Tuesday, November 20, 2012

Er allergi skudd effektiv?

Kløende, rennende øyne, rennende nese og Nysing er alle vanlige symptomer som et stort flertall av oss erfaring som allergisymptomer på bestemte tider i løpet av året. Mange enkeltpersoner gjøre alt i deres makt for å unngå allergi inkludert endring sine dietter, bor innendørs eller ta vitamintilskudd. Dette kan bidra til å bekjempe allergier, men det er en annen effektiv måte å gjøre dette. Immunterapi eller allergi skudd er stadig mer populært. Få en allergi skudd kan være skremmende for noen mennesker, så vi tenkte det ville være best å fullt forklare allergi skudd og adresse noen vanlige bekymringer.


Hvordan fungerer de?


Allergi skudd inneholder en liten mengde stoff som du er allergisk mot. Hvis du er allergiske mot pollen, vil en liten mengde pollen legges til skudd. Beløpet er liten nok til at det ikke medfører du lider av allergisymptomer, men nok til at du kroppen blir vant til bekjempelse av allergenet. Derfor, neste gang kroppen kommer i kontakt med at stoffet, det vil være kjent med bekjempelse det av, og du vil mest sannsynlig ikke lider av allergier.


Er allergi skudd trygt For alle?


Selv om de fleste mennesker vil ha positive resultater fra allergi skudd, er de ikke riktig for alle. Allergi skudd er ikke anbefalt for personer som lider av alvorlige hjerteproblemer, astma eller andre pusteproblemer. Også, bør barn under 5 år ikke utsettes for allergi skudd av sikkerhetsmessige grunner.


Hva er fremgangsmåten?


Når du har bestemt at du ønsker å få allergi skudd, vil du motta et skudd 1 eller 2 ganger i uken i ca 6 måneder. Etterpå, vedlikehold-skudd ville forlange du å få ett skudd i måneden, året for ca 3-5 år. Når du har mottatt allergi skudd på regelmessig basis for et par år, kan du diskutere det med legen din og de kan fortelle deg dets OK å slutte å få dem på det tidspunktet.


Hva er bivirkningene?


Selv om allergi skudd er effektive for mange enkeltpersoner i å eliminere allergisymptomer, kan enkelte individer oppleve noen skadelige bivirkninger. Noen mennesker kan oppleve følelser av sjokk når skutt injiseres først, andre kan føle ør eller kvalm. Av denne grunn er leger pålagt å holde pasienter i sitt kontor i minst 20 minutter etter å ha mottatt hvert skudd for å sikre pasientens sikkerhet.


Noen mennesker sverger til allergi skudd mens andre kritisere effektene eller hevder de ikke fungerer effektivt. Hvis du vurderer å motta immunterapi, kan du kontakte lege for å diskutere. Legen din vil gi deg mer innsikt i orden for deg å finne ut om dette er noe du virkelig ønsker å gjøre.

No comments:

Post a Comment