Thursday, October 4, 2012

CREATINE kosttilskudd For økt ytelse og bygge muskel

CREATINE er en aminosyre som er i kjøtt og fisk. Det er produsert av kroppen i leveren og nyrer og konvertert inne muskelen å creatine fosfat til å forsyne dem med deres kilde av energi.


Intens utøve depletes musklene i creatine. Du kan øke tilførselen til musklene ved å ta creatine som et supplement. Daglig forbruk av mat oppfyller kroppens creatine krav for normale funksjon, men for idrettsutøvere som deltar i kortsiktige briste av energi for trening eller sport høye nivåer av creatine er nødvendig.


Forskning på creatine over de siste to tiårene har funnet at kosttilskudd er best for dem som trening tre eller flere ganger i uken... Studier viser at supplere med creatine vil:
-gjør muskler betydeligere og sterkere (en to til tre-pund av lean body mass er fått i gjennomsnitt)
-øke ytelsen i kortsiktige aktiviteter som vekt løft fem til ti prosent.
Resultatene av creatine kosttilskudd kan ses vanligvis innen så lite som fem dager.


Det har vært rapporter om mindre bivirkninger fra creatine som cramping og opprørt magen. Drikking ekstra vann kan kontrollere disse bivirkningene. Tar 40 eller flere gram creatine i dag, kan det føre til at nyre eller leverskader.


CREATINE er tilgjengelig i kapsler, væske eller pulver. Pulver kan være blandet med vann eller juice. CREATINE fungerer best når blandet med en flytende karbohydrater som juice, ved å gjøre dette kan du øke muskels absorpsjon av creatine opp til 60 prosent. Det er viktig at du følger instruksjonene lasting på etiketten for creatine kosttilskudd. Alltid kontakt din helse bil-leverandøren før du bruker noen tillegg.

No comments:

Post a Comment