredemølle". Med tredemøller vil du definitivt ikke skimp på kvalitet.


En billig, ustabil tredemølle med uriktig demping og lav kvalitet deler vil ikke bare koste deg i reparasjoner, men i helse. Du kan ødelegge din ledd og forårsake langsiktige helseskader.


Så sier jeg ikke 'Gå billig' med tredemølle din. Det jeg sier er at det er flere måter å få en høy kvalitet tredemølle for en rabattpris. Her er de:


#1) Kjøp fra en nettbutikk for Fitness


Det finnes flere online fitness butikker som selger et stort utvalg av merkenavn tredemøller direkte til deg. Fordi de ikke betaler de overhead-kostnadene av en butikk, disse besparelsene bli gitt videre til deg, og du kan ofte spare hundrevis av dollar på en merkenavnet tredemølle.


Plus, vil de fleste av disse butikkene gi deg gratis frakt (som kan spare deg opp til $150). Og du kan også lagre på merverdiavgift i enkelte områder.


Ettall note av forsiktighet: ikke alle fitness butikker er like. Pass på at du kjøper fra en nettbutikk som tilbyr utprøvd erfaring frakt tredemøller, sikker elektronisk bestilling og en solid pengene-tilbake-garanti (en 30-60 dagers pengene tilbake-garanti er standard med tredemøller).


#2) Kjøp direkte fra produsenten tredemølle


Noen tredemølle produsenter vil selge sine tredemøller direkte til forbruker. Ved å hoppe over mellommann (butikken) lagre du også på mark opp prisen som butikken har å legge til å gjøre en fortjeneste.


Dette kan, igjen, spare deg for hundrevis av dollar og få deg en merkenavnet tredemølle for en rabattpris. Som nettbutikker, når du kjøper direkte på nettet fra tredemølle produsenten, kan du også vanligvis få gratis frakt og engang lagre på merverdiavgift.


Igjen, husk å kjøpe fra en produsent som tilbyr sikker bestilling og en 30-60 dagers pengene tilbake-garanti.



#3) Buy A brukt tredemølle


Mens jeg ikke anbefaler dette, spare noen mennesker penger ved å kjøpe en brukt tredemølle.


Den viktigste ulempen til dette alternativet er at det er ingen garanti som beskytter din investering. Hvis tredemølle bryter ned du er enten ut penger å fastsette den eller ut penger du brukt til å kjøpe den (Hvis du velger ikke å reparere tredemølle).


Hvis du bestemmer deg å gå denne ruten, kontroller at du vet merke og modell av tredemøllen og at du har sjekket butikken prisen på tredemøllen. Dette vil gi deg mer forhandlingsmakt og sikre at du ikke betaler for mye for tredemøllen.


Så er de flere måter å få en legitim rabatt på tredemølle. For en liste over tredemølle besøk produsenter:


http://www.TreadmillReview.net/TreadmillStores.html


Nyte og ha det gøy!

No comments:

Post a Comment