Thursday, November 1, 2012

Hvordan butikk For komfortabel Pilates trening slitasje

Studier viser at anslagsvis 60% av amerikanerne ikke mottar den anbefalte mengden fysisk trening per dag. Det er også anslått at av de 60% som ikke er aktive nok, det er 25% som er helt inaktive på daglig basis. Det er avgjørende for å opprettholde en sunn livsstil og leve et lengre liv å være aktiv. Kanskje det er derfor så mange mennesker har viste interesse for Pilates. Pilates har tatt over trening verden, og har fått så mye hype på grunn av underverkene den utfører på kroppen. Så nå som du har bestemt å bli en del av virvelvinden, la oss finne ut hva du skal bære.


Mange individer er forvirret om hvilke klær er mest hensiktsmessig for Pilates. Her er en liste over kriterier vil du kanskje vurdere når shopping for Pilates workout slitasje:


• Komfortable klær - komfort er nøkkelen i Pilates. Hvis du ikke er komfortabel i hva du har på deg vil du bli selvbevisst og nølende til å utføre noen av posisjonene.


• Klær som er kroppsnær - dette betyr klær som gjør det mulig for deg å puste og flytte, men ikke så løs at når du flytter du er redd for din skjorte løfte eller magen-viser.


• Lys og luftig klær - du ønsker ikke å vise opp til en Pilates-klasse iført stor spore bukser som veier om så mye som du gjør. Du vil klærne å puste. Du kommer til å jobbe opp en svette og derfor du vil den letteste klær mulig.


• Utebli fra det ekstra - ekstra detaljering, for eksempel knapper og glidelåser, kan forårsake ubehag i løpet av treningen og bli smertefulle hvis de er fastkjørte inn du når du utfører visse positurer.


• Respekt dine klassekamerater - være respekterer andre i klassen og avstå fra iført klær som annonserer sex, narkotika, religion eller på annen måte som det kan virke støtende på andre individer ta klassen.


Mest av alt, være komfortabel og ha det gøy! Klær som du velger er ikke så viktig som det faktum at du er å forbedre din livsstil, å skape et bedre liv for deg og sette et bedre eksempel for andre.

No comments:

Post a Comment