Sunday, November 25, 2012

Akne hudpleie Tips som fungerer

Hvordan skal folk gå om akne hudpleie? Denne artikkelen lister opp noen grunnleggende retningslinjer for å gå. For eksempel, bør du rense huden din forsiktig, unngå hyppige håndtering av huden, unngå soler, og til slutt, kvinner bør velge deres kosmetikk nøye og menn må barbere nøye for god akne hudpleie.


Folk med akne kan prøve å stoppe utbrudd og oljeproduksjon ved skrubbing deres hud og bruke sterk vaskemiddel såper. Imidlertid vil skrubbing ikke hjelpe akne hudpleie; Det kan faktisk gjøre problemet verre. De meste doktorer anbefaler at folk med akne vask huden med et mildt rengjøringsmiddel for akne hudpleie, forsiktig om morgenen og en gang på kvelden.


Pasienter bør spørre deres lege eller et annet helsepersonell om råd om den beste typen rensemiddel bruke for akne hudpleie. Akne hudpleie betyr også vaske huden din etter hard trening. Pasienter bør vaske ansiktet fra under kjeven til hårfestet; grov skrubber eller pads bør ikke brukes. Det er viktig at pasienter rense huden etter vask det. Astringents er ikke anbefalt for akne hudpleie med mindre huden er veldig fet, og deretter de bør brukes bare på fet flekker. Leger anbefaler også at pasienter regelmessig sjampo håret som en del av akne hudpleie. De med fett hår kan du simulere den hver dag for riktig akne hudpleie.


Folk som klem, klemme eller plukke sine skavanken risikerer utvikle arr. Akne lesjoner kan danne i områder der trykket er ofte brukt til huden. Hyppige rubbing og berøring av hudlesjoner bør unngås hvis du ta din akne hudpleie seriøst.


Menn som barbere og som har akne kan prøve elektriske og barberbladene å se som er mer behagelig for akne hudpleie. Menn som bruker en barberhøvel bør bruke en skarpe blad og bløtgjøre deres skjegg grundig med såpe og vann før påføring av barberkrem. Skår blemishes kan unngås ved å barbere lett, og bare når det er nødvendig.


En solbrun eller solbrenthet som reddens huden kan gjøre skavanken mindre synlige og gjøre huden føles tørrere for en liten stund. Men fordelene er midlertidige og kan ikke ta plassen til riktig akne hudpleie. Solen kan alvorlig skade huden, fremme aldring av huden og forårsake hudkreft. Videre, mange av medisiner som brukes til å behandle akne gjør en person mer utsatt for solbrenthet.


Folk blir behandlet for akne ofte trenger å endre noen av kosmetikk de bruker. Akne hudpleie krever at alle kosmetikk, for eksempel foundation, rødme, øyenskygge og kremer, bør være olje gratis. Pasienter kan finne det vanskelig å bruke foundation jevnt i løpet av de første ukene av behandlingen fordi huden kan være rød eller skjellete, spesielt med bruk av aktuell tretinoin eller benzoyl peroxide.


Leppe-produkter som inneholder kremer kan forårsake små, åpne og lukkede comedones til skjemaet. Hairstyling produkter som kommer i kontakt med huden langs hårfestet kan forårsake brenner eller stikkende hos personer med akne. Akne hudpleieprodukter som er merket som noncomedogenic (ikke fremme dannelsen av skavanken) bør brukes for akne hudpleie; i noen mennesker, men forårsake selv disse produktene akne.


For mer informasjon kan du gå til Best Akne behandling løsninger-webområde her:
http://www.best-acne-Treatment-Solutions.com/Acne-Skin-Care.html

No comments:

Post a Comment