Monday, November 12, 2012

En nærmere titt på hals smertelindring

Nakkesmerter rammer mange mennesker på et tidspunkt i livet sitt - to tredjedeler av amerikanske voksne rapporten å ha opplevd minst én forekomst av nakkesmerter i deres liv. Du kan belastningen på nakken under trening, på arbeid eller selv noe så enkelt som å snu i søvne. Det er en sykdom som er så vanlig at det har tjent det egne colloquialism. Men mens sjefen din, nabo, eller selv barn kan alle være en ekte "smerter i nakken" noen ganger, så kan smerten i halsen!


Så hvordan blir du kvitt det? Det er mange behandlinger for hals smertelindring, alt fra hjem rettsmidler og fysioterapi til alternative behandlinger som chiropractic og akupunktur. Over-the-counter og reseptbelagte medisiner som Paracetamol (Tylenol) kan lindre smerte, og non-steroidal anti-inflammatorisk hjelpemidler (NSAIDS) redusere betennelse også. Kirurgi kan være nødvendig å rette en fordrevne cervical plate.


Bestemme hvilke terapi for å gjennomgå, avhenger av faktorer som smerte intensitet og varighet.
For alvorlig akutt nakkesmerter som følge av ulykker eller skader, anbefaler leger sengeleie, halsen klammeparentes eller krage og kalde behandling (for eksempel en isen pack) for hals smertelindring. Varmen (for eksempel at fra en varmeputen) og fysioterapi er vanligvis anbefalt for behandling av kronisk nakkesmerter. Fysioterapi bør henvende risikofaktorer og forebyggende omsorg sammen med å gi hals smertelindring. Dette kan innebære massasje, elektrisk stimulering, stretching, trening eller andre modaliteter.


En fersk studie i europeiske delt pasienter inn i tre grupper for behandling. Gruppen som fikk tradisjonell kinesisk akupunktur rapportert viktigste hals smertelindring på kort sikt, og over tid, sammenlignet med de som gjennomgikk massasje terapi eller laser behandling.


Enten du velger massasje, akupunktur og fysioterapi, er det viktig å finne en sertifisert profesjonell som har ferdigheter som du er trygg i-noen av disse utført feil kan faktisk gjøre mer skade enn godt. Ikke vær redd for å prøve nye terapier eller kombinere flere typer behandling sammen-halsen er unik, og din behandling kan også.

No comments:

Post a Comment